- 8 Ekim 2016
- 1.620
- 1.579
- 133
- 33
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.141
Normal test günümde pazar günü canım inşallah hamileyimdirHadi inşallahkan testi de yaptır kesin haberle daha çok sevinelim
Ben işe de gitmiyorum izinliyim. annemle vakit geçirdim ama dediğin gibi sonuç günü yaklaştıkça korku oluyor canmCnm aslında bna bu defa vakit çok hızlı geçti, ama sonuç günü geldikçe korkuda başladııı
Canım 2 tane normal gebelik testi aldım 1 tanede erken gebelik testi aldım bugün yaptığım normal gebelik testiydı yarın da erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum pazarda zaten kan testi :) bi kaç dakika içinde göründü hemen ikinci çizgi yani hayalet çizgi desem daha doğru olur :)Erken gebelik testi mi cnm?? bnde düşünüorm artık 8.gün fln yapmayı artk çıkar diorm silikte olsa varsa, hemen mi çıktı silik görüntüsü vakit geçtiktn sonramı cnm?
Cnmm gözünaydın eger normal testte çıkdıysa zaten erken gebelik testinde kesin çıkarCanım 2 tane normal gebelik testi aldım 1 tanede erken gebelik testi aldım bugün yaptığım normal gebelik testiydı yarın da erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum pazarda zaten kan testi :) bi kaç dakika içinde göründü hemen ikinci çizgi yani hayalet çizgi desem daha doğru olur :)
Cnm kaçıncı günündü bgn?Canım 2 tane normal gebelik testi aldım 1 tanede erken gebelik testi aldım bugün yaptığım normal gebelik testiydı yarın da erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum pazarda zaten kan testi :) bi kaç dakika içinde göründü hemen ikinci çizgi yani hayalet çizgi desem daha doğru olur :)
8.günüm canımCnm kaçıncı günündü bgn?
Inşallah canım bende umutluyum.allahim umudumuzu sevince çevirsinBen araştırma hastanesinde başladım tahlillere orada baştan sona bütün tetkikleri yaptılar ilk tahlilde amh hormonu 0.38 çıktı tekrar aynı tahlili istediler 0.52 çıktı.yaşım 29 olduğu için doktor Çatlatmayla zaman kaybetmeyelim dediler direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Tüp bebek tedavimide yine araştırma hastanesinde devam ettim. Amh düşük olduğu için rapor çıktı ve ilaçların ve tedavinin bir kısmını ödedik. Şuan için herşey içime sindi. Yumurtalarım 1.ci sınıf değillerdi ama ben umutluyum. Rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah.
Benimde zaman hızlı geçti ama bende korku başladı dediğin gibi canim.hem umut varCnm aslında bna bu defa vakit çok hızlı geçti, ama sonuç günü geldikçe korkuda başladııı
kuzumm ayni seyleri yasiyoruz. ozlde 12 bin dedi. devlette 6 bin. unv hastanesindemerhaba arkadaşlar ben de nasipse 2019 da tüp bebek düşünüyorum şuan fiyat olarak ne kadar maliyet oldu sizleri n
ins tedavinizin sonucunu gzl bi sekilde alirsiniz. ne kadara yaotirdiniz tup bebek arastirma hastanesinde bende baslayacagim.Ben araştırma hastanesinde başladım tahlillere orada baştan sona bütün tetkikleri yaptılar ilk tahlilde amh hormonu 0.38 çıktı tekrar aynı tahlili istediler 0.52 çıktı.yaşım 29 olduğu için doktor Çatlatmayla zaman kaybetmeyelim dediler direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Tüp bebek tedavimide yine araştırma hastanesinde devam ettim. Amh düşük olduğu için rapor çıktı ve ilaçların ve tedavinin bir kısmını ödedik. Şuan için herşey içime sindi. Yumurtalarım 1.ci sınıf değillerdi ama ben umutluyum. Rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah.
Canım benimde solda 1.7 cm ve 21.gun başlandı ignerlere . Amh kaç o da dusuk benim kist yuzundenKüçük küçük 2 tane var ama daha önce 6cm çikolata kisti laparoskopi ile alınmıştı.ilk tüp bebek denemem inşallah olumlu sonuçlanır... Sende bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşarsın inşallah
Hangi merkez de başladınız, acabaMerhabalar kızlar bende bu ay tup bebeğe baslaidm
Hayırlı olur inşallah bol.bol yumoşların birikir canımKızlar gonal f in ikincisini yaptırdım dua edin bana da bol bol kaliteli yumurtalarım olsun
Allah kolaylık versin ...nerde tedavi oluyorsunuz sakıncası yoksaÇok iyi Anlıyorum seni kuzum bende çok yoruldum benimde 5.denemem bu inşallah sağlıkla kavuşalım bu defa
Ankara Başkent hastanesi sizHangi merkez de başladınız, acaba
Adana kisla başkent hastanesi cnm ptesi gidicem bendeAnkara Başkent hastanesi siz
Sonuç ne çıktı canım cok erkenmis amaBen de dün bi hata yapıp 5. Günde kan testi yaptırdım
Ne çktı cnm??Ben de dün bi hata yapıp 5. Günde kan testi yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?