- Konu Sahibi cocukoloji
-
Canim bence bi sikintibyok icini ferah tut ilk gunude sayiyormusun
Bence gayet iyi canim tebrik ederimYok canım ilk günü saymadım
Yavaş gibi geldi bana inş devam eder birden yükselir
Bence gayet iyi canim tebrik ederim
Testin gayet iyi görünüyor canım yarın sabah yine tekrarla istersen kan testi gününe de az kalıyo zaten
10.günde mi yapacaktın normaldeTest günüm yarın Zaten 9.gün oluyor
Klinikten öyle söylediler
Güzel haberlerle gel arkadaşımmmBir daha yapamam zaten eşim buna zor izin verdi neyse yarın kan testi yapacağım ona göre görecegiz
Güzel haberlerle gel arkadaşımmmBir daha yapamam zaten eşim buna zor izin verdi neyse yarın kan testi yapacağım ona göre görecegiz
cnmmm bizz senle aynı günüzzz test günümüzzzMerhabalar herkese 10 ocak perşembe günü ve 12 ocak cumartesi günü transferim gerçekleşti ilki 3.gün diğeri 5. gün embriyo suydu. Transfer olduğu günden beri kasıklarım ağrıyor benim test günüm de 23 Ocak beklemedeyim. Bu arada 6 yaşında bir kızım var normal yolla olmuştu ama ikinci 3 yıl denemenize ragmen olmadı sebepsiz dendi yaşım 37 tüp bebeğe karar verdik ilk denememiz
Nasıl sen de de kasık ağrısı oluyor mu benim adet tarihim 20 Ocak test yapmadan olucam diye korkuyorum Tedavin nerede olduGüzel haberlerle gel arkadaşımmm
cnmmm bizz senle aynı günüzzz test günümüzzz
Nasıl sen de de kasık ağrısı oluyor mu benim adet tarihim 20 Ocak test yapmadan olucam diye korkuyorum Tedavin nerede olduGüzel haberlerle gel arkadaşımmm
cnmmm bizz senle aynı günüzzz test günümüzzz
10.günde mi yapacaktın normalde
Bnde hiçbir belirti yok, bazen test gününden önce adet oldugu oluo, bu bnm 5.denemem medicalparkta yaptrdk, siz?Nasıl sen de de kasık ağrısı oluyor mu benim adet tarihim 20 Ocak test yapmadan olucam diye korkuyorum Tedavin nerede oldu
Nasıl klinik bu kdr erkn yap dio testi bize 12.gün dediler 1gün önce ypsan bile kabul etmiolar 12.gün kan testi yine istiolarYok normalde de klinikten 9.gün yap dediler
Ama erken gibi sanki dimi
Yaa umarım testten önce adet olmaz bizim ilk deneme Bahçeci Fulya.. Allah bu sefer nasip etsin size inşallahBnde hiçbir belirti yok, bazen test gününden önce adet oldugu oluo, bu bnm 5.denemem medicalparkta yaptrdk, siz?
Bnde hiçbir belirti yok, bazen test gününden önce adet oldugu oluo, bu bnm 5.denemem medicalparkta yaptrdk, siz?
Nasıl klinik bu kdr erkn yap dio testi bize 12.gün dediler 1gün önce ypsan bile kabul etmiolar 12.gün kan testi yine istiolar
Yoooo hemen sölim latif küpelioglu siz?Bahçelievler mi sizinde ? Tabi doktor adı veremiyoruz :)
Yoo 5.gün embriyosuydu hatta 6.gün embriyosunda bile aynı şeyi dediler5.gün embriyosuydu
Belki o yüzden olabilir
3.gün transferine 12.gün test yapın deniliyosa
5.gün transferi 10.gün falan olmalı
Benim ikinci denemem olacak nasipse tum tetkiklerimi goturucem ynimdaMerhaba daha yolun çok başındayım çok fazla soru işareti var. İlk görüşme ve muayenede amh vs. tahlilleri, hsg, sperm testi vs.. götürdünüz mü? Ya da merkez sizden yanınızda getirmenizi istedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?