2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Selamlar arkadaşlar intralipit serum tedavisi alan var mı transfer sürecinde?

Kızlar adet olmam gerekiyordu olmadım gidemedim yani doktora kaç gündür bu günü bekliyordum

merhaba hanımlar 3 ocakta dondurulmus tedavine basladım bugun kontrolüm vardı rahim kalınlıgı 6.7 dedi bir hafta daha ilaç kullan dedi olumsuz konusmadı doktorum ama canım cok sıkıldı ilacın bugun 13.günü noralmi acaba

Evet çok sıkıntı yaptım kendime
Böyle arafta kalmak yiyip bitirdi beni
Ama elden bişi gelmiyo
Doktorumda beklediğimizden düşük değer dedi
Dün kan. Verdiğim için bugün yapma yarın yap dedi
Başka tanıdığım bi doktora sordum o da 11.günki değere bakmak lazım dedi
Yani 2-3 güne netleşir
Zaten adet günüm de geliyo
Yapcak bişi yok gönül istiyo nefis istiyo ama verende allah alanda allah
Daha fazlası yok
Çaresizlik çok kötü

Sabret biraz adet gunune takilma ben gecen hafta negatif sonuç aldim adetim 15 gun gecti ve bugun geldi sen lutfen su test olayini kafandan at surekli yaziyorum sana yapma 6. Gun 1.20 di 9 .gun 9.7 12.gun 50.42 14.gun 12.2 bugun elde var sifir lutfen sabret ve şu testlerin su an birsey ifade etmedigini kabullen ayrica 7 8 9 ve 10. Gunlerde cift cizgi cikan 9 testim var...

Cnm gözünaydınnnnn topigimizinnnn 2.hamişiiiiii gözünaydınnnn cnmmm

Kuzum benim Allah’ım daim etsin
İnan kendimin olmuş gibi sevindim
Sende bu mutluluğunu dibine kadar yaşa
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bak kendinde ne güzel söylüyorsun veren de Allah alanda Allah diye herşeyin zamanı vardır güzelim sen 12.gunu bekle o zaman çok daha kesin sonuç alırsın o zamana kadar idrar testi de yapma sakın kafanı rahat tutmaya çalış eğer senden bir zürriyet dünyaya gelecekse sen ne yaparsan yap Allahım ona can verecekse her şekilde gelecektir Rabbime güven ve sığın hayırlı kapılarını açar inşallah herşey gönlünce olsun canım

Canım gözün aydın çok sevindim inşallah kucağına sağlıklı almakta nasip olur hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu çıktı tahlilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…