2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Benim ilk. Aşılama için gittiğimiz süreçte esimin sayısında problem oldugu ortaya cıktı doğal yolla cok zor tüp bebek dediler biz devlet hastanesinde deneyeceğiz insallah sizler özelmi
Merhaba arkadaşım allah im nasip kısmet ederse benimde ilk tüp bebeğim olcak ve benimde devlette olcak hiç bi tecrübeye sahip değilim çok heyecanlıyım

Arkadaslar Merhaba ben aranıza yeni katil dim. Benim 9 yıllar normal yolla bebeğim olmadı ve hiç doktora neden olmuyo die ne ben ne De eşim gittik çünkü evlendiği m De henüz 14 yaşındaydım ve şimdi 24 oldum. 3 yıl one eşimi doktora götürdüm ve Sperm sayısının çok düşük olduğunu öğrendim normal yolla imkansız olduğunu söyledi doktorlar. Sonra sıra kendimi götürmeye geldi doktora. Bende de çikolata kisti olduğu öğrendim. Ve bu yıl Rabbimin izniyle tüp bebeğe karar verdik. Regl 2. Gününü bekliyorum suan. Ilk kez deneyeceğim 9 yıl sonra hamile kalabilir miyim ben çok heyecanlıyım

Bn geçen 2 defaki yaptıgım tedavilerde istemişti bişe diil o test progestronun tahminice 10 yumurtan varsa 2000 lere yakın çıkar

Cnm ndn olmasın tabiki olur rabbim bu yola baş koyan herkesin emeginin karşılıgını versin, rabbim her diliyen isteyene nasip etsin tezzz vakitte

Rabbim ol deyince herşey olur Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize nasip etsin anneliği iyi düşünelim iyi olsun

Merhaba arkadaşlar ...
bende Çarşamba opu oldum çok iyi değildi rezervim bşr yumurta aldılar
çok moralim düştü ama döllenmiş minnoşum yarın hayırlısıyla transferimi olucam inşallah .
Bir aşılamam bir negatif tüpbebeğim var ...
Histeroskopi ve laporoskopi olarak 2.tedavime başladım ...

Yaaa, gözünüz aydın. İnşallah sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz. Rabbim yardımcınız olsun.

ay hadi hayırlısı rabbim yardımcın olsun. iyi haberler ver bize. bende yarın son kontrole gidicem çarşamba 5 yumurta var demişti. bende stres yapmıştım. senin gibi döllenirler inşallah

ay hadi hayırlısı rabbim yardımcın olsun. iyi haberler ver bize. bende yarın son kontrole gidicem çarşamba 5 yumurta var demişti. bende stres yapmıştım. senin gibi döllenirler inşallah
Ne güzel maşallah ... allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın inşallah...
Ben çift embriyo diye hep hayal etmiştim ama yüksek doz tedaviye rağmen bir yumurtam oldu ...olsun ya nasip dedim vazgeçmedim ... çünkü doktorum rabbim ol der ve olur bir şans verelim vazgeçmeyelim dedi ulturason kontrollerindede kendini farkettirmek ister iyi ve erken gelişti ...
Bu sözden bile içim Bahar gibi çiçek açtı ....

Tabiki böylede bir Canımla dualarım hepinize ama İnşallah tutunurda benim meleğim bende hep duacı olurum iki canımla beraber ...

Doktorun ne güzel konuşmuş. Onların bile ilgisi bizim için çok şeyi ifade ediyor. Seninde umutlu ve mücadeleci tavrını takdir ediyorum. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. İnşallah bizde günler sonra senin burda meleğinin haberlerinizi alırız. Dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…