- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.501
Dün toplandıysa yumurtaların bugün aramaarı gerekiyordu aslındaHadi ya tüh moralim bozuldu transfer olmaz bu gidişle
Bende hsp meyve sebze avokado falan tükediyorm. Ben transfer günü bile ytmadım doktor birz korkuttu çok yatıpta embriyoları büyütme iiçinde dedi nrmal günlük hayatına devam et dedi. Yoksa sürekli yatarsan kan dolşımın yavaşlar embriyolar büyür ve tutunmaz dedi. Bnde nrmal günlük yaptığım gibi işlerimi çıkıp dışarıda hallediyorm sadce ani hareketler ve ağır kaldırmıyorm çok yormuyorm kndimi inşaallah tutunurlar benimkilerde. Progestan ın bi diğer ilacı var utroges diye onu kullanıyırm acayip akıntı yapıyo oda fitil kullanıyorm ağrılarım çok oluyo ama genede ilaç almıyorm. Ki bide aspirin almıyorm kan sulandırıcı olduğu için doktor alamazsn dediG Gongagul
Canım öncelikle seni etiketledim transferden sonra herkes sabırsızlanıyor tabiki :)
Ben hemen transfer sonrasını özetlicem :)
Öncelikle hergün kuru kayısı, ananas, kivi , taze sıkılmış havuç suyu ve kabak çekirdeği tükettim. İlaçlarım da folik asit, coraspin ve prolutex iğne günde 1 er tane hepsi. Bol bol yattım oturdum dinlendim 10 gün hiç dışarıya çıkmadım işe gitmedim. Hatta ilk 4 gün kayınvalidem kaldı yanımda sonra da hergün yemeğimi annem yaptı getirdi. Kendimi hiç yormadım uzanmaktan uyuştum :) 6. Gün sarı akıntı başladı moralim bozuldu kesin kahverengiye dönecek ve adet olacağım dedim çünkü adetim hep öyle başlar. 7. Gün çok çok az kahverengi kum gibi akıntım oldu ne kadar pozitif de olmaya çalışsam biraz ağladımhemşireyi aradım kahverengi olabilirmiş eski kan demekmiş. Sonra devam etmedi zaten kahverengi ama sarı akıntı hala devam ediyor. Dayanamadım 7. Gün akşam idrar testine başladım. Negatif çıktı ama 1 saat sonra hayalet çizgi gördüm çok mutlu oldum. 8. Gün sabah idrar testi bu sefer ilk 5 dk içinde hayalet çizgi belirdi içim rahatladı. Dün test yapmadım bugün 10. Gün kan testine gitmeden önce idrar testi yaptım sabah hemen ikinci çizgi çıktı o yüzden kan değerimi çok yüksek bekledim aslında ama sonuç kan değerim 52,37 çıktı vee değerim biraz düşük de olsa hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm. Uzun oldu ama benim hikayem bu :) sorunuz olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum çünkü ben bu siteden çok şey öğrendim :)
Bende hsp meyve sebze avokado falan tükediyorm. Ben transfer günü bile ytmadım doktor birz korkuttu çok yatıpta embriyoları büyütme iiçinde dedi nrmal günlük hayatına devam et dedi. Yoksa sürekli yatarsan kan dolşımın yavaşlar embriyolar büyür ve tutunmaz dedi. Bnde nrmal günlük yaptığım gibi işlerimi çıkıp dışarıda hallediyorm sadce ani hareketler ve ağır kaldırmıyorm çok yormuyorm kndimi inşaallah tutunurlar benimkilerde. Progestan ın bi diğer ilacı var utroges diye onu kullanıyırm acayip akıntı yapıyo oda fitil kullanıyorm ağrılarım çok oluyo ama genede ilaç almıyorm. Ki bide aspirin almıyorm kan sulandırıcı olduğu için doktor alamazsn dedi
Ben hala şu gün olmuş iş yapmıyorum canım eşim yardımcı oluyor ufak tefek ortalığı topluyorum bulaşık kaldırıyorum sadece mesela hala ev supurmedım hiç yemek yapmadım. Transfer sonrası normal günlük yasantınıza dönebilirsiniz dıyorlarda insan bi korkuyor anı bişey yaparım diye. Kabız olmamak için kayısı yiyin ve bol bol su içinne kadar süre iş yapmadın? yani yemek falan yapabilirsiniz diyorlar o yüzden sordum. ilk 3 gün bende yemek stoğu yapıp sadece evin içinde yürüyeceğim. Ne kadar süreyle yürüdün? bu kabızlık beni ilk transferimde mahvetmişti daha yeni geçti 2,5 ay sonunda. Onu nasıl çözerim bilemiyorum.
Onlar aramadan biz aradık saat 11 gibi eşim çatladı arama dedim dinlemedi meraklı 3 olgun yunurta var döllenen yok henüz dediler yarın arayıp bilgi vereceklermiş 10 yum toplanmıştıDün toplandıysa yumurtaların bugün aramaarı gerekiyordu aslında
Sin bat marka gün kurusu tavsiye ederim şuan ağrım çok kabız olmayım diye ben yiyorum 3 tane yarım saate ishal yapıyo resmen okadar etkili tavsiye ederimBen hala şu gün olmuş iş yapmıyorum canım eşim yardımcı oluyor ufak tefek ortalığı topluyorum bulaşık kaldırıyorum sadece mesela hala ev supurmedım hiç yemek yapmadım. Transfer sonrası normal günlük yasantınıza dönebilirsiniz dıyorlarda insan bi korkuyor anı bişey yaparım diye. Kabız olmamak için kayısı yiyin ve bol bol su için
bende verdim bekliyorumKan verdim sonuç bekliyorum
Transfer sonrası nar maydonoz gibi düşük yapıcı şekler yeme günde 3 lt yakın su tüket gerisini koy ver gitsin AA günde bir yumurta mutlaka rabbim nasip etsinpozitif alan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Almayı bekleyen arkadaşlar hepiniz bu mübarek cuma günü hürmetine pozitifi alırsınız ve korkan arkadaşlar içinizi ferah tutun herşey olması gerektiği gibi olacaktır olmuyorsa zamanı değildir. Rabbim olmasını nasip etsin inşaallah. Hayırlısın nasip etsin.
Benim sorum şu transferden sonra ne yiyip içmek gerekir. olumlu sonuç alan arkadaşlar
@mayissinegi S sinsirella2 @Glueckwunsch @Meralim85 @Esenyel99 D Duaherderdedeva
@Moon Sun @nnnnnnnnn @Rana4853 @Lilyum1634
bu konuda yardımlarınız bekliyoruz.
koyu yeşil yapraklı sebzelerin içerisine kıvırcıkta giriyor dimi :) ıspanak prasa bunları mı tüketmek lazım.
nar zarar lı mıydı?Transfer sonrası nar maydonoz gibi düşük yapıcı şekler yeme günde 3 lt yakın su tüket gerisini koy ver gitsin AA günde bir yumurta mutlaka rabbim nasip etsin
İnşallahiyi haberler almissindir canım seninle aynı gün transfer olmuştuk ben dün gece kan verdim 0 çıktı 5.denememdi ama yine nasip olmadı inşallah senin bebeğin seninledirArkadaşlar tahlil yaptım
Nar transfer öncesi Rahmi kalınlaştırıyor transfer sonrası düşük tehlikesi yaratıyor ben öyle okudum sen yine kendin araştırnar zarar lı mıydı?
Rabbim en kısa zamanda damada nasip etsin İnşaallah benim 406 sonucumİnşallahiyi haberler almissindir canım seninle aynı gün transfer olmuştuk ben dün gece kan verdim 0 çıktı 5.denememdi ama yine nasip olmadı inşallah senin bebeğin seninledir
Gözün aydın canım Allah devamınıda nasip etsin inşallahRabbim en kısa zamanda damada nasip etsin İnşaallah benim 406 sonucum
HAYIRLI OLSUN SONUCUN GÜZEL ÇIKMIŞ RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞAALLAHArkadaşlar tahlil yaptım
Ayyy gözünüz Aydın darısı başımıza sağlıkla ilerlesin inşAllah...Rabbim en kısa zamanda damada nasip etsin İnşaallah benim 406 sonucum
Çok üzüldüm canım bilinen bir sebebi var mı? Rabb im en kısa sürede sana da nasip Etsin inşAllahİnşallahiyi haberler almissindir canım seninle aynı gün transfer olmuştuk ben dün gece kan verdim 0 çıktı 5.denememdi ama yine nasip olmadı inşallah senin bebeğin seninledir
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canımRabbim en kısa zamanda damada nasip etsin İnşaallah benim 406 sonucum
Teşekkür ederim canım 4.deneme pozitifti ama 11 haftalikken bebeğin kalbi durmuştu kürtaj oldum geri kalan 4 deneme negatif idi dün son negatifi aldım malesef artık olacağına dair umudum kalmadı evlat edinmeye karar verdik bakalım hayırlısı esimde 3 5 tane sperm çıkıyor o yüzden tek çare tup bebek ama artık kaldıracak psikoloji kalmadı çok yorulduk çok üzüldük hayırlısı olsun hepimiz içinÇok üzüldüm canım bilinen bir sebebi var mı? Rabb im en kısa sürede sana da nasip Etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?