2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Merhaba arkadaşlar
Bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım devlet hastanesinde amh düşüklüğünden raporda çıktı üç gün merional ve gonal f iğnesi oluyordum sol tarafta 1 tane yumurta var önümüzdeki iki bunlara ek cetrotide kullanıcağım.
Daha önce devlete giden bir arkadaşıma en az 10 yumurta topluyoruz demişler. Gerçekten de öyle mi? Benim tek yumurtam var 10 tane için 10 ay beklemek durumunda kanlıcam beklemeyi geçtim ilaçlar bünyemi çok etkiliyor. Benzer durumu daha önce yaşayanınız varmı acaba?

Bende bugün hastaneyi aradım tüp bebek için..adet olunca görüşmeye gidicem inşallah.. Ne olur nasıl olur bi fikrim yok..doktorumuz nasıl ve neyi uygun görürse o şekilde tedaviye başlıcaz..

Konuşurken bile duygulandım heyecanlandım.. çok zor karışık bi süreç rabbim yardımcımız olur inşallah hepimizin..

Ne kadar yorucu bir süreç. Rabbim yardımcımız olsun. O kadar emek veriyoruz, Rabbim karşılığını almayı nasip etsin inşallah.
bu kadar yorucu olacagını dusunmemıstım ben ılk denemem ama sankı tukenmıslık asamasındayımm gercekten cok yıpratıcı bır donem dayanması bazen guclesıyorr ama yıne

bu kadar yorucu olacagını dusunmemıstım ben ılk denemem ama sankı tukenmıslık asamasındayımm gercekten cok yıpratıcı bır donem dayanması bazen guclesıyorr ama yıne

2014 te evlendim
1 buçuk sene eşimle ayrı şehirlerdeydik çocuk düşünmedik
Sonrasında çocuk istediğimizde her ay kesin hamileyim diye kendime bi ayrı bakmalar sabah yumurta haşlamalar falan tabi her ay hüsran
Bu ay kesin oldu diğer ay kesin hamileyim diye hissetmelerimiz hiç bitmedi
Dediler 1 sene normaldir
Dedik bünye yeni alışıyo sıkıntı yok
Olayların bu noktaya geleceği kendimi bu uğraşların içinde bulacağımı zar zor kenara koyduğum bitiklerimin hatta çok sevdiğim varlığından güç aldığım bileziklerimin bu uğraş uğruna gidebileceğini de hiç düşünmedim
Gitmediğim doktor kalmadı
Her seferinde her şeyin çok iyi tüm değerlerimin normal olmasından bile bıkmıştım
Bi sıkıntı olsa da tedavisine baksak diye
Ama ne bende ne eşimde bi problem yoktu
Her şey biZler için
Allah’ım düşmanımı evlat acısıyla sınamasın
Sayısız iğneli haplı tedaviler sayısız aşılama ve tüp bebek
Bu sürede hiç bir şekilde hamile kalamadımo duyguyu bir kez olsun yaşayamadım
Eşime ben hamileyim diye sürpriz yapamadım
Anneme babama torun Sevincini yaşatamadım
Bebek mağazalarında beğendiğim minik minik kıyafetleri ayakkabıları tokaları alamadım
Hepsi içimde kaldı hepsi ukte kaldı
Allah’ıma şükürler olsun bana bu gücü verdi maddi manevi
Ama artık dayanamıyorum Allah’ım
Şuan transferin 3. Günündeyim
Allah’ım nolur bana bu duyguları hayırlısıyla sağlıkla yaşat rabbim isteyen herkese yaşat Allah’ım
Çok duygusallaştım
Kusura bakmayın buraya yazmak iyi geliyor

Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz.kimimiz daha sabırlı,kimimiz daha duygusal yaklaşıyor olaya ve psikolojik çöküntü yaşıyor.6 yıllık evliyim 4 yıldır uğraşıyorum.henüz gücümü kaybetmedim ama nereye kadar dayanırız bilinmez.Allah bu yolda yürüyen herkesin maddi manevi yardımcısı olsun inşallah.

cok guzeller yazmıssın ama kendını hıc bır zamn suclama keske bızlerın elınde olan bırsey olsa sadece dua ıle sıfamızı arayalım

Nihan sanırım senle hayatlarımız çok aynı benim de eşim bir sene başka şehirde görev yaptı 2 aşılama 6 tüp bebek ve bugün 2 gün ben yazmadım ama senin yazdıgın kadar belki fazlası belki de azını yaşadım ve ikinci günden çöktüm yine negatif alacağım diye çıktı çünkü negatif görmeye alıştık rabbim bu sefer bizi güldür mü acaba diye düşünmeden duramıyorum

Ben de kendimi en kötüsüne hazırlıyorum ama içim içimi yiyor
Ne kadar hazırlasam da olumsuz olursa çok üzülücem
Allah’ım yüzümüzü güldürsün
Pozitif olursa nasıl sevinilir onu bile bilmiyorum

Opu olan kızlar sonrasında ağrılarınız oluyor mu nasıl geçiyor bu süreç
Ben ilk tedavilerimde kalkıp tatil icin yola gitmistim hic birsey anlamamistım yaz dı..
3.tedavimdi bu gecen hafta oldum opu narkozdan 6 satte ayıldım sonrada karnim cok gerildi 3 gün 2 ser tane serum verdiler bu yüzden e2 cok yükselmis ondanmış..
ameliyat gibi hafif bi acısı oldu icerde cok yumurta toplaninca da olurmus benim 10 du..
Transferde oldu kac gun sonra daha ancak iyi hissettim bgn insallah sizlerinki cok hafif gecer

Aynı gün yumurtamız toplanmış bilgi verildi mi size
Evet narkozdan sonra doktor geldi yumurta bilgisini verdi. Bende daha önce aşılama sırasında ohss olduğum için düşük dozda ilaclar kullandığım. O yüzden 5 tane olgun yumurtam toplanmış. İlk gün aradılar 4 tanesi dollenmis şimdi bekliyorum bakalım 5. Günü bulcaklar mi ? En stresli zamanlar

Benim de 12 tane toplandı 7 si döllenmiş büyük ihtimalle Cumartesi çağıracaklar transfer için

Cnm çok hakveriorum ama unutma bu bi mücadele mücadele eden kazanıcak bnm 5.denemem

İmtihan; gerçekten ders alınıncaya kadar devam eder canım bu hepimiz icin böyle annelik kolay degil mücadelemiz hep devam edecek insallah hepimizin de..
benimde 3.5 yıl 6 ilaç 1 aşılama (yüzlerce igne) 3 tüp tedavisi ve yine oturdum hayrlısını bekliyorum pes etmek yok inşallah Allahtan umidinizi kesmeyin nolur

catlatma ıgnesı ovıtrella vurulmayan hastaların embrıyoların daha sağlıksız olduguunu soyledı doktor ama ohss olamman ıcın de onune gecılmesı ıcınde yapamayız ovıtrelle dedı bu nedenle lucrın dıe bor catlatma ıgnesı vurdu size nasıl bır catlatma ıgnesı vuruldu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…