2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

ben halamin torununu 6 aylik olunca gormeye gittim ki, lohusaligini gecirmis olsn diye. bana dediki cocugn yok anlamazsin. nazar degmesin de de. ogluma nazar degmesin dedi. ben.sok.oldm. bir daha evine dahi gitmesim. glmk istedi kbl,etmedm.
En zoru da bu benimde arkadaşım yaptı bana böyle şimdi yeni hamile sürekli düşük tehlikem var diye yalan söylüyor bana nazar etmeyim diye benim sevdiğim ismi koyacakmış bebeğine de kim önce doğurursa o koysun dedi bana

saka gibi. bizim bebekler daha iyi daha kiymetli olck cnm. yapsinlar bakalm. allah buyuk

Şubatta ilk tüp bebek denemesine başlıyorum. Garip duygular içindeyim. Hem korkuyorum hem mutluyum kendimi olacağına inandırıyorum hata mı yapıyorum onu da bilmiyorum aslında.
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır tedavin.. Ben bu süreçte moralin çok çok önemli olduğuna inanıyorum onun için çok iyi yapıyorsun hep pozitif ol ki sonucun da pozitif olsun inşallah

Şubatta ilk tüp bebek denemesine başlıyorum. Garip duygular içindeyim. Hem korkuyorum hem mutluyum kendimi olacağına inandırıyorum hata mı yapıyorum onu da bilmiyorum aslında.
İHayırlısı olsun canım, Kaç yıllık evlisin? Yaşın kaç? Sorun ne? İnşallah kolaylıkla geçsin bu süreç. Çok kafaya takmamaya çalış. Süreç kendiliğinden gelişio zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…