2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Sagol cevabın için. 3-4 gun alırım o zaman

Canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin Amin inshallah
Selam, ben bu gun dayanamadim test yaptim ,aslinda qaza geldim dersem yeridi
(Senin qazina Nihna) bu gun 8 ci gun
Beta 7.38 cikti.....amma sevinsenmi sevinmesemmi bi tuhafim bilemiyorum ilk defe test gununden once yaptim
Aslinda test gunum pazar gunu
Hayirlisi....
Men bir kimyasal ,bir dishgebelik ,bir 8 ci haftada kurtaj yasamish biri olaraq yaziyorum ,aslinda olmayacaksa bashdan olmasin daha iyi ,o gunleri bir daha yashamak istemiyorum.....

Allah’ım ol derse olur
Ama en erken 11.gün yaptırın
Ben yaptım siz yapmayın:))
Yaptığım günden beri perişan oldum
Beta çıktı mı düştü mü
Tez zamanda kavuştursun yüce Mevlam hepimizi

İyi geceler arkadaşlar transfer yapıldığı günden beri düşünmekten uyuyamıyorum

Selam kızlar benim de bu sabah transferim oldu. 3 günlük embriyolardı. 2 adet yumurta toplanmıştı 2 side birinci sınıf değil dedi doktor 2 sinide transfer ettiler 29 Ocak test günüm. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlanır.Benim de 7. günüm.. Uyku tutmuyor

Merhaba arkadaşlar 12 Ocak da benim 5. Gün embriyom tranfer edildi. Heyecanla bekliyorum. Rabbim hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Bende 12 ocakta 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. Seninle aynı gün olmuşuz. Rabbim yardımcımız olsun canım hayırlı sonuçlar alalım inşallah

Bende transfer gününden beri kasık agrisi çekiyorum. Ama normalmiş galiba onun dışında bişey yok bide üstüne çok kötü kuru öksürük le savaşıyorum
Kasık ağrım ve bel ağrım ilk iki gün oldu... şimdi çok yok.. öksürük için zeytin yağı içinde kuru inciri kücuk küçük dilimleyip geceden beklet sabahları ye... şifa olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…