- Konu Sahibi cocukoloji
-
Napıcan yarın tekrar mı yaptırıcan canım test
Senin bebiş var mı canım12.gun 50.42 di dusunun 14.gun net sonuc aliyorsunuz kendimi felaket tellali gibi goruyorum su an emin olun ama yeni tecrube yasadim ve sanirim su an yeni yasayan benim lutfen sabredin dualarim sizinle rabbim nasip etsin hepimize
O zaman yarın göreceğiz bu arada beta hcg şöyle bir özelliği var aniden salgılanıyor ama ilk günlerde inşallah oluvakKlinikle görüştük az önce
9.gün kanda 30 ve üzeri bekleniyormuş
O zaman yarın göreceğiz bu arada beta hcg şöyle bir özelliği var aniden salgılanıyor ama ilk günlerde inşallah oluvak
Malesef yok 4 yasinda bi oglum vardi kaybettim 12 sene once normal yollardan gebelikti insallah rabbim hepimize nasip etsinSenin bebiş var mı canım
Canim sabret bekle test olayini hiçbirine güvenme su an icin 12 . Gun sonucuna bile bana inan daha gecen hafta yasadim bunu umudunu yitirme bekle sabret dualarim seninle takilma bu testlere bekle sabirla duaylaİdrar testi yaptım tekrar bu sefer çıkmadı
Sabahkini ilk idrarla yapmıştım
Bunu az önce yaptım idrarımı tutmadan ama malesef negatif
Sanırım kimyasal oldu
Yarın kan vericem ama çok üZgünüm
Malesef kalp atışlarından sonra da hep bi korku olacak cnm duyunca iş bitmiyor kulağımıza alana kadar rahat yok malesefffBence 12 gunu bekle canim 12.gun hcg 50.42 cikti yani hamile sayiliosun ama iki gun daha beklemen gerekio sonra 12.2 degerim dustu yani kimyasal gebelik sanirim tup bebekte kalp atisini duyana kadar bekleyisimiz umudumuz surecek rabbim yardimcimiz olsun minnoslarimiz bizlere tutunsun sımsıkı insallah..
Aynen oyle canim rabbim yardimcimiz olsunMalesef kalp atışlarından sonra da hep bi korku olacak cnm duyunca iş bitmiyor kulağımıza alana kadar rahat yok malesefff
Canım benim acılarin en büyüğünü yaşamışsın Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları nasip etsin inşallah çok üzüldüm canım senin içinMalesef yok 4 yasinda bi oglum vardi kaybettim 12 sene once normal yollardan gebelikti insallah rabbim hepimize nasip etsin
Amin canım benim amin inşallahAynen oyle canim rabbim yardimcimiz olsun
Dayanamiyoruz sabredilmiyor ama inanin daha buyuk yikim oluyor 1 gunde herseyin alt ust oluyor lutfen sabredin sizi cok iyi anliyorum ama bekleyin sabırla duayla
Hepimize insallah canim benim tez zamandaCanım benim acılarin en büyüğünü yaşamışsın Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları nasip etsin inşallah çok üzüldüm canım senin için
Bekle canimGerçekten dediğin gibi.. Önce dayanamıyorum diyorum yapıyim diyorum sonra vazgeçiyorum. En iyisi biraz daha beklemek
kızlar bugün transferin 2. günü ve kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrı var. böyle olan var mı ? yoksa yanlış bir hareket mi yaptım ?
Nerde tedavi olacaksınız Diyarbakır'da mıBenim ikinci denemem olacak nasipse tum tetkiklerimi goturucem ynimda
canım sanki bozuk gibi tekrarla benceSon halleri de bunlar
ay normalse çok şükür o zaman. internette araştırmaktan kafam karıştı. bu yüzden doktoru da aramak istemedimNormal tatlım, benim hala devam ediyor.. Transferimin 4.günü ağrılarım daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?