- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.121
Zaman geçmek bilmiyor dimiRana4853 @Meralim85 amin aminn kızlarr rabbimm güsel haberler nasip etsin bnmde 7.günüm bgn hafif kasık sızlaması ve bel sızlaması dışında bi belirtim yok.. bol bol gezinip kafamı dagıtmaya çalışıorm
Ah canım durumunuz aynı. Benim 3 tanecik toplandı 2si çöp dedi.1 tanesi kaldi. senin sorun varmıydı ilk tedavinmi bu yaş kaç. Meğer bende rezerv düşüklüğü varmış. 3yildir hiç bir doktor farketmediSelam kızlar benim de bu sabah transferim oldu. 3 günlük embriyolardı. 2 adet yumurta toplanmıştı 2 side birinci sınıf değil dedi doktor 2 sinide transfer ettiler 29 Ocak test günüm. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
Hayırlı olsunMerhabalar kızlar bende bu ay tup bebeğe baslaidm
Teşekkürler sizin neydi sikintinizHayırlı olsun
Bende vitamin ve balik yagi alıyorum yumurta kalitesi için dimiBende bu ay basliyorum 28-29 adet tarihine gore 5 tane vitamin verdi doktorum marrta tranfer olacak bi ay rahim dinlendirme yapacagim dedi
Arzuarmi daha yenimi tedavi oldun zeki akkummu doktorun
Evet cnm oyleBende vitamin ve balik yagi alıyorum yumurta kalitesi için dimi
Benim bir çocuğum var normal gebelik. Yaklaşık 2 yıldır ikinci olsun istedik ama çikolata kistim var ve değerlerim düşük olduğu için normal gebelik olmadı.Teşekkürler sizin neydi sikintiniz
Ben araştırma hastanesinde başladım tahlillere orada baştan sona bütün tetkikleri yaptılar ilk tahlilde amh hormonu 0.38 çıktı tekrar aynı tahlili istediler 0.52 çıktı.yaşım 29 olduğu için doktor Çatlatmayla zaman kaybetmeyelim dediler direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Tüp bebek tedavimide yine araştırma hastanesinde devam ettim. Amh düşük olduğu için rapor çıktı ve ilaçların ve tedavinin bir kısmını ödedik. Şuan için herşey içime sindi. Yumurtalarım 1.ci sınıf değillerdi ama ben umutluyum. Rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah.Ah canım durumunuz aynı. Benim 3 tanecik toplandı 2si çöp dedi.1 tanesi kaldi. senin sorun varmıydı ilk tedavinmi bu yaş kaç. Meğer bende rezerv düşüklüğü varmış. 3yildir hiç bir doktor farketmedi
Ben 2 aydır kullaniyorum inşallah faydasi olur canimEvet cnm oyle
Sen ne zamandir kullaniyosun
1 ocakta basladim vitaminlere
Aa Bende de çikolata kisti varBenim bir çocuğum var normal gebelik. Yaklaşık 2 yıldır ikinci olsun istedik ama çikolata kistim var ve değerlerim düşük olduğu için normal gebelik olmadı.
İnşallah olumlu sonuçlanır. .. sizin neydi sıkıntınız
Küçük küçük 2 tane var ama daha önce 6cm çikolata kisti laparoskopi ile alınmıştı.Aa Bende de çikolata kisti varve bende bir yildir düşünüyrum olmuyor kaç cm
Hadi inşallahMerhaba hanımlar sabah test yaptım silikte olsa göründü ikinci çizgi transfer sonrası 8.günüm inşallah yanıltmıyordur beni
Erken gebelik testi mi cnm?? bnde düşünüorm artık 8.gün fln yapmayı artk çıkar diorm silikte olsa varsa, hemen mi çıktı silik görüntüsü vakit geçtiktn sonramı cnm?Merhaba hanımlar sabah test yaptım silikte olsa göründü ikinci çizgi transfer sonrası 8.günüm inşallah yanıltmıyordur beni
Cnm aslında bna bu defa vakit çok hızlı geçti, ama sonuç günü geldikçe korkuda başladıııZaman geçmek bilmiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?