- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.101
Sagol cevabın için. 3-4 gun alırım o zamanCa
Nim yumurta toplama sonrasi ben izin almadim dr kalsa transfer sonrasida gerek yok diyor ilk 3 gun dinleninyeterli diyor en azindan benim dr ama bana kalirsa transfer sonrasi ben aldim al derim kendini yormaman acisindan ve evde mutlaka bi yardimci olmasi lazim bence ben yardimci aldim tabi herkezin gorusu farkli bu benim gorusum hayirli olur ins.
Canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKozlar, 10. Gün kan testim 74 geldi, Rabbim hepinize yaşatsın inşallah, ama tabii erken olduğu için yine de pek sevinemiyoruz , ptesi tekrarlayacağız kan testini, 2 hafta sonra da doktor randevusu rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah hepimizin
Amin inşallahAmin canım inşallah
Ben ama cikmadi maalesefKıZlarrr varmı aramızdaa erken gebelik testi yapan???
Amin Amin inshallahKuzular ben geldim
Hala beklemedeyim
Lekelenmem var ama aşırı değil
Adet olamadım
Yarın tekrar beta baktıracam
Ya geç tutunma falan olur mu ki
Kafamda deli sorular
Bugün transferin 11.günü
Dün 7.7 idi değerim
Kimlerin kaç günü kaldı kimler poZitif sonuç aldı @sinsirella2 yı biliyorum Zaten inş tamamına erecek
Biri daha vardı sanırım
Allah’ım gün sayan herkese mutlu haberler almayı nasip etsin
Amin Amin inshallah
Selam, ben bu gun dayanamadim test yaptim ,aslinda qaza geldim dersem yeridi
(Senin qazina Nihna) bu gun 8 ci gun
Beta 7.38 cikti.....amma sevinsenmi sevinmesemmi bi tuhafim bilemiyorum ilk defe test gununden once yaptim
Aslinda test gunum pazar gunu
Hayirlisi....
Men bir kimyasal ,bir dishgebelik ,bir 8 ci haftada kurtaj yasamish biri olaraq yaziyorum ,aslinda olmayacaksa bashdan olmasin daha iyi ,o gunleri bir daha yashamak istemiyorum.....
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlanır.Benim de 7. günüm.. Uyku tutmuyorSelam kızlar benim de bu sabah transferim oldu. 3 günlük embriyolardı. 2 adet yumurta toplanmıştı 2 side birinci sınıf değil dedi doktor 2 sinide transfer ettiler 29 Ocak test günüm. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
Bende 12 ocakta 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. Seninle aynı gün olmuşuz. Rabbim yardımcımız olsun canım hayırlı sonuçlar alalım inşallahMerhaba arkadaşlar 12 Ocak da benim 5. Gün embriyom tranfer edildi. Heyecanla bekliyorum. Rabbim hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Simdide benim safak 10Bende adetimi bekliyorum tedavi için 10 gün kaldı bana da dua edin kızlar ilk denemem olacak o yüzden çok heyecanlıyım
Cnm kaçıncı gün yapmıştın?Ben ama cikmadi maalesef
Amin... Ben iki gündür adet olacak gibi hissediyorum. Pazartesi günü test yapılacak. Sen neler hissediyorsun?Bende 12 ocakta 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. Seninle aynı gün olmuşuz. Rabbim yardımcımız olsun canım hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Günaydın heyecanla beklemedeyiz. Benim ilk tüp bebek denemem. Pazartesi test günüm... Rabbim herkese hayırlısını versinGünaydın kızlar ne durumdasınız?
Bende transfer gününden beri kasık agrisi çekiyorum. Ama normalmiş galiba onun dışında bişey yok bide üstüne çok kötü kuru öksürük le savaşıyorumAmin... Ben iki gündür adet olacak gibi hissediyorum. Pazartesi günü test yapılacak. Sen neler hissediyorsun?
Günaydın biran önce test günü gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorumGünaydın kızlar ne durumdasınız?
Kasık ağrım ve bel ağrım ilk iki gün oldu... şimdi çok yok.. öksürük için zeytin yağı içinde kuru inciri kücuk küçük dilimleyip geceden beklet sabahları ye... şifa olur inşallahBende transfer gününden beri kasık agrisi çekiyorum. Ama normalmiş galiba onun dışında bişey yok bide üstüne çok kötü kuru öksürük le savaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?