- Konu Sahibi cocukoloji
-
Cnm adetin 2. Veya 3.günü başlıosun tedaviye 11-12gün igne vuruluosun sonra yumurtaların toplanır maksimum 5gün içindede transferin olurÇarşamba günü yumurtlama günüm tekrar kontrole çağardı ve önümüzdeki ay adetin 2. Günü tekrar görücem seni dedi. Acaba iğnelere ne zaman başlar ve bu iğneleri kaç gün vuruyoruz bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim bu konuda hiçbir bilgim yok(
Evet cnm aynen öyle, hemen adetin 2.günü veya 3.günü muayene oldugun gibi igne başlıo, 11gün sürüo, ardından yumurtan toplanır 5ile 10dakkada toplanıo, snrası kolay bi transfer kalıoİğneleri hemen ogün alıp başlıyorsun değil mi? Doğru mu anlamışım? 11 gün sonunda da yumurtaları toplayacak sanırım?
Evet, benim rapor alma şansım yoktu malesef, haliyle ücreti de ona göre. Yine de memnunum, daha fazla olur diye bekliyordum.bende raporla 5 kutu ganol f + 5 kutu cetrotide + 2 kutu merional + 1 tane ovitrelle 980 tl vermiştim. devlet 2 kutu merional karşılağını için 8 kutu daha merional aldım. ona dışardan tanesine 40 tl verdim
bende öyle fazla bekliyordum. zaten raporlu, raporsuz arasında fazla bir fark yok diye biliyorumEvet, benim rapor alma şansım yoktu malesef, haliyle ücreti de ona göre. Yine de memnunum, daha fazla olur diye bekliyordum.
Kullandığım 3 iğneyide koldan vuruluyorum canımcanım merhaba birşey sorucam merak ettim de sana doktor cedrotide'yi kolundan mı olmanı söyledi. ben göbekten oluyorum da. arasındaki fark ne acaba ?
Teşekkür ederim Meralim.Ben 8 tane merional 150, bir tane merional 75, toplam 5 tane cetrotide kullanmışım, aşağı yukarı 1700 civarı bir şey tuttu. Merional gonal f'e göre daha uygun diye biliyorum
Bizim 5 kutu gonal f 2 kutu menapor 5 kutu cetrotide ve 1 kutu ovıtrelle 2125 tuttuİğneleriniz ne kadar tuttu?
Canım ben koldan oluyorum eşim yapıyor bugün hemşire ile konuştum kilom fazla olduğu için göbek önermiyoruz koldan devam edeceksiniz mecbur dediCnm igneler çok rahat giriyor, yan degilde direk dik vurdugunda hemen girio daha karnın alt kısımlarına vurursa morarmada olmuo, hadi hayırlısı ile güsel haberlerle gel arkadaşım...
İnşallah artık şubat ayında gerçekleşir transferim, dualarınızı bekliyorum, belkide ikiz olur:))Cnm adetin 2. Veya 3.günü başlıosun tedaviye 11-12gün igne vuruluosun sonra yumurtaların toplanır maksimum 5gün içindede transferin olur
Güsel haberlerle gel cnm..
İğneleriniz ne kadar tuttu?
Bende neden öyle acabaKullandığım 3 iğneyide koldan vuruluyorum canım
canım merhaba birşey sorucam merak ettim de sana doktor cedrotide'yi kolundan mı olmanı söyledi. ben göbekten oluyorum da. arasındaki fark ne acaba ?
Dualarımız seninle güzel haberler ver bize inşallahİnşallah artık şubat ayında gerçekleşir transferim, dualarınızı bekliyorum, belkide ikiz olur:))
Galiba kişiye göre değişiyor. Tıpkı kişiye özel tedavi olduğu gibiBen de göbekten oluyorum. Ne fark var bilmiyorum. Bir arkadaş yazmış kilolu diye koldan oluyormuş ama ben de kiloluyum
Bugun bende gittim canim kontrole 9 yumurta 10 tane olmuss hepsi cok saglikli gozukuyor boyutlari falan dedi pazartesi opu dedi ve progesteron diye bir tahlil istedi rahimle alakaliymis bu tahlil cumartesi gunu tekrr gorecegim ve bu tahlili yaptirirsin dedi bakalimKızlar nasıl gidio igne vurulmalar?? Başka opu olan varmı aramızda???
Canım ben koldan oluyorum eşim yapıyor bugün hemşire ile konuştum kilom fazla olduğu için göbek önermiyoruz koldan devam
Benim de kilo var canım 75.ozaman göbekten yapmayı neden onermiyorlar
Bana koldan ya da göbekten dedi .Ben de koldan daha az aciyor diye koldan yapiyirum.bisi olmaz dediBen de göbekten oluyorum. Ne fark var bilmiyorum. Bir arkadaş yazmış kilolu diye koldan oluyormuş ama ben de kiloluyum
Benim kilo 85Ben de göbekten oluyorum. Ne fark var bilmiyorum. Bir arkadaş yazmış kilolu diye koldan oluyormuş ama ben de kiloluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?