2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Yaa sen nasıl güzel kalpli bi insansın
Hep içimde oğlum olcak hissi vardı
Şimdi sende böyle dua edince heyecanlandım
Allah’ım hayırlısını versin hepimize de
Saol ablam benim
Olacak ben inaniyorum rabbim evlatla sınamasın guzelim olani ben topraga koydum 4 yasinda ... olmayana uzulmek bile zul geliyor bazen buna inan ... altın sacli oglunu gorecegiz ben inaniyorum tum kalbimle

Bende ikinci tedavime baslamadan once bu rapor konusunu arastiricam cikarmak istiyorum bende baya kulfetli oluyor cunki heleki ikinciyse

Ben ilk tedavimde aşılama yaptırdığım hastaneden 3 kere aşılama yapılmıştır diye rapor almıştım
Tüpü özelde yaptırdığım için bi miktar işlem ücretinde bi miktarda ilaçlarda faydasını görmüştüm
2.tedavimde tamamen özel SGK anlaşması olmayan bi klinikte yaptırdım
İlaçları tanıdığınız bi eczane veya ecza deposu varsa yardımcı olabilirler
Ben bu şekilde nerdeyse raporlu parasına aldım

Bemde mutlaka arastiricam

Olacak ben inaniyorum rabbim evlatla sınamasın guzelim olani ben topraga koydum 4 yasinda ... olmayana uzulmek bile zul geliyor bazen buna inan ... altın sacli oglunu gorecegiz ben inaniyorum tum kalbimle

Cansın
Öyle acılar varki sonra kendimden utanıyorum bunun için mi bu kadar kendini mahvettin diye
Her şey bizim için
O yüzden rabbim bundan aşağı etmesin
Sapsarı kıvırcık saçlı yemyeşil gözlü bi bebek hayalimdeki Zaten
İnş görmek nasip olur sağlıkla

Gorecegiz insallah ya teyzeyede foto atacaksin ben inaniyorum sende inan

Ne güzel bir toplumuz böyle... hiç tanımadığımız insanların derdine ortak olmak bir hayır dua almak ve vermek fıtratımızda var... Bu konu başlığında verilen destekleri okudukça insan olduğumu bir kez daha hissediyorum. Şuna inanıyorum ki Rabbim semaya açtığımız ellerimizi, dilimiz ve gonlumuzden geçen dualarımızı en hayırlı vakitte kabul edecek inşallah...

Insallah canim benim insallah

ben halamin torununu 6 aylik olunca gormeye gittim ki, lohusaligini gecirmis olsn diye. bana dediki cocugn yok anlamazsin. nazar degmesin de de. ogluma nazar degmesin dedi. ben.sok.oldm. bir daha evine dahi gitmesim. glmk istedi kbl,etmedm.

ben halamin torununu 6 aylik olunca gormeye gittim ki, lohusaligini gecirmis olsn diye. bana dediki cocugn yok anlamazsin. nazar degmesin de de. ogluma nazar degmesin dedi. ben.sok.oldm. bir daha evine dahi gitmesim. glmk istedi kbl,etmedm.
Kalplerini pislik kaplamis insanlardan uzak durmak en guzeli rabbim biliyo kalbimizi onlar o pisliklerinde gun gelir boğulurlar

yazıklar olsun öyle insanlara ahhh ahh bir gün biz de hayırlarla sağlıcakla sevineceğiz inşallah amin

Kalplerini pislik kaplamis insanlardan uzak durmak en guzeli rabbim biliyo kalbimizi onlar o pisliklerinde gun gelir boğulurlar
amin insallah. ben lohusa iken bile gitmedim. bu kadar ince dusunurken. cok uzuldm. rabbim.bizede nasip etsn. ellerimiz bos.kalmasin. tabiki hic bebegim olmadi ama olmayacagi anlamina glmz

Nasıl bi zihniyettir
Bir de hala olacak
Hep diyorum Allah’ım bu sıkıntılarımızı günahlarımıza kefaret say noluurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…