- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.621
Cnm toplam transfer dahil 3kez gdiosun, adetin 2.gününden itibaren 15-20 günde hpdi bitio..Çok fazla gitmiyoruz o zaman
Şehir dışından gelip gidiyorum zor oluyor o yüzden
Doktorumla konuşmadım canım asıl test günüm çarşamba o günkü sonuca göre arayacağım doktorumuCnmmm degerin ama düşmemişte, hala umut yokmu cnm? Doktorun ne dediii??
Cnm hayırlısı ile güsel haberler verirsin bize...Doktorumla konuşmadım canım asıl test günüm çarşamba o günkü sonuca göre arayacağım doktorumu
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim maşallahBugün 10.günümdü 216 çıkmış değerim.burda negatif alan arkadaşlarım varken çok da sevinemiyorum.Allahım nasip eder de sağlıkla ilerler umarım:) darısı bu uğurda maddi manevi yorulan,yıllardır emek harcayan arkadaşlarıma olsun.sanırım hala şoktayım çok garip bir duygu
Merhaba şimdiden inşallah hayırlı haberlerini alırız. Benimde 17 Ocak’ta transferim oldu.2 yumurtam vardı zaten 2 Side döllenmiş ama 1. Sınıf değil dedi doktorum o yüzden ikisinide transfer ettiler. İnşallah Rabbim gönlümüze verir.merhaba kızlar bende 17 ocakta dondurulmuş embriyo transferimi oldum.ilki kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı bu ikinci denemem.3. gün embriyosu ve yasalar gereği bir tane transfer edildi.28 ocak test tarihim umarım güzel haberler veririm size
Ablacım çok sevindim Rabbim yüzünü guldursun inşallah keseyide görürsün kalp atışlarını da duyarsın saglicakla kucaginada alırsın. ❤Kızlar
Herkese günaydın olsun.
Benim 5. Gün embriyosuydu dün sonuç pozitif cıktı cok sükür. Çarsamba katlanması ve kese görmesi var, inşallah devamında da güzel haberler alırım.
Süreci anlatmak istiyorum belki birine faydalı olur iyi gelir yazdıklarım bilmiyorum...
Ben transfer sonrası bekleme zamanında hep yattım kızlar,
Annem geldi ve yemekleri o yaptı. Ben bi tek yemek için kalktım diyebilirim. Yürüyüs falan yapmadım. Arada havuc suyu içtim. Cünkü canım cok cekiyodu. Malum ilaçlardan da acayip bi susama oluyor. hiç kabız yapacak şeyler yemedim. Meyve falan ilk günler yemedim. Havuc suyunu da 4. Günden sonra içtim. Çekirdek falan yemedim.
Banyo yapmadım. İlk 5 gün sonrada 3-4 gün arayla. Geceleri uyuyamadım. Hala da uyuyamıyorum. İlaçlar bende yan etki yaptı kaşıntı...
Çalışmadığım için evde sürekli yattım.
Benim bu kacıncı denemem hatırlamıyorum. 2 deneyebildiğim ve belki 10 yıldır istiyorum. Yaşım da 38.
Çok çok zor süreçler deneyene. Yaşayan bilir. Benim için bu bir mucize...
Stres yapmamaya çalıştım. Çok da ağladım. Ama kendimi hiç sıkmadım. Hep karnımı sevdim dualar ettim. Tesbih çektim. Onlara ellerimle şifa yolladım. Tutunun annenize gelin diye dualar ettim. Bol nefes egzersizi yaptım. Burundan alıp ağızdan uzun nefesler verdim. Ellerim karnımdayken. Zorlamadan. Sakinleştirici müzikler dinledim geceleri. Hep tesbih çektim. Bana iyi gelen şeylerdi bunlar.bir de kitap okudum bol bol.. güzel neşeli filmler izledim.
Herşeyin hayırlısı olsun her aşama bi zorluk tabii ve şu an odu diyemem hala daaa çok KORKUYORUM..
Allahım herşeyin hayırlısını versin. Önce teslimiyet. Allahım sen görüyorsun halimi, ben çok zorlanıyorum, senden yardım istiyorum. Bana destek olan bi tek sensin.verecek olan sensin. Anne olmaya hazırım. Bebeğimi büyütmeye hazırım. Nolur sen bana ikram et nasibimde yoksa bile ikramın olsun. Hasbin allah ve nimel vekil. Dedim...karnımda sevdim hayat ver allahım. Annemden bana benden evladıma rahim esmasıyla can ver hayat aksın canımda can olsun dedim...
Yazılar yazdım defter tuttum.. sıcak tuttum hasta olmamaya özen gösterdim. Bol etli corbalar içtim. Kerevizli, pırasalı yemekler yedim. Anamdan allah bin razı olsun hep yemek yaptı. Ben bi kahvaltıyı topla getir götür yaptım azcık. Çay kahve falan içmedim. Su su su.. günde belki 5-6 lt.. ilalar ağır. Tiroidde çıktı. İlaçlarımı tam saatinde aldım. Bi köşem var ilaçları koyduğum. Cok düzenli aldım. Rahat koyafetler giydim.
Şimdilik hepsi bu. Hep burada forumlara baktım. Yazdım okudum. Dua ettim herbiriniz için. Kötü haber alanlara ağladım. Hep yanlızdım bu süreçte. Çok zordu. Allahım mucizesini herkes için göstersin kaderimizde yoksa bile ikramı olsun. Elhamdilullah. Rabbim bütün şerleri hayra çevir.
Canım benim de yarın test günüm bütün ağrılarım geçti malesef.. Yavrularım tutunmak için çok uğraştılar ama olmadı galiba çok üzgünüm çok... yarın ki sonuçtan çok eminim katlanmadı kesinKızlarrr yokmu bgn test günü olan ne durumdasınız? Bnm 11.günüm agrılarımdn eser kalmadı..
Cnm bnm çokk üzüldüm bgn mü aldn sonucunu rabbim güç versin çok kez yaşamış biri olarak o süreci, rabbim tez zamanda tedaviye bile gerek kalmadan nasip etsin...Benim vardı negatif
Ama hiç ama hiç agrısı sızısı bile olmadan çok iyi degerleri artan arkadaşlarımız var cnm moralini yinede düşürme her zmn ümit vardır, işallah güsel haberler verirsin cnmmCanım benim de yarın test günüm bütün ağrılarım geçti malesef.. Yavrularım tutunmak için çok uğraştılar ama olmadı galiba çok üzgünüm çok... yarın ki sonuçtan çok eminim katlanmadı kesin
Cnm bnm çok üzüldümmm, rabbim güç versin çok ama çok zor süreçler, rabbim tez zamanda tedaviye bile gerek kalmadan nasip etsin cnmmBenim de negatif oldu
Amin Allah razı olsun çok sağ olunCnm bnm çok üzüldümmm, rabbim güç versin çok ama çok zor süreçler, rabbim tez zamanda tedaviye bile gerek kalmadan nasip etsin cnmm
Bidahakine insallah canimBenim vardı negatif
Bidahakine insallah canimBenim de negatif oldu
Ben varım canım ikinci test günüm bugün 3 yada 4 gibi acilde vereceğim kan inşallah katlanmıstır benim hala kasık karın ağrılarım devam ediyorKızlarrr yokmu bgn test günü olan ne durumdasınız? Bnm 11.günüm agrılarımdn eser kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?