2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Gözünaydın cnmm belirtilerin nelerdi?
Teşekkür ederim canım. Benim bel ağrım çok oluyordu ki hala var... son iki üç gündür adet olacak gibi hissettim ama bu psikolojik de olabilir. Göğüslerim hep şiş ve hassastı bu da ilaçlardan olabilir... daha belirgin birşey pek olmadı

Olumlu olan arkadaşlar sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın, değerleriniz kat kat artsın inşAllah. Benim gibi olumsuz olan arkadaşlar pes etmek yok, duamızı edelim tedbirimizi alalım gerisi takdir-i ilahi.. Arkadaşlar özellikle istanbulda olan tedavinizi nerede oldunuz acaba bilgi verirmisiniz

ben florance nightingale şişlide. ama ilki olumsuzdu 2. ye yeni başlıyoruz.

Teşekkürler cevabın için, bende ilki olumsuz 2. İçin başlayacağımda biraz araştırmak istiyorum o yüzden sormak istedim. İnşAllah sağlıkla sıhhatle bizede nasip olur
amin inşaallah. Çok sağolun. Rabbim olumlu haberleri almayı nasip etsin iyi araştırın, sonunda Rabbim nasip etsin inşaallah olsun.

Canım jel zaten akıntı yapar ben hamile kaldığım süre boyunca günde 4 5 defa iç çamaşırımı değiştiriyordum hemen olumsuza yorma kuzum

Pozitif alan arkadaşlar gözünüz aydın Rabbim sağlıklı bir gebeligin ardından hayırlısı ile sağlıkla kucaklariniza almayı da nasip etsin inşallah darısı bizim de başımıza

kizlar bgn tup bebek oncesi hacamat yaptirdim. doktorun dediklerini kadin uzerimdeki kupalardan yorumladi vallahi. herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…