- 1 Ocak 2019
- 66
- 51
- 3
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Merhaba arkadaşım allah im nasip kısmet ederse benimde ilk tüp bebeğim olcak ve benimde devlette olcak hiç bi tecrübeye sahip değilim çok heyecanlıyımBenim ilk. Aşılama için gittiğimiz süreçte esimin sayısında problem oldugu ortaya cıktıdoğal yolla cok zor tüp bebek dediler biz devlet hastanesinde deneyeceğiz insallah sizler özelmi
Bn geçen 2 defaki yaptıgım tedavilerde istemişti bişe diil o test progestronun tahminice 10 yumurtan varsa 2000 lere yakın çıkarBugun bende gittim canim kontrole 9 yumurta 10 tane olmuss hepsi cok saglikli gozukuyor boyutlari falan dedi pazartesi opu dedi ve progesteron diye bir tahlil istedi rahimle alakaliymis bu tahlil cumartesi gunu tekrr gorecegim ve bu tahlili yaptirirsin dedi bakalim
Neler olacak sizden boyle bir tahlil
İstedi mi doktorunuz
Eşin raporu nasıl aldı cnm?Bende 5 kutu gonal f 10 kutu merional 75 mg ve cetrotide 5 kutu 900 tl gbi bir rakam tuttu esimin raporu var tedaviden dolayi onun uzerinden aldim ben ilaclari cok uyguna mal oldu bana
Anladm cnm bişe olmaz sn koldan devam et bak hm bi fark yok demiş hemşireCanım ben koldan oluyorum eşim yapıyor bugün hemşire ile konuştum kilom fazla olduğu için göbek önermiyoruz koldan devam edeceksiniz mecbur dedi
Cnm ndn olmasın tabiki olur rabbim bu yola baş koyan herkesin emeginin karşılıgını versin, rabbim her diliyen isteyene nasip etsin tezzz vakitteArkadaslar Merhaba ben aranıza yeni katil dim. Benim 9 yıllar normal yolla bebeğim olmadı ve hiç doktora neden olmuyo die ne ben ne De eşim gittik çünkü evlendiği m De henüz 14 yaşındaydımve şimdi 24 oldum. 3 yıl one eşimi doktora götürdüm ve Sperm sayısının çok düşük olduğunu öğrendim normal yolla imkansız olduğunu söyledi doktorlar. Sonra sıra kendimi götürmeye geldi doktora. Bende de çikolata kisti olduğu öğrendim. Ve bu yıl Rabbimin izniyle tüp bebeğe karar verdik. Regl 2. Gününü bekliyorum suan. Ilk kez deneyeceğim 9 yıl sonra hamile kalabilir miyim ben çok heyecanlıyım
Aynen napalım öldürcek değilya o kadarcık ağrı acıyada katlancaz mecburAnladm cnm bişe olmaz sn koldan devam et bak hm bi fark yok demiş hemşire
Desene tombik anne olucaz ayyy inşallah yaBenimki de 78
Saol canım allah razı olsun Rabbim güzel Mevla m. Iste yen herkese o güzel o müthiş duygu taddrsın.Cnm ndn olmasın tabiki olur rabbim bu yola baş koyan herkesin emeginin karşılıgını versin, rabbim her diliyen isteyene nasip etsin tezzz vakitte
Rabbim ol deyince herşey olur Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize nasip etsin anneliği iyi düşünelim iyi olsunArkadaslar Merhaba ben aranıza yeni katil dim. Benim 9 yıllar normal yolla bebeğim olmadı ve hiç doktora neden olmuyo die ne ben ne De eşim gittik çünkü evlendiği m De henüz 14 yaşındaydımve şimdi 24 oldum. 3 yıl one eşimi doktora götürdüm ve Sperm sayısının çok düşük olduğunu öğrendim normal yolla imkansız olduğunu söyledi doktorlar. Sonra sıra kendimi götürmeye geldi doktora. Bende de çikolata kisti olduğu öğrendim. Ve bu yıl Rabbimin izniyle tüp bebeğe karar verdik. Regl 2. Gününü bekliyorum suan. Ilk kez deneyeceğim 9 yıl sonra hamile kalabilir miyim ben çok heyecanlıyım
Desene tombik anne olucaz ayyy inşallah ya
Aynen kilolar gelir geçer herşey gönlümüzden geçtiği gibi olsun inşallahBebeğim olsun da tombikliğe razıyım :) İnşallah da olur ve hayallerimize kavuşuruz hepimiz
Merhaba arkadaşlar ...
bende Çarşamba opu oldum çok iyi değildi rezervim bşr yumurta aldılar
çok moralim düştü ama döllenmiş minnoşum yarın hayırlısıyla transferimi olucam inşallah .
Bir aşılamam bir negatif tüpbebeğim var ...
Histeroskopi ve laporoskopi olarak 2.tedavime başladım ...
İğneleriniz ne kadar tuttu?
Ozamansenible aynı ay başlayacağız sanırım regl günün ne zaman birde hangı hastane ben etlik zübeyde hanımMerhaba arkadaşım allah im nasip kısmet ederse benimde ilk tüp bebeğim olcak ve benimde devlette olcak hiç bi tecrübeye sahip değilim çok heyecanlıyım
ay hadi hayırlısı rabbim yardımcın olsun. iyi haberler ver bize. bende yarın son kontrole gidicem çarşamba 5 yumurta var demişti. bende stres yapmıştım. senin gibi döllenirler inşallahMerhaba arkadaşlar ...
bende Çarşamba opu oldum çok iyi değildi rezervim bşr yumurta aldılar
çok moralim düştü ama döllenmiş minnoşum yarın hayırlısıyla transferimi olucam inşallah .
Bir aşılamam bir negatif tüpbebeğim var ...
Histeroskopi ve laporoskopi olarak 2.tedavime başladım ...
Ne güzel maşallah ... allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın inşallah...ay hadi hayırlısı rabbim yardımcın olsun. iyi haberler ver bize. bende yarın son kontrole gidicem çarşamba 5 yumurta var demişti. bende stres yapmıştım. senin gibi döllenirler inşallah
Doktorun ne güzel konuşmuş. Onların bile ilgisi bizim için çok şeyi ifade ediyor. Seninde umutlu ve mücadeleci tavrını takdir ediyorum. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. İnşallah bizde günler sonra senin burda meleğinin haberlerinizi alırız. Dualarım sizinle.Ne güzel maşallah ... allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın inşallah...
Ben çift embriyo diye hep hayal etmiştim ama yüksek doz tedaviye rağmen bir yumurtam oldu ...olsun ya nasip dedim vazgeçmedim ... çünkü doktorum rabbim ol der ve olur bir şans verelim vazgeçmeyelim dedi ulturason kontrollerindede kendini farkettirmek ister iyi ve erken gelişti ...
Bu sözden bile içim Bahar gibi çiçek açtı ....
Tabiki böylede bir Canımla dualarım hepinize ama İnşallah tutunurda benim meleğim bende hep duacı olurum iki canımla beraber ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?