2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Cnm adetin 2. Veya 3.günü başlıosun tedaviye 11-12gün igne vuruluosun sonra yumurtaların toplanır maksimum 5gün içindede transferin olur

İğneleri hemen ogün alıp başlıyorsun değil mi? Doğru mu anlamışım? 11 gün sonunda da yumurtaları toplayacak sanırım?
Evet cnm aynen öyle, hemen adetin 2.günü veya 3.günü muayene oldugun gibi igne başlıo, 11gün sürüo, ardından yumurtan toplanır 5ile 10dakkada toplanıo, snrası kolay bi transfer kalıo

bende raporla 5 kutu ganol f + 5 kutu cetrotide + 2 kutu merional + 1 tane ovitrelle 980 tl vermiştim. devlet 2 kutu merional karşılağını için 8 kutu daha merional aldım. ona dışardan tanesine 40 tl verdim
Evet, benim rapor alma şansım yoktu malesef, haliyle ücreti de ona göre. Yine de memnunum, daha fazla olur diye bekliyordum.

Cnm igneler çok rahat giriyor, yan degilde direk dik vurdugunda hemen girio daha karnın alt kısımlarına vurursa morarmada olmuo, hadi hayırlısı ile güsel haberlerle gel arkadaşım...
Canım ben koldan oluyorum eşim yapıyor bugün hemşire ile konuştum kilom fazla olduğu için göbek önermiyoruz koldan devam edeceksiniz mecbur dedi

canım merhaba birşey sorucam merak ettim de sana doktor cedrotide'yi kolundan mı olmanı söyledi. ben göbekten oluyorum da. arasındaki fark ne acaba ?

Ben de göbekten oluyorum. Ne fark var bilmiyorum. Bir arkadaş yazmış kilolu diye koldan oluyormuş ama ben de kiloluyum

Bende 5 kutu gonal f 10 kutu merional 75 mg ve cetrotide 5 kutu 900 tl gbi bir rakam tuttu esimin raporu var tedaviden dolayi onun uzerinden aldim ben ilaclari cok uyguna mal oldu bana

Kızlar nasıl gidio igne vurulmalar?? Başka opu olan varmı aramızda???
Bugun bende gittim canim kontrole 9 yumurta 10 tane olmuss hepsi cok saglikli gozukuyor boyutlari falan dedi pazartesi opu dedi ve progesteron diye bir tahlil istedi rahimle alakaliymis bu tahlil cumartesi gunu tekrr gorecegim ve bu tahlili yaptirirsin dedi bakalim
Neler olacak sizden boyle bir tahlil
İstedi mi doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…