- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.701
Sıcak basmaları... progestan kullanıyorsan ondan olabiliyor diye biliyorumSlm arkadaslar.bir sey soracaktim.
Transferin 4.gunundeyim ama 3 gecedir gece birden titreme geliyor ucuyorum acayim.soguktur zannedip ustume bir bataniye daha aldim ama her gece gecede 3-4defa olmak uzere olmaya devam etti sonrasinda da sucuk gibi terliyorum ama sicaktan degil cunku sicak gelmiyor scd terliyorum.acaba hormonlardan mi?aynisini yasayan var mi aranizda?
Merhaba, Amh testini nerde yaptirdiniz acaba? Amh değerimle folikül sayım uyumlu görünmüyor, tekrar sağlam bir yerde baktırmak istiyorum.Merhaba.ilgine teşekkürler.ilk denemem de tüp bebek tuttu.antalya merkezde yaşıyorum.4 aylık düştü.adam beni öyle kirtaj yapmış ki ardından 4 tüp bebek denemesinden sonra herşey anlaşıldı.yapışıklık böbreklere kadar.rahim komple yapışık.tüpkerin için sıvı girmiş hidrosalpenx.2 tüpüm de alınmak zorunda kaldı.kaç kere histereskopi laproskopi ameliyat oldum.hatta bir denemem ankara da recai papuçcu ysptı.zaten rahimi düzelten kişi de o ankarada da tutmadı.sonra daha 1 ay önce denedim 1 yumurta 2b çıktı.her zaman 4 yumurtam çıkardı.o ds tutmayınca.hocam amh tekrsr istedi onu da bugğn amh kiti olan bir labratuara gittim.o makina pahalı olduğu için antalya da sadece o labratuarda var.orda da 0.03 çıktı.moralim alt üst oldu.sence bu akapunktur işe yarar mı ? Balık yağı + çörek otu + arı sütü doğal +doğal bal + doğal polen + solgar quenzium qh 10 + biesteron (5 kutu bitirmeme rağmen hala inanmadığım ilaç ) +kefir +promotil women + incir (bunu hep yemeye çalışıyorum +lifli kıdalar tüketip baklagil,brokoli vb şeyler yapsam acaba yükselir mi ?yardımcı olursan çok sevinirim.kafam allak bullak.öteki ay amh tekrarlıcam.0.73 5 ay önce verdim bir anda bu kadar nasıl düşer.40 yaşındayım.çok şeyler atlattım.pes etmedim.bir kere hamileliği yaşadım hep üstüne gittim.sonuç elde edemedim.özel bir yerden arı sütü ve polen buldum güney doğu bölgrsinden.akapunktur için antalya da acaba en iyi kim onı da bilmiyorum.denemelimiyim ?
Cnm kusura bakma agri sutunu yazmaya unutmusum.cok etkili oldugunu duydum ama onun kullanimi ile ilgili bilgim var onu paylasmak istiyorum.Merhaba.ilgine teşekkürler.ilk denemem de tüp bebek tuttu.antalya merkezde yaşıyorum.4 aylık düştü.adam beni öyle kirtaj yapmış ki ardından 4 tüp bebek denemesinden sonra herşey anlaşıldı.yapışıklık böbreklere kadar.rahim komple yapışık.tüpkerin için sıvı girmiş hidrosalpenx.2 tüpüm de alınmak zorunda kaldı.kaç kere histereskopi laproskopi ameliyat oldum.hatta bir denemem ankara da recai papuçcu ysptı.zaten rahimi düzelten kişi de o ankarada da tutmadı.sonra daha 1 ay önce denedim 1 yumurta 2b çıktı.her zaman 4 yumurtam çıkardı.o ds tutmayınca.hocam amh tekrsr istedi onu da bugğn amh kiti olan bir labratuara gittim.o makina pahalı olduğu için antalya da sadece o labratuarda var.orda da 0.03 çıktı.moralim alt üst oldu.sence bu akapunktur işe yarar mı ? Balık yağı + çörek otu + arı sütü doğal +doğal bal + doğal polen + solgar quenzium qh 10 + biesteron (5 kutu bitirmeme rağmen hala inanmadığım ilaç ) +kefir +promotil women + incir (bunu hep yemeye çalışıyorum +lifli kıdalar tüketip baklagil,brokoli vb şeyler yapsam acaba yükselir mi ?yardımcı olursan çok sevinirim.kafam allak bullak.öteki ay amh tekrarlıcam.0.73 5 ay önce verdim bir anda bu kadar nasıl düşer.40 yaşındayım.çok şeyler atlattım.pes etmedim.bir kere hamileliği yaşadım hep üstüne gittim.sonuç elde edemedim.özel bir yerden arı sütü ve polen buldum güney doğu bölgrsinden.akapunktur için antalya da acaba en iyi kim onı da bilmiyorum.denemelimiyim ?
Merhaba bende de ileri derece yapisiklik var 5 kez histeroskopi oldum. 6yi olacagim dunya basima yikildi sizinki nasil gecti cevap yazarsaniz cok sevinirimMerhaba.ilgine teşekkürler.ilk denemem de tüp bebek tuttu.antalya merkezde yaşıyorum.4 aylık düştü.adam beni öyle kirtaj yapmış ki ardından 4 tüp bebek denemesinden sonra herşey anlaşıldı.yapışıklık böbreklere kadar.rahim komple yapışık.tüpkerin için sıvı girmiş hidrosalpenx.2 tüpüm de alınmak zorunda kaldı.kaç kere histereskopi laproskopi ameliyat oldum.hatta bir denemem ankara da recai papuçcu ysptı.zaten rahimi düzelten kişi de o ankarada da tutmadı.sonra daha 1 ay önce denedim 1 yumurta 2b çıktı.her zaman 4 yumurtam çıkardı.o ds tutmayınca.hocam amh tekrsr istedi onu da bugğn amh kiti olan bir labratuara gittim.o makina pahalı olduğu için antalya da sadece o labratuarda var.orda da 0.03 çıktı.moralim alt üst oldu.sence bu akapunktur işe yarar mı ? Balık yağı + çörek otu + arı sütü doğal +doğal bal + doğal polen + solgar quenzium qh 10 + biesteron (5 kutu bitirmeme rağmen hala inanmadığım ilaç ) +kefir +promotil women + incir (bunu hep yemeye çalışıyorum +lifli kıdalar tüketip baklagil,brokoli vb şeyler yapsam acaba yükselir mi ?yardımcı olursan çok sevinirim.kafam allak bullak.öteki ay amh tekrarlıcam.0.73 5 ay önce verdim bir anda bu kadar nasıl düşer.40 yaşındayım.çok şeyler atlattım.pes etmedim.bir kere hamileliği yaşadım hep üstüne gittim.sonuç elde edemedim.özel bir yerden arı sütü ve polen buldum güney doğu bölgrsinden.akapunktur için antalya da acaba en iyi kim onı da bilmiyorum.denemelimiyim ?
Antalya tosun labratuar da kit varmış 2 3 saatte verdiler ama çok düşük şimdi medial labratuara vericem düzen labratuara ankara ile çalışıyormuş en iyisiymiş düzen labratuarı.Merhaba, Amh testini nerde yaptirdiniz acaba? Amh değerimle folikül sayım uyumlu görünmüyor, tekrar sağlam bir yerde baktırmak istiyorum.
Sipariş ettim muğla dalaman bölgesinde çiçek açmış az da olsa taze sipariş ettim.ama bilgi için teşekkürler.saklama koşulları bu kadarını bilmiyordum ama baya zormuş.nasıl yapıfam bilemiyorum.hiç bu kadar uğraşacağımı bilmezdim bir kere tuttu annelik yaşadım kısa sürdü.üstüne gisiyorum.bakalım inşallah bu arı sütü iyi gelir.dediklerini uygulayacağımCnm kusura bakma agri sutunu yazmaya unutmusum.cok etkili oldugunu duydum ama onun kullanimi ile ilgili bilgim var onu paylasmak istiyorum.
En etkili ari sutu nisan ayinda yapilaniymis.bana satan adam kac nesildir ariciklikla ugrasan bir ailenin mensubuymus o da meslegi aricilik.anneme dedi ki ben urun satmak istiyorum satarim da ama isini gormesini istiyorsan arilarin nisan ayinda acan ciceklerden urettikleri urunu beklemeni tavsiye ederim etkisi cok cok daha fazladir.
Kullanimi cok onemliymis.kullanmadan once test yapiyorsun durumunu bilmek icin ki se zaten yapmissin.sonra da aldigin agri sutunu koyu renk cam sisede sakliyorsun.fazla olani buzlukta sakliyorsun ama etrafina aluminyum folye sariyorsun.kullanacagin sise ise kendi minnacik 2damla buyuklugunde bir kasigi vardi.her sabah ac karnina 1kasik aliyorsun ve en erken yarim saat sonra bisey yiyorsun.gerisini yine alu.folye ile kaplayip bir bardak dolusu buzun icine koyup buzdolabin normal yerinde sakliyorsun.buzu tabi her gun degistiriyorsun cunku eriyor.bunu 40 gun yapiyorsun sonra ara veriyorsun.20 gun sonra tekrar test yapiyorsun eger degerler yeterli degilse tekrar ayni sekilde tekrarliyorsun.unutma 40 gun yiyorsun ondan sonra 20 gun ara veriyorsun sonra test yapiyorsun.
Yani benim bu konudaki bilgim bu.omega 3 de devam et cnm cunku her turlu faydali ama tabi uzun vaadede.ayo
Şişe illa koyumu olcak.ayrıca kaşık tahta sanırımCnm kusura bakma agri sutunu yazmaya unutmusum.cok etkili oldugunu duydum ama onun kullanimi ile ilgili bilgim var onu paylasmak istiyorum.
En etkili ari sutu nisan ayinda yapilaniymis.bana satan adam kac nesildir ariciklikla ugrasan bir ailenin mensubuymus o da meslegi aricilik.anneme dedi ki ben urun satmak istiyorum satarim da ama isini gormesini istiyorsan arilarin nisan ayinda acan ciceklerden urettikleri urunu beklemeni tavsiye ederim etkisi cok cok daha fazladir.
Kullanimi cok onemliymis.kullanmadan once test yapiyorsun durumunu bilmek icin ki se zaten yapmissin.sonra da aldigin agri sutunu koyu renk cam sisede sakliyorsun.fazla olani buzlukta sakliyorsun ama etrafina aluminyum folye sariyorsun.kullanacagin sise ise kendi minnacik 2damla buyuklugunde bir kasigi vardi.her sabah ac karnina 1kasik aliyorsun ve en erken yarim saat sonra bisey yiyorsun.gerisini yine alu.folye ile kaplayip bir bardak dolusu buzun icine koyup buzdolabin normal yerinde sakliyorsun.buzu tabi her gun degistiriyorsun cunku eriyor.bunu 40 gun yapiyorsun sonra ara veriyorsun.20 gun sonra tekrar test yapiyorsun eger degerler yeterli degilse tekrar ayni sekilde tekrarliyorsun.unutma 40 gun yiyorsun ondan sonra 20 gun ara veriyorsun sonra test yapiyorsun.
Yani benim bu konudaki bilgim bu.omega 3 de devam et cnm cunku her turlu faydali ama tabi uzun vaadede.ayo
Kime sipariş verdinizSipariş ettim muğla dalaman bölgesinde çiçek açmış az da olsa taze sipariş ettim.ama bilgi için teşekkürler.saklama koşulları bu kadarını bilmiyordum ama baya zormuş.nasıl yapıfam bilemiyorum.hiç bu kadar uğraşacağımı bilmezdim bir kere tuttu annelik yaşadım kısa sürdü.üstüne gisiyorum.bakalım inşallah bu arı sütü iyi gelir.dediklerini uygulayacağım
Koyu cam şişe almam lazım yahıt nasıl grlecek onu da bilmiyorum.folyo sarmak şart demekcki bunlsrı bilmiyordumCnm kusura bakma agri sutunu yazmaya unutmusum.cok etkili oldugunu duydum ama onun kullanimi ile ilgili bilgim var onu paylasmak istiyorum.
Muğla dalaman tarafında çiçekler açmış o bölge daha erken çiçek açıyor.az da olsa arı sütü vardı sipariş o bölgesen verdim.siirt pervariden orası çok ünlü orayla da görüştüm fakat çiçek açmamış o bölge de haziranı bulmakta.brnim o kadar vaktim yok yaş 40 amh 0.03 çıktı bu yüzden.soögar omega 3 950 mg 100 tablet,3 kutu solgsr Q10 3 kutu,biesteron 4 kutu aldım.yeme içmemi de değiştirdim hızlıca tedaviye yöneldim yumurta kaliteli çıksın diye hem fazla hem kaliteli olsun diyeKime sipariş verdiniz
Çok zor bir durum tam 1.5 sene uğraştımMerhaba bende de ileri derece yapisiklik var 5 kez histeroskopi oldum. 6yi olacagim dunya basima yikildi sizinki nasil gecti cevap yazarsaniz cok sevinirim
Bu histereskopi ve laproskopiyi herkes yapamıyor iyi araştır istanbulda da biri vardı adını unuttum.bu dal da aynı tüp bebek gibi.iyi bir el gerekli ve iyi bir tecrübe boşa öyle herkese ysptırma bende antalya da 2 3 .000 tl savurdum ama başaramadılar.recai hoca bu işte ben diyim sana çok başarılı.histereskopi ve laproskopi de.zaten tüm sorunlu hastalar onda.gidersen göreceksin.sen rıdvan ege de hangi günler orda onu yakalamaya çalış.bir vekil tanıdık bul o hastane de ysptır.geri kalanını gidersin centrum tüp bebekte ysptırırsun yoksa çok yorsr seni maddi yönden.el emeğini fszlasıyla alan nir hekim ama iyidir.sağolsun beni düzelti.bu laproskopi histereskopi herkes beceremez.ben denedim gördüm.bu dal da bambaşka bir dal.bu işi revai hoca ve istanbulda iyi biri vardı unuttum inan isminiMerhaba bende de ileri derece yapisiklik var 5 kez histeroskopi oldum. 6yi olacagim dunya basima yikildi sizinki nasil gecti cevap yazarsaniz cok sevinirim
Toaun labratuarına gidersen de beni 100 yıl da samanyolu pastanesine gelmesen aynı hiza da 1.nci katta gazi lisesinden güllük tarafına giserjen ki yönde.ışığa gelmeden samnyoluna varmadan.önce oraya git de şu tüp bebek merkezinden gönderdiler de bir isim bul.250 tl.idi bana 150 tl ysptılar 40 ysşındyım 0.03 çıktı çok hızlı düşmüş.şimdi aynı yerde yan bina da medial diye labratuar var düzen labrstuarı ile çalışıyor en iyi düzen labratuarıymış.araştırdım onu da tosunda iyimiş ama.emin olmak istiyorım.düzenle çalışan antalya hastaneleri rodon tıp,medial(tam emin değilim ama ismi böyleysi sanırım zaten yan yanalarmış)olympos hastanesi düzen labratuarı ile çalışıyor hepsinden fiyat al hangisi hesaplıysa 1.5 ay olsum ama aralarında.emin olmak lazım.yemene içmene dikkat et derim.Antalya tosun labratuar da kit varmış 2 3 saatte verdiler ama çok düşük şimdi medial labratuara vericem düzen labratuara ankara ile çalışıyormuş en iyisiymiş düzen labratuarı.
Şişe illa koyumu olcak.ayrıca kaşık tahta sanırım
Onu inşallsh gönderir
Kime sipariş verdiniz
Koyu cam şişe almam lazım yahıt nasıl grlecek onu da bilmiyorum.folyo sarmak şart demekcki bunlsrı bilmiyordum
Hayirli olsun inşalalhhMerhaba bayanlar. Ben de yarın başlıyorum tüp bebek tedavisine . Çok heyecanlıyım . Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
Bu arada eşim geçen hafta muğladaydı hatta bu hafta içide gidecek evet Muğla’da çiçekler açıyor ama daha arı kendisini toparlayamaz bu mevsimde arı sütü üretimi olmaz. Mart’ın sonuna doğru başlar önden giden yerlerde. Bilginiz olsun arı sütünün hilesi çok olur. Geçen sene mevsim erken gelip erken gittiği için üretim arz-ı karşılamadı stoklar profosyonellerde bitti diye biliyorum ben. Hem soğuk zincir bozulmamışsa buzluktan temin etmenin de bir sakıncası yoktır yeter ki güvenilir olsun.Sipariş ettim muğla dalaman bölgesinde çiçek açmış az da olsa taze sipariş ettim.ama bilgi için teşekkürler.saklama koşulları bu kadarını bilmiyordum ama baya zormuş.nasıl yapıfam bilemiyorum.hiç bu kadar uğraşacağımı bilmezdim bir kere tuttu annelik yaşadım kısa sürdü.üstüne gisiyorum.bakalım inşallah bu arı sütü iyi gelir.dediklerini uygulayacağım
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız umarımMerhaba bayanlar. Ben de yarın başlıyorum tüp bebek tedavisine . Çok heyecanlıyım . Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
Evet isik gormemesi gerekiyormus cunku isiktan etkileniyormus.Şişe illa koyumu olcak.ayrıca kaşık tahta sanırım
Onu inşallsh gönderir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?