2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Teşekkür ederim telkininiz için
Sadece doluyum hayata karşı doluyum
Çekerim kalmamış gibi
Dünyanın tüm yükü sadece benim omzumda gibi
Ama asla isyan değil Allah’a hamd olsun
Geçecek elbet

Çekerim kalmamış gibi
Geçecek elbet
Deme oyle isyan yok etmeyecegiz allahin cok cok sevgili kuluyuz bak bizler sınana sınana yasiyoruz ben 4 yasinda olani topraga koydum gulum ilk tup bebek denemem negatif daha 1 hafta once dedimki rabbim ben olani topraga koydum olmayana uzulmek ne haddime ... hepsini gun gelecek unutturacak rabbim cok yorgunuz cok bitigiz biliyorum ama en azindan duamiz bir kalplerimiz bir burada rabbim ol der ve olur... sabir

N Nihna1718 Rabbim buyuk ol der olur buda bizim sinavimiz belki olsaydi baska bisorun olucakti velkide var suan ama bunuda bilemiyoruz Rabbim bizi bizden daha iyi dusunendir bizim ser gibi gordugumuzde belki cok buyuk hayirlar var hayir gordugumuzdede ser bunlari yasiyorsun yine bi sinavdasin canim olmayla olmama arsi bakalim Isyanmi tevekkül mu aslinda hayatimizin herani sinav bizim icin Rabbim kazananlardan etsin insallah rabbim saglik hayili evlatlar nasip etsin insallah burada bekleyen ozlemini ceken herkeze

Aminnn canim benim amin sen lutfen iyi dusun iyi olsun birdaha soyluyorum o yapilan testlerin hicbir gecerliligi yok bekle sabir kuzu

Hayairli olsun canim gozun aydin :) senin kacinci gun embriyosu birde cift mi tek embriyomu cnmm

Yaa canım çok sevindim. Rabbim katlanarak yükselmesini 9 ay sonra sağlıklı ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

Beşinci gün embiriyosu tek transfer yapıldı bugüne kadar beşinci gün hep çift transferdi bu değer biraz yüksek mi acaba
9nu bilmiyorum canim degerler konusunda pek fikrim yok ama bi yazida okudum cift transferde bi tanesi bozuksa rahim onu uzaklastirirken diger saglam olanida uzaklastiriyormus ben cift embriyo transfer oldum bu denememde dr istegi uzere ama bunu yeni okudum biraz sasirdim dr. Sorucam ama sonucdan sonra simdi beklemedeyim sende hayilisiyla kucagina al sahlikla insallah hayirli evlat olsun canim

Ayy maşallah canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim bize de nasip olur inşallah

Ben de serum tedavisi alıyorum transferin olduğu gün ilk serumu yaptılar ikincisi de perşembe günü yapılacak size nasıl uygulandı hangi klinikte tedavi gördünüz
Bahçeci transferden bir hafta önce başladık test gününe kadar haftada bir dediler bakalım Cumartesi test günüm belli olacak o zaman

Çekerim kalmamış gibi
Geçecek elbet
Canım kul bittim deyince Rabbim yettim der hayr'ın nerden geleceğini bilemeyiz her şer de mutlaka bir hayır vardır Allah sevdiği kullarına sıkıntı dert yükler bu dünya sınav dünyası imtihandayız önemli olan alnımızın akıyla çıkmak Allah neyi nasip ederse o olur

Merhaba kızlar,salı günü rahim filmi ile sürece başlıyorum biraz endişeliyim.iğnelerin ne gibi yan etkileri var
Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle tedavin. Her bünye farklıdır. Kimisi hiç bişey hissetmezken kimisi yan etkilere maruz kalır bende ilk gün bulantı kusma oldu ikinci idrar yolu enfeksiyonu oluştu onun dışında herhangi bir sıkıntım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…