- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.161
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızAdana kisla başkent hastanesi cnm ptesi gidicem bende
Canım benim de AMH düşük zaten sorunumuz o yoksa tüpler açık rahim temiz... Rabbim yolumuzu açık etsin...Canım benimde solda 1.7 cm ve 21.gun başlandı ignerlere . Amh kaç o da dusuk benim kist yuzunden
Bende çikolata kisti var ve Amh düşürüyor Allah yardımcımız olsunCanım benim de AMH düşük zaten sorunumuz o yoksa tüpler açık rahim temiz... Rabbim yolumuzu açık etsin...
2 çıktıNe çktı cnm??
2 çıktıSonuç ne çıktı canım cok erkenmis ama
Cnm çok erkn yptın testi dha 5.gün anca tutunmaya başlamıştr gününü bekleyip bi dahamı test ypsan cnm?2 çıktı
10. Gün tekrar yaptırmayı düşünüyorumCnm çok erkn yptın testi dha 5.gün anca tutunmaya başlamıştr gününü bekleyip bi dahamı test ypsan cnm?
Çok iyi yaparsın canını sakın skma rabbim hayırlısı hepimize tez zamanda nasip etsin10. Gün tekrar yaptırmayı düşünüyorum
İnşallah Rabbim hepimizin çabasını karşılıksız bırakmasın inşallah İlaçlarıma 1.045 tl ödedim işlem ücretide 410tl hastaneye ödedik. Eğer rapor çıkmazsa ilaçlar 5.000 TL’yi buluyormuş işlem ücretide 3.500-4.100 arası bi tutar ödeniyormuş. Ücretli yaptıran arkadaşlarla konuşmuştuk onlardan bilgi almıştım. Rapor çıkmışmışmıydı size?ins tedavinizin sonucunu gzl bi sekilde alirsiniz. ne kadara yaotirdiniz tup bebek arastirma hastanesinde bende baslayacagim.
İnşallah güzel haberleride paylaşırız inşallahInşallah canım bende umutluyum.allahim umudumuzu sevince çevirsin
BeeeeeennÖnümüzdeki hafta sonuç alacaklar kimler
Tesekkür ederim canım. ay denerim valla inşallah gecirir.Kasık ağrım ve bel ağrım ilk iki gün oldu... şimdi çok yok.. öksürük için zeytin yağı içinde kuru inciri kücuk küçük dilimleyip geceden beklet sabahları ye... şifa olur inşallah
Ben varım pazar günü alacağım :)Önümüzdeki hafta sonuç alacaklar kimler
Ah o kasık ağrısı bitek o zorluyor. Ben dün sabredemedim evde test yaptim hafif silik 2. Çizgi vardı hala bakıyorum duruyor. Erken diye sabretmeye çalışıyorum ama şu günler bi geçse de pozitifi görsek inşallahRana4853 M Maralim2019 amin aminn kızlarr rabbimm güsel haberler nasip etsin bnmde 7.günüm bgn hafif kasık sızlaması ve bel sızlaması dışında bi belirtim yok.. bol bol gezinip kafamı dagıtmaya çalışıorm
İnşallah vardır rabbim nasip etsinMerhaba hanımlar sabah test yaptım silikte olsa göründü ikinci çizgi transfer sonrası 8.günüm inşallah yanıltmıyordur beni
Ben cesaret edemedim hadi hayırlısı canım inşallah o değerler yükselirAh o kasık ağrısı bitek o zorluyor. Ben dün sabredemedim evde test yaptim hafif silik 2. Çizgi vardı hala bakıyorum duruyor. Erken diye sabretmeye çalışıyorum ama şu günler bi geçse de pozitifi görsek inşallah
Ben varım pazar günü alacağım :)
Önümüzdeki hafta sonuç alacaklar kimler
Ben varım pazar günü alacağım :)
Amin canım hepimize kolaylıklar versin inşallah ben hataydayım canım Hatay mozaik tüp bebek merkezinde yaptırıyoruzAllah kolaylık versin ...nerde tedavi oluyorsunuz sakıncası yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?