- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 38
- Konu Sahibi cocukoloji
-
teşekkür ederim. Evet özel hastaneyi arayıp sordum, devlet ve üni. Hastanesine de sorucam, haziranda bir arkadaşım özelde 850 tl ye çektirmiş, şimdi 1000 tl olmuştur herhalde.. maddi manevi zor bi sürece giriyoruz , Allah hepimize kolaylık versin..[/QUOTE
Bana herşeyini devlette yaptır diye tavsiyede bulunan bir arkadaşım olmuştu tahliller içinde çoğu ekipmanlar üniversite hastanelerinde mevcut daha sağlıklı ve detaylı araştırma yapıyorlar demişti. Doğru da çıktı olmama nedenini bulmak için yapılabilecek bütün her şeyi yaptılar ayrıntılı ve tek kuruş para ödemeden yapıldı herşey. Eğer yaşadığınız şehirde üniversite hastanesi varsa boşuna özellere para dökmeyin derim yinede siz bilirsiniz.
Canım kafana çok takıyorsun stres yapıyorsun stresten uzak durman gerekiyor yoksa olacağı varsa da olmayacak bu gidişle. Değerin beklenenden düşük cıksada hemen ümitsizliğe kapılma moralini de bozma doktorun ne dediyse onun önerilerine uy dediklerini yapEki Görüntüle 2225365 Resmini yüklüyorum
Ben görüyorum tamamının balık yağından oluştuğu bir serumSelamlar arkadaşlar intralipit serum tedavisi alan var mı transfer sürecinde?
Canım kafana çok takıyorsun stres yapıyorsun stresten uzak durman gerekiyor yoksa olacağı varsa da olmayacak bu gidişle. Değerin beklenenden düşük cıksada hemen ümitsizliğe kapılma moralini de bozma doktorun ne dediyse onun önerilerine uy dediklerini yap
Evet çok sıkıntı yaptım kendime
Böyle arafta kalmak yiyip bitirdi beni
Ama elden bişi gelmiyo
Doktorumda beklediğimizden düşük değer dedi
Dün kan. Verdiğim için bugün yapma yarın yap dedi
Başka tanıdığım bi doktora sordum o da 11.günki değere bakmak lazım dedi
Yani 2-3 güne netleşir
Zaten adet günüm de geliyo
Yapcak bişi yok gönül istiyo nefis istiyo ama verende allah alanda allah
Daha fazlası yok
Çaresizlik çok kötü
İnşallah devam eder teşekkürlerCnm gözünaydınnnnn topigimizinnnn 2.hamişiiiiii gözünaydınnnn cnmmm
Bak kendinde ne güzel söylüyorsun veren de Allah alanda Allah diye herşeyin zamanı vardır güzelim sen 12.gunu bekle o zaman çok daha kesin sonuç alırsın o zamana kadar idrar testi de yapma sakın kafanı rahat tutmaya çalış eğer senden bir zürriyet dünyaya gelecekse sen ne yaparsan yap Allahım ona can verecekse her şekilde gelecektir Rabbime güven ve sığın hayırlı kapılarını açar inşallah herşey gönlünce olsun canımEvet çok sıkıntı yaptım kendime
Böyle arafta kalmak yiyip bitirdi beni
Ama elden bişi gelmiyo
Doktorumda beklediğimizden düşük değer dedi
Dün kan. Verdiğim için bugün yapma yarın yap dedi
Başka tanıdığım bi doktora sordum o da 11.günki değere bakmak lazım dedi
Yani 2-3 güne netleşir
Zaten adet günüm de geliyo
Yapcak bişi yok gönül istiyo nefis istiyo ama verende allah alanda allah
Daha fazlası yok
Çaresizlik çok kötü
Canım gözün aydın çok sevindim inşallah kucağına sağlıklı almakta nasip olur hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu çıktı tahlilde
Nihna78 daha senin mutluluğunu yaşayacağım asla unutmaKuzum benim Allah’ım daim etsin
İnan kendimin olmuş gibi sevindim
Sende bu mutluluğunu dibine kadar yaşa
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?