2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kızlar kursagim kayniyo yaniyo.mide bulantısı var . Yasayan varmi.belirti aramak icin yazmadım yani yaşayan var mi ilaçlar mi dokundu ne.transfer perşembe oldu

Arkadaşlar ben ve eşim 5 senedir çocuk için aralıksız uğraşıyoruz başladığımızda ben 27 eşim 31 yaşındaydı.ikimizinde hiç bir sağlık sorunu yok sadece eşimin morfolojisi% 4
Medipol Mustafa acet ile başladım histeroskopi yaptı hiç problemin yok kendilignden olur bir yıl bekledik
Sonra Mustafa hastaneden ayrılınca Beylikdüzü medicana selman Laçine geçtik kabus günlerim başladı
İki kere toplama yapıldı iki defa da 8/10 arası yumurta çıktı birinde altı tane beş gün digerinde 8 beşinci gün embiriyosu. Oldu
Birinci transfer tek transfer negatif
İkinci çift transfer embiriyo glu ile kimyasal
Üçüncü yine çift negatif
Dondurulmuş altı yumurtayı liv Hospital Prof Banu kumbak Aygün’e taşıdık toplam iki çift transfer onla yaşadım negatif
Bu arada bir sürü Profla görüştüm ulun bey felan
Yok bu iş doktorla gitmeyecek en iyi laboratuvar araştırarak bahçeci Kübra boynukalına başladım bir tane o bir tane
Era,cd 56 yaptı 10 yumurta 8 döllenme 6 tane Blast 4 tane ngs gitti 3 temiz geldi serum tedavisiyle transfere başladı tek transfer ama her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen bir doktor
Bitane o ve pozitif olacak inşallah

Aminnn cnmmm aminn rabbimmm emeklerimizin karşılıgını versin, sende çok ama çok zorlu süreçten geçmişsin cnm gözünaydın allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin belirtilerin nelerdi cnm?

Aminnn cnmmm aminn rabbimmm emeklerimizin karşılıgını versin, sende çok ama çok zorlu süreçten geçmişsin cnm gözünaydın allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin belirtilerin nelerdi cnm?
Wallaha arkadaşlar çok belirti olmadı sadece her bu seferde olmadı dediğimde rabbim içime ferahlık getirdi hayır bu sefer oldu dedim ağzım hiç hayırsıza açılmadı bir de iki gün önce koltukta uya kalmışım sol tarafa kaşıklarının sıızısıyla uyandım ben

Selamlar arkadaşlar intralipit serum tedavisi alan var mı transfer sürecinde?
ben geçen ki denemede transfer günü ve transferin 7.günü serum taktirdım pozitif oldu pozitiften sonra da bir kere takıldı herşey iyi gitti baslarda ama 11.haftada bebeğin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum şimdi yine tedabideyim Dr bu defa pozitif olursa 3 ay kullandiracagini söyledi bakalım Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun bu defa sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah

Pıhtılaşma iğneci vurmuş muydun canım

<3 Günaydın kızlar transfer sonrası 5. günüm benimde beklemek cok zormuş gercekten :) inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız ❤
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun gerçekten beklemek bu tedavinin en zor süreciymiş benim de 6. günüm, test tarihim 23 Ocak inşallah güzel sonuçlar alalım

İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun gerçekten beklemek bu tedavinin en zor süreciymiş benim de 6. günüm, test tarihim 23 Ocak inşallah güzel sonuçlar alalım
Çok geç değil mi ya carsamba test icin.benimde 6.gün ama ben pazar ya da pazartesi yapicam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…