- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.421
Benimde 16 subat test tarihim :)Aminnn inşaallah. 15 şubat hayırlısı hepimiz için :)
Kizlar 9 un idrar testo yaptim var demi ben yanlis gormuyom
@manco92 bende beylikdüzünde oturuyorum ben tüp bebek tedavime bahçeci fulya tüp bebek merkezinde başladım benim doktorum müstecep beydi yumurtalarımı güvenç bey topladı ben merkezden de doktorlarımdan da çok memnun kaldım şuan transferimin 10. Günü cuma günü test günüm umarım ben de pozitifi görürümKızlar ben beylikdüzünde oturuyorum. Bugune kadar aşılama ve tüp bebek olayına geçmedi işlemim. Bundan sonraki aşılama yada tüp bebek ama adam akıllı merkez arıyorum. bana yardımcı olun.
1. Beylikdüzü kolan hospital Dr. Fuat KARATEPE
2. Medicana Dr. Selman LAÇİN
3. Bahçeci Fulya Dr. Güvenç KARLIKAYA
Amin cnm insallahBence var canım, hiç hamilelik yaşamadım ama forumdan okuduğumuz kadarıyla öğrendik artık :) Rabbim hepimize kan testinde pozitif görmeyi sonrasında da hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah
gerçekten mi peki aşılama denedinizmi hiç@manco92 bende beylikdüzünde oturuyorum ben tüp bebek tedavime bahçeci fulya tüp bebek merkezinde başladım benim doktorum müstecep beydi yumurtalarımı güvenç bey topladı ben merkezden de doktorlarımdan da çok memnun kaldım şuan transferimin 10. Günü cuma günü test günüm umarım ben de pozitifi görürüm
Aşılama yapmadık biz direk tüp bebek bu ikinci denemem benimgerçekten mi peki aşılama denedinizmi hiç
Insallah duyariz cnmSağol canım.kalp atışı pazartesi 6+5 te
Benim e2 hormonu pazartesi 985 çıkmıştı yumurtama zamanın yaklaşmış kuşum hayırlı olsun: )) yarın yumurtalar toplanacak benimde progesteron neydi unuttumKızlar bişey sorucam yarın yumurtalarim toplanicak E2 hormonum 745 progesteron 0.50 bu ne demek
Insallah cnm hayirli haberler alirsinPozitif sonucu alanlar hayırlı olsun darısı bize inşallahhhh
Evet canım bugün 3 yumurta toplandı hayırlısı inşallahBenim e2 hormonu pazartesi 985 çıkmıştı yumurtama zamanın yaklaşmış kuşum hayırlı olsun: )) yarın yumurtalar toplanacak benimde progesteron neydi unuttum
Amin canım inşallahInsallah cnm hayirli haberler alirsin
Ayyy hayırlı haberler alırsın inşallah transfer ne zaman olcak benim pazartesi 11 yum baya büyümüştü toplam 19 yum vardı bakalım yarın kaç toplanırEvet canım bugün 3 yumurta toplandı hayırlısı inşallah
Kızlar benim adetim 3 gün geçti kasıklarımda ağrı var arada sancı giriyor. 1 haftadır da oldum diye tuvalete gidiyorum ama hiç bir şey yok bu gün evde test yaptım negatif bir heyecan sardı acaba diye böyle bir tecrübe yaşayan varmı aranızda.
Tatlım hiç bişey olmaz korkma benimde değerlerim başta senin gibiydi ama dün kesemiz göründü minicik bi kesem vardı 12.gun tekrar ettiğinde aynı saatte vermeye çalış 2 katı artması önemli değil %60 artsın yeterli diyorlar doktorlar. Benim son testim %15 anca artmıştı sonrada birdaha yaptırmadım dün ilk muayenemdi doktor ısrarla bir daha kan testi yaptırma kese göründü dedi banada çok şey söylendi sen Allaha sığın dua et etraftan söylenen laflara kulaklarını kapat değerin artacak gibi görünüyor inşallah artar hayırlısı olsun inşallah
Yarın çok korkuyorum28 Ocakta transferi olan arkadaslar yarin mi test yapacaksiniz cunartesi mi
Bende hizli gebelik testlerinden aldim ama yapmaya elim gitmediYarın çok korkuyorum
Ne yaptın canım aldın mı sonucunuOyy inş cnm ya nasipse öğleden sonra gidicem inş artmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?