2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Transfer olanlar inşallah tutunur bebişler sonuç bekleyenler inşallah pozitifi görür hamile olanlar inşallah sağlıkla kucağına alır benim gibi yum toplanıp bekleyenler de hayırlı haber alır inşallah hala arayan yok ya yum kötü transfer olmıcaksa bile aramaları lazım degilmi çıldıracam

Canım ne zaman toplandı yumurtalar bana sonrası gun hemen haber verdiler sabahım köründe hemde

Bende 4 defa yarım yarım gırdım tuvalete çatlıcaktım :) transferden sonrada girdim şükür kurtuldum şimdi sonuç bekleme zamanı :)

Canım ne zaman toplandı yumurtalar bana sonrası gun hemen haber verdiler sabahım köründe hemde
Perşembe toplandı 10 tane cuma günü 11 de biz aradık 3 tane olgun döllenen henüz yok bugün için arayıp bilgi vercez dediler arayan yok biz arıyoruz açan yok olumsuzda olsa arayıp bilgilendirmeleri lazım değil mı

Geçmiş olsun size umudunuzu kesmeyin Allah hiç ummadığın zamanda belki doğal yoldan verir inşallah üzme kendini genetik test yaptırdınız mı kendinize eşinize veya embriyolara bide öyle deneyin pes etmeyin Allah yardımcınız olsun inşallah

Yanlış anlamışım yanı bugün 2. Günleri mutlaka ara hastaneyi canım

kızlar 10.gün 70 deger / 12gün 176 cıktı iyimi kızlar sevinmelimiyim doktorum yolunda gidiyo dedi ama insan korkuyor yinede
İnanın Kasım ayındaki konunuzu tesadüfen gördüm ve cevap yazdım.hakan hocaya gitmissiniz...ne mutlu...hayırlı olsun Allah saglikla tamamina erdirsin insallahh.tadini çıkarın değerler çok guzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…