- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.501
İHayırlısı olsun canım, Kaç yıllık evlisin? Yaşın kaç? Sorun ne? İnşallah kolaylıkla geçsin bu süreç. Çok kafaya takmamaya çalış. Süreç kendiliğinden gelişio zaten..
Bende cok benzer.. yaş faktörü vardı, sebepsiz infertilite vardı. Hazır olmak ve gerçekten istemek önemli bence. İlaçlar her bünyeye göre farklı ama ister istemez o kadar hormon alındığı için insanı biraz zorluyo. Çevre önemli. Ne kadar destek gördüğün eşinden falan bence etkiliyodur. Bunlrın dışında yumurta toplanıyo. İlk 10 gün büyütülerek hormonlarla, sonra embriyo oluşturuluyo ve transfer sonra da bekleyiş.Bana biraz yaşadığınız süreçten bahsedebilirmisiniz ?
3 unu koyarlarmi cnm.tek.seferde
Bütün gece rüyamda ağladım. Hep herkesim bebeğini gördüm. Haykıra haykıra ağladım. Allahım sevinç gözyaşı dır insallahAmin canım... mutlaka haber ver olur mu? Benim randevum 13.30 da, öğleden sonra öğrenmiş olurum inşallah
Rabbimden hayırlı olanı dileyelim canım. Rüyan da sevince işaret ediyor olsun inşallah... Ben de dönüp durdum uyku tutmadı... tedirginim... Güzel haberlerle dönelim inşallahBütün gece rüyamda ağladım. Hep herkesim bebeğini gördüm. Haykıra haykıra ağladım. Allahım sevinç gözyaşı dır insallah
Hayırlısıyla diliyorum Allahtan zaten ama ısrarla diliyorum. Nolur rabbimmmmRabbimden hayırlı olanı dileyelim canım. Rüyan da sevince işaret ediyor olsun inşallah... Ben de dönüp durdum uyku tutmadı... tedirginim... Güzel haberlerle dönelim inşallah
Saat kaçta gideceksinHayırlısıyla diliyorum Allahtan zaten ama ısrarla diliyorum. Nolur rabbimmmm
Amin inşallah... akşam üzeri belli olur benim sonucum... yazacağım... Çok heyecanlıyımtest yapacak arkadaşlar Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyı nasip etsin sevinç ile yazın inşallah buraya haberleinizi bekliyorum...
10.daSaat kaçta gideceksin
Sagol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarınız kabul olsunSonuç alacak tüm arkadaslarıma dua ediyorum. Hayırlı haberlerinizi almak dileğiyle.
Yok amh çok düşük olduğu için aşılamayla zaman kaybetmeyelim dediler. Direkt tüp bebeğe geçtim. Hiç bir bilgi yok ilaçlar konusunda.öncesinde aşılama yaptırmışmıydınız aşılama için yazılan ilaçlara rapor ile tüp bebek farklı değil mi bir bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?