- Konu Sahibi cocukoloji
-
Hakkında hayırlısı kuzum değer katlanarak artıyor umarım sağlıkla artmaya devam eder artık 10.günde yap canım inşallah bebeğin seni birakmazzzEki Görüntüle 2225365 Resmini yüklüyorum
BenDiyarbakirda olan varmi arkadaşlar?
Bende diyarbakirdayim ne aşamadasın nerde yaptiriyorsun tedavini canim
Canim bosuna kendine stres yapiyorsun diye dusunuyorum bence gozunuz aydin insallah Rabbimin izniyle 8 ginde normal bide herkezde ayni olmaz herhalde ya kac gungur kendini yipratiyorsun ins. Yavrun seninle :)GiZem
Bu 7.5 değeri farklı bi hastanede verdim
İçimize sinmedi şimdi tekrar diğerlerini yaptırdığımız hastaneye gittik
9 çıktı şimdi de
Sabir canim gununu bekleEki Görüntüle 2225365 Resmini yüklüyorum
Hakkında hayırlısı kuzum değer katlanarak artıyor umarım sağlıkla artmaya devam eder artık 10.günde yap canım inşallah bebeğin seni birakmazzz
Diyarbakır'da bahçeci zeki Akkum bu ikinci ilki tuttu erken doğum oldu kaybettim bebeği oda doktorun ihmaliydi çünkü ben rahim ağzından amaliyat oldum ikidefa cik az alindi ve bunu biliyordu bir önlem almadı erken doğum oldu ve bebeğim gitti suan 5 günlük emriyom var onu tiransfer yapacaz ayın 25 gibi canım tutarsa başka doktorda takip yapacam herhalde hayırlısıylaBende diyarbakirdayim ne aşamadasın nerde yaptiriyorsun tedavini canim
Baska bir doktor arastirdinmiDiyarbakır'da bahçeci zeki Akkum bu ikinci ilki tuttu erken doğum oldu kaybettim bebeği oda doktorun ihmaliydi çünkü ben rahim ağzından amaliyat oldum ikidefa cik az alindi ve bunu biliyordu bir önlem almadı erken doğum oldu ve bebeğim gitti suan 5 günlük emriyom var onu tiransfer yapacaz ayın 25 gibi canım tutarsa başka doktorda takip yapacam herhalde hayırlısıyla
Benimde ikinci deneme icin gidicemBaska bir doktor arastirdinmi
Yani lavatuvar olarak en iyi bahçeci araştırmalarımda çünkü en son çıkan makinalar ve yöntemleri yapıyor ama tuttuktan sonrası için benim gibi riskli gebelik sorunları olanlar daha iyi bir doktorda takip yapmalilar bence bu benim fikrim ben iki kayip verdim ilk kendim gebe kaldım dış gebelik oldu bir tup alindi sonra tüp Bebek yaptim tuttu 17 ci haftada erken doğum oldu yani riskli gebelik yaşıyorum çok iyi bir doktorda takipte kalmam lazım ki zeki beye her zaman ulaşamıyorum suyum geldi aradım yoktu burda başka doktora yönlendirdi ilk haftasında lekeler gördüm gene yoktu başka yerlere yönlendirdi böyle canimBenimde ikinci deneme icin gidicem
Senin sorun neBenimde ikinci deneme icin gidicem
Anladim canim insallah bu defa kucagini doldurur rabbimYani lavatuvar olarak en iyi bahçeci araştırmalarımda çünkü en son çıkan makinalar ve yöntemleri yapıyor ama tuttuktan sonrası için benim gibi riskli gebelik sorunları olanlar daha iyi bir doktorda takip yapmalilar bence bu benim fikrim ben iki kayip verdim ilk kendim gebe kaldım dış gebelik oldu bir tup alindi sonra tüp Bebek yaptim tuttu 17 ci haftada erken doğum oldu yani riskli gebelik yaşıyorum çok iyi bir doktorda takipte kalmam lazım ki zeki beye her zaman ulaşamıyorum suyum geldi aradım yoktu burda başka doktora yönlendirdi ilk haftasında lekeler gördüm gene yoktu başka yerlere yönlendirdi böyle canim
Sorun sorun olmamasinda hic bir sorun yok canim ama nasip iste rabbimin ol demesini bekliyoruz hepimiz sabirlaSenin sorun ne
Canm ilaclara ne kadar odemistin ?Bende 24 yasndayim :)
3500 civarıCanm ilaclara ne kadar odemistin ?
Aaa hani yarın yapacaktın neyse doktorun ne dedi pekiEki Görüntüle 2225318 Ben dayanamadım bugünde yaptırdım
Sırasıyla
6.gün 4.4
7.gün 6.5
8.gün yanı bugün 7.5
Farklı bi hastanede yaptırdım bu sefer
7500 yazıyor ama 7.5 tir
İlerlememekte direniyo
Aaa hani yarın yapacaktın neyse doktorun ne dedi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?