- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
benim ağrım oldu sonrasından karnmın ıcınde acı hıssı oldu bugun 2. günüm hafif devam edıyor yarına gecer inaşşallah[/QUOTE inşallah canım bende korkuyorum biraz
bu kadar yorucu olacagını dusunmemıstım ben ılk denemem ama sankı tukenmıslık asamasındayımm gercekten cok yıpratıcı bır donem dayanması bazen guclesıyorr ama yıneNe kadar yorucu bir süreç. Rabbim yardımcımız olsun. O kadar emek veriyoruz, Rabbim karşılığını almayı nasip etsin inşallah.
bu kadar yorucu olacagını dusunmemıstım ben ılk denemem ama sankı tukenmıslık asamasındayımm gercekten cok yıpratıcı bır donem dayanması bazen guclesıyorr ama yıne
Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz.kimimiz daha sabırlı,kimimiz daha duygusal yaklaşıyor olaya ve psikolojik çöküntü yaşıyor.6 yıllık evliyim 4 yıldır uğraşıyorum.henüz gücümü kaybetmedim ama nereye kadar dayanırız bilinmez.Allah bu yolda yürüyen herkesin maddi manevi yardımcısı olsun inşallah.2014 te evlendim
1 buçuk sene eşimle ayrı şehirlerdeydik çocuk düşünmedik
Sonrasında çocuk istediğimizde her ay kesin hamileyim diye kendime bi ayrı bakmalar sabah yumurta haşlamalar falan tabi her ay hüsran
Bu ay kesin oldu diğer ay kesin hamileyim diye hissetmelerimiz hiç bitmedi
Dediler 1 sene normaldir
Dedik bünye yeni alışıyo sıkıntı yok
Olayların bu noktaya geleceği kendimi bu uğraşların içinde bulacağımı zar zor kenara koyduğum bitiklerimin hatta çok sevdiğim varlığından güç aldığım bileziklerimin bu uğraş uğruna gidebileceğini de hiç düşünmedim
Gitmediğim doktor kalmadı
Her seferinde her şeyin çok iyi tüm değerlerimin normal olmasından bile bıkmıştım
Bi sıkıntı olsa da tedavisine baksak diye
Ama ne bende ne eşimde bi problem yoktu
Her şey biZler için
Allah’ım düşmanımı evlat acısıyla sınamasın
Sayısız iğneli haplı tedaviler sayısız aşılama ve tüp bebek
Bu sürede hiç bir şekilde hamile kalamadımo duyguyu bir kez olsun yaşayamadım
Eşime ben hamileyim diye sürpriz yapamadım
Anneme babama torun Sevincini yaşatamadım
Bebek mağazalarında beğendiğim minik minik kıyafetleri ayakkabıları tokaları alamadım
Hepsi içimde kaldı hepsi ukte kaldı
Allah’ıma şükürler olsun bana bu gücü verdi maddi manevi
Ama artık dayanamıyorum Allah’ım
Şuan transferin 3. Günündeyim
Allah’ım nolur bana bu duyguları hayırlısıyla sağlıkla yaşat rabbim isteyen herkese yaşat Allah’ım
Çok duygusallaştım
Kusura bakmayın buraya yazmak iyi geliyor
2014 te evlendim
Sonrasında çocuk istediğimizde her ay kesin hamileyim diye kendime bi ayrı bakmalar sabah yumurta haşlamalar falan tabi her ay hüsran
Dediler 1 sene normaldir
Olayların bu noktaya geleceği kendimi bu uğraşların içinde bulacağımı zar zor kenara koyduğum bitiklerimin hatta çok sevdiğim varlığından güç aldığım bileziklerimin bu uğraş uğruna gidebileceğini de hiç düşünmedim
Her seferinde her şeyin çok iyi tüm değerlerimin normal olmasından bile bıkmıştım
Her şey biZler için
Bebek mağazalarında beğendiğim minik minik kıyafetleri ayakkabıları tokaları alamadım
Allah’ım nolur bana bu duyguları hayırlısıyla sağlıkla yaşat rabbim isteyen herkese yaşat Allah’ım
Çok duygusallaştım
Nihan sanırım senle hayatlarımız çok aynı benim de eşim bir sene başka şehirde görev yaptı 2 aşılama 6 tüp bebek ve bugün 2 gün ben yazmadım ama senin yazdıgın kadar belki fazlası belki de azını yaşadım ve ikinci günden çöktüm yine negatif alacağım diye çıktı çünkü negatif görmeye alıştık rabbim bu sefer bizi güldür mü acaba diye düşünmeden duramıyorum2014 te evlendim
Dediler 1 sene normaldir
Her şey biZler için
Çok duygusallaştım
Nihan sanırım senle hayatlarımız çok aynı benim de eşim bir sene başka şehirde görev yaptı 2 aşılama 6 tüp bebek ve bugün 2 gün ben yazmadım ama senin yazdıgın kadar belki fazlası belki de azını yaşadım ve ikinci günden çöktüm yine negatif alacağım diye çıktı çünkü negatif görmeye alıştık rabbim bu sefer bizi güldür mü acaba diye düşünmeden duramıyorum
Kaçıncı tüp bebek hangi hastaneBen de kendimi en kötüsüne hazırlıyorum ama içim içimi yiyor
Ne kadar hazırlasam da olumsuz olursa çok üzülücem
Allah’ım yüzümüzü güldürsün
Pozitif olursa nasıl sevinilir onu bile bilmiyorum
Kaçıncı tüp bebek hangi hastane
Ben ilk tedavilerimde kalkıp tatil icin yola gitmistim hic birsey anlamamistım yaz dı..Opu olan kızlar sonrasında ağrılarınız oluyor mu nasıl geçiyor bu süreç
Evet narkozdan sonra doktor geldi yumurta bilgisini verdi. Bende daha önce aşılama sırasında ohss olduğum için düşük dozda ilaclar kullandığım. O yüzden 5 tane olgun yumurtam toplanmış. İlk gün aradılar 4 tanesi dollenmis şimdi bekliyorum bakalım 5. Günü bulcaklar mi ? En stresli zamanlarAynı gün yumurtamız toplanmış bilgi verildi mi size
Cnm çok hakveriorum ama unutma bu bi mücadele mücadele eden kazanıcak bnm 5.denemembu kadar yorucu olacagını dusunmemıstım ben ılk denemem ama sankı tukenmıslık asamasındayımm gercekten cok yıpratıcı bır donem dayanması bazen guclesıyorr ama yıne
Benim de 12 tane toplandı 7 si döllenmiş büyük ihtimalle Cumartesi çağıracaklar transfer içinEvet narkozdan sonra doktor geldi yumurta bilgisini verdi. Bende daha önce aşılama sırasında ohss olduğum için düşük dozda ilaclar kullandığım. O yüzden 5 tane olgun yumurtam toplanmış. İlk gün aradılar 4 tanesi dollenmis şimdi bekliyorum bakalım 5. Günü bulcaklar mi ? En stresli zamanlar
Cnm çok hakveriorum ama unutma bu bi mücadele mücadele eden kazanıcak bnm 5.denemem
haklısın allah sanada sabır versın ınsallahCnm çok hakveriorum ama unutma bu bi mücadele mücadele eden kazanıcak bnm 5.denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?