- 11 Kasım 2015
- 1.764
- 2.838
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.181
Bende önce cesaret edemedim ama sabredemedimBen cesaret edemedim hadi hayırlısı canım inşallah o değerler yükselir
İnşallah canmHayırlı olur inşallah bol.bol yumoşların birikir canım
Cnm erken gebelik testimi yaptın? Kaçıncı günündü?Ah o kasık ağrısı bitek o zorluyor. Ben dün sabredemedim evde test yaptim hafif silik 2. Çizgi vardı hala bakıyorum duruyor. Erken diye sabretmeye çalışıyorum ama şu günler bi geçse de pozitifi görsek inşallah
Ben pazartesi kan vereceğim... sonucu kesinlikle haber veririmBende önce cesaret edemedim ama sabredemedimErken diye üstüne düşmüyorum hayal kırıklığına uğramamak için. Umarım hepimizin olumlu olur
Bnde hftaya çarşamba alıcam sonucuÖnümüzdeki hafta sonuç alacaklar kimler
Evet erken oldu dayanamadım. Dün transfer günü hariç 5. Günümdü. Hemen silik gözüktü ama azdı. Tam net değildi. Varla yok arasi. Eşimle yeğenime gösterdim evet var dediler.Cnm erken gebelik testimi yaptın? Kaçıncı günündü?
Ben varım. Perşembe günü. Geçmiyor günler yaÖnümüzdeki hafta sonuç alacaklar kimler
Cnm yerleşme kanaması olabilir kırmızıya dönmedigi sürece cnm bişe olmaz kaçıncı günün bgn?Ben de bu pazar
Sanirim ama adet gorucem pazara kadar
Bu sabahdan beri belim agriyor
Kizlar bu gun oylen kahve rengi akintim oldu
Gözünaydın cnmm güsel haberlerle gel...Evet erken oldu dayanamadım. Dün transfer günü hariç 5. Günümdü. Hemen silik gözüktü ama azdı. Tam net değildi. Varla yok arasi. Eşimle yeğenime gösterdim evet var dediler.
Ay mutlaka haber ver. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah teste tek git iki kişi gel burayaBen pazartesi kan vereceğim... sonucu kesinlikle haber veririm
cnm bn daha nisanda gidicm. o gune randevu alabildm. nasipse tup bebek olckİnşallah Rabbim hepimizin çabasını karşılıksız bırakmasın inşallah İlaçlarıma 1.045 tl ödedim işlem ücretide 410tl hastaneye ödedik. Eğer rapor çıkmazsa ilaçlar 5.000 TL’yi buluyormuş işlem ücretide 3.500-4.100 arası bi tutar ödeniyormuş. Ücretli yaptıran arkadaşlarla konuşmuştuk onlardan bilgi almıştım. Rapor çıkmışmışmıydı size?
Sagol canim. İnşallah vardır şimdiden sevinemiyorum erken diye belki yoktur diye sonra üzülmek istemiyorumGözünaydın cnmm güsel haberlerle gel...
Destegin ichin sag olCnm yerleşme kanaması olabilir kırmızıya dönmedigi sürece cnm bişe olmaz kaçıncı günün bgn?
Hayırlı olsun canım inşallah kanda da pozitif çıkar kucağına almak nasip olurMerhaba hanımlar sabah test yaptım silikte olsa göründü ikinci çizgi transfer sonrası 8.günüm inşallah yanıltmıyordur beni
Ben de varım salı günü kan testiÖnümüzdeki hafta sonuç alacaklar kimler
yine biz üniversite hastanesi tercih ederizkuzumm ayni seyleri yasiyoruz. ozlde 12 bin dedi. devlette 6 bin. unv hastanesinde
İnşallah canımAy mutlaka haber ver. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah teste tek git iki kişi gel buraya
Tamam cnm kesin yerleşme kanaması eminim güsel haberler vericen bizeDestegin ichin sag ol
9 cu gunum
Canım sende lekelenme oldu mu?Sagol canim. İnşallah vardır şimdiden sevinemiyorum erken diye belki yoktur diye sonra üzülmek istemiyorum
Yok olmadı. Perşembe test günüm sende oldu muCanım sende lekelenme oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?