2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Günaydın kızlar benim de 7. günüm gerçekten iyice sabırsızlanıyorum idrar testi yapsam çıkmaz mi acaba gerçi pek umutlu degilim transfer anında bile doktor olumsuzdu rahim çok kasılıyo olmadı bu falan diye konuştu asistanlarıyla biseyde diyemedim ama çok üzüldüm o yuzden çok umutsuzum

Ah canım durumunuz aynı. Benim 3 tanecik toplandı 2si çöp dedi.1 tanesi kaldi. senin sorun varmıydı ilk tedavinmi bu yaş kaç. Meğer bende rezerv düşüklüğü varmış. 3yildir hiç bir doktor farketmedi

Bende bu ay basliyorum 28-29 adet tarihine gore 5 tane vitamin verdi doktorum marrta tranfer olacak bi ay rahim dinlendirme yapacagim dedi

Teşekkürler sizin neydi sikintiniz
Benim bir çocuğum var normal gebelik. Yaklaşık 2 yıldır ikinci olsun istedik ama çikolata kistim var ve değerlerim düşük olduğu için normal gebelik olmadı.
İnşallah olumlu sonuçlanır. .. sizin neydi sıkıntınız

Ben araştırma hastanesinde başladım tahlillere orada baştan sona bütün tetkikleri yaptılar ilk tahlilde amh hormonu 0.38 çıktı tekrar aynı tahlili istediler 0.52 çıktı.yaşım 29 olduğu için doktor Çatlatmayla zaman kaybetmeyelim dediler direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Tüp bebek tedavimide yine araştırma hastanesinde devam ettim. Amh düşük olduğu için rapor çıktı ve ilaçların ve tedavinin bir kısmını ödedik. Şuan için herşey içime sindi. Yumurtalarım 1.ci sınıf değillerdi ama ben umutluyum. Rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah.

Aa Bende de çikolata kisti var ve bende bir yildir düşünüyrum olmuyor kaç cm

Aa Bende de çikolata kisti var ve bende bir yildir düşünüyrum olmuyor kaç cm
Küçük küçük 2 tane var ama daha önce 6cm çikolata kisti laparoskopi ile alınmıştı. ilk tüp bebek denemem inşallah olumlu sonuçlanır... Sende bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşarsın inşallah

Merhaba hanımlar sabah test yaptım silikte olsa göründü ikinci çizgi transfer sonrası 8.günüm inşallah yanıltmıyordur beni
Erken gebelik testi mi cnm?? bnde düşünüorm artık 8.gün fln yapmayı artk çıkar diorm silikte olsa varsa, hemen mi çıktı silik görüntüsü vakit geçtiktn sonramı cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…