2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız... Ben özellikle ayaklarımın sıcak olmasına dikkat ettim. Çay ve kahveden uzak durdum... kabızlık yapacak şekilde beslenmekten uzak durdum... bol salata tükettim et ve balık tükettim ki hala öyle yapıyorum... yoğurt süt peynir yumurta :))

CD56 ına bakmışlar mıydı? Olsun güzelim siz mutlu olun çok yıpratıcı bir süreç hakikaten tükendiyseniz evlat edinmek de güzel bir çözüm. Bizim evlat sahibi olmak istediğimiz kadar onlarda ana bana sahibi olmak için bekliyorlar.herşey gönlünüzce olur umarım .

Senin sorunun eşindenmi

Cd56 ne oluyor canım
Hepimiz için hayırlısı olsun herşey gönlümüzce olsun inşallah canım benim

Hayırlısıyla kucağına al canım tebrik ederim

Cd56 ne oluyor canım
Hepimiz için hayırlısı olsun herşey gönlümüzce olsun inşallah canım benim
İnfertilite immunfenotip analiz testinde çıkan bir değer. Bağışıklık sisteminin hata vermesi gibi. Antikorlar sperm ve embriyoya mikrop muamelesi yapıyor kaba tabirle. 2. Başarısız tüp bebekten sonra istenmesi gerekiyormuş ama ihmal edilebiliyor onun için sordum.

Ben daha bekliyorum çok kötü oldum ya idrara sıkışık olmam gerekmiş olecem
Canım seni çok iyi anlıyorum bizide 1 de çağırdılar transferiniz 1 de gerçekleşecek diye saat 3buçukta aldılar ama ben 6 defa tuvalete girdim onlar çağırana kadar cagırdıklarında da hala sıkısıktım bitmemişti transfer sonrası 3 kere daha çıktım tuvalete o gün tuvalet yönünden kötü geçmişti benim için. Bence konuş daha almayacaklarsa sende gir tuvalete. Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…