- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.581
Beni de ekleyecekmisiniz :)Hayır cnm ana sayfamızda 1.sayfada ocak ayı hamilelerini görebilirsin...
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin...5. Gün embriyosu canım bugün de transfer hariç 9. günümmaşşalah csnım cok ıyı kucagını almayı nsip etsin rabbim ksçıncı gün embriyosuydu transfer edilen?
9. Gün canım... teşekkür ederim :)Ay çok sevindim canım :) kaçıncı gündü senin.yaklaşık değerlerimiz.gözünaydın :)
Amin canım inşallah :)Gozun aydın canım inşallah kucağında görmekte nasip olsun
Canım teşekkür ederim :) Allah emek veren herkese nasip etsin bu guzelligiCanım çok sevindim. Hiç şüphem yoktu senden kesin çıkar diyordum. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım. Benim bel ağrım çok oluyordu ki hala var... son iki üç gündür adet olacak gibi hissettim ama bu psikolojik de olabilir. Göğüslerim hep şiş ve hassastı bu da ilaçlardan olabilir... daha belirgin birşey pek olmadıGözünaydın cnmm belirtilerin nelerdi?
Bende bursaliyimAa bilmiyordum anlamını ne güzelmiş :) bilmiyorum canım ilk miyim.inşallah daha da çoğalsın haberler.bursalıyım evet.
Hayirli olsun insallah canimAy çok sevindim canım :) kaçıncı gündü senin.yaklaşık değerlerimiz.gözünaydın :)
Diyarbakırda bahcecide olacak canim ilki hüsrandı bahsetmeye degmez diyarbakirda ikamet esimin tayin dolayısıyla sen bursada nerde tedavi bi arkadasim eurofertil de gorucek yakındacanım tedavını hangi merkezde yaptırdın bnde bursalıyım da
ben florance nightingale şişlide. ama ilki olumsuzdu 2. ye yeni başlıyoruz.Olumlu olan arkadaşlar sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın, değerleriniz kat kat artsın inşAllah. Benim gibi olumsuz olan arkadaşlar pes etmek yok, duamızı edelim tedbirimizi alalım gerisi takdir-i ilahi.. Arkadaşlar özellikle istanbulda olan tedavinizi nerede oldunuz acaba bilgi verirmisiniz
Amin canım inşallahCanım teşekkür ederim :) Allah emek veren herkese nasip etsin bu guzelligi
ben florance nightingale şişlide. ama ilki olumsuzdu 2. ye yeni başlıyoruz.
amin inşaallah. Çok sağolun. Rabbim olumlu haberleri almayı nasip etsin iyi araştırın, sonunda Rabbim nasip etsin inşaallah olsun.Teşekkürler cevabın için, bende ilki olumsuz 2. İçin başlayacağımda biraz araştırmak istiyorum o yüzden sormak istedim. İnşAllah sağlıkla sıhhatle bizede nasip olur
amin inşaallah. Çok sağolun. Rabbim olumlu haberleri almayı nasip etsin iyi araştırın, sonunda Rabbim nasip etsin inşaallah olsun.
Canım jel zaten akıntı yapar ben hamile kaldığım süre boyunca günde 4 5 defa iç çamaşırımı değiştiriyordum hemen olumsuza yorma kuzumBn onlardan günde 3tane kullanıodum şimdi doktoru aramak istemiorum, bu defa bana laf edicek gel yazdır burda diye oofff artık heşey olacagına varsın moralim bozuk akıntım oldu diye bide tüm agrılarım geçtiiii o da bi tuhaf
Tamam biliorm bndede sıvı şeklinde hep geliodu ama böle akıntı kıvamında gelince moralim çok bozulduCanım jel zaten akıntı yapar ben hamile kaldığım süre boyunca günde 4 5 defa iç çamaşırımı değiştiriyordum hemen olumsuza yorma kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?