2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Meraba kızlar bende tüp bebek yapmaya karar verdim..evliligimizin 7.çi yılına girmek üzereyiz..daha drla görüşme yapmadım ama önümüzdeki haftalarda inşallah adimm aticaz..rabbim herkesin yardımcısı olsun..inşallah hepimizin mutlu olacağı bi sene olur böyle bebislerimiz kucagimizda düşünmesi bile çok güzel:)

Bende adetimi bekliyorum tedavi için 10 gün kaldı bana da dua edin kızlar ilk denemem olacak o yüzden çok heyecanlıyım

Bn geçen 2 defaki yaptıgım tedavilerde istemişti bişe diil o test progestronun tahminice 10 yumurtan varsa 2000 lere yakın çıkar
o hormon rahmın gebelıgı hazır olup olmadıgını gosterıyormus canım ondan dolayı transfer oncesınde onemlı bır test dıyorlar

Eşin raporu nasıl aldı cnm?
canım esım azospoerm hastasıydı celalettın peruda tedavı gorduk cıkıslarımız basladı doktorumuz cıkarmtmıstı benım ıgnelerımıde esımın uzerınden yazdırdık ondan dolayı raporulu oldu.

Arkadaşlar, tüp bebek öncesi doktorum bana kan testi yapmıştı. Anti TPO değerim sınırda çıkmış. İnternetten araştırdım biraz, tiroidle ilgili bir durummuş. Haşimato hastalığı falan olabilir diyor. Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı?

Hayırlı olsun canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Canım benim de triod yuksekligim vardı. Doktorum benden de aynı testi istedi. Ama hasimoto değilmiş. Sadece ilaç verdi. Hamilelikte yükselebilir dedi ve ococuk icin olumsuz olabilir dedi. Şimdi ilaç kullanıyorum. Bir sıkıntı yok bugünde opu için son kontrole geldim. Demem o ki stres yapma mutlaka bir tedavisi yada ilacı vardır.

Bende adetimi bekliyorum tedavi için 10 gün kaldı bana da dua edin kızlar ilk denemem olacak o yüzden çok heyecanlıyım
Benimde ilk denemem. Bugün opu öncesi son kontrolüm. Sende hayırlısıyla başlarsın ve mutlu sona ulaşırsın inşallah. Rabbim yardımcımız olsun

Benimde çok yüksek çıkmıştı cnm ama bendeki zehirli guatrdi ameliyatla aldırdım çok.sukur iyiyim şimdi.. drun verdiği tedaviyi uygula sıkıntı olmicaktir..tsh t3 t4 normalse dert etme

allahim bizede nasip etsin insallah hanimlar hepimize dua ediyorum bu ay aramizdan hamileler cikacak insallah.. benimde adetim gelmedi gelmesini istemesem hemen gelirdi.. iki tüp bebek denemesinden sonra adetimin düzeni bozuldu iyice insallah düzelir

Âmin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bende inaniyorum bu ay burdan bol bol hamileyimler duyucaz seninde tedavin güzel geçer inşallah

Merhaba kızlar bugün bende son kontrolümü oldum tekrar kan aldılar e2 ve progesteron hormonu adetin 2.gunu e2 36.96 bugün 1110 olmus, adetin 2.gunu progesteron hormonu 0.278 mis bugün 0.686 olmuş değerler nasıl sizce? Pazartesi opu olacağım. Bide ilk reçete yazıldığında çatlatma iğnesi ovitrelle vermişti bugün gonapobtye verdi ikisinin arasındaki fark nedir

merhaba arkadaşlar bende mecburi rahim dinlendirmedeydim dün adetin 2. günü itibari ile transfer için hazırlıklara başladık umarım bukez bir sıkıntı çıkmaz dualarınızda banada yer verin lütfen

Cnm hiç bilmiorum arasında fark varmıdır diye ama aynı işlevi gösteriodur o ignede marka farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…