- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.601
Canım benim sağlıkla kucağına almanı canı gönülden diliyorum hayırlı olsunPozitif alan arkadaşlar tekrardan hayırlı olsun.olmayanlar lütfen pes etmeyin.bazı mesajlarım gözardı edildi.ben de bugün pozitifi görmüş biri olarak canı gönülden yazanlara çok teşekkür ederim.konuşmak isteyen arkadaşlarım olursa özelden seve seve cevaplarım.bu konuya tekrar yazmayı düşünmüyorum.hepinizin gönlündekinin gerçekleşmesini diliyorum.dualarımdasınız.
Cnmm bn mesajını şuan okuorm görmedim pozitif aldıgın mesajı, gözünaydın cnm çok sevindimm... belirtilerin nelerdi?Pozitif alan arkadaşlar tekrardan hayırlı olsun.olmayanlar lütfen pes etmeyin.bazı mesajlarım gözardı edildi.ben de bugün pozitifi görmüş biri olarak canı gönülden yazanlara çok teşekkür ederim.konuşmak isteyen arkadaşlarım olursa özelden seve seve cevaplarım.bu konuya tekrar yazmayı düşünmüyorum.hepinizin gönlündekinin gerçekleşmesini diliyorum.dualarımdasınız.
Ben hiç ellemedim canım bilmiyorum kiCnmm ne oluoo neden mesajların silinio???Lilyum1634
ay masallah tebrik ederim sizi. cok mutlu olun. bizlerede dua edinPozitif alan arkadaşlar tekrardan hayırlı olsun.olmayanlar lütfen pes etmeyin.bazı mesajlarım gözardı edildi.ben de bugün pozitifi görmüş biri olarak canı gönülden yazanlara çok teşekkür ederim.konuşmak isteyen arkadaşlarım olursa özelden seve seve cevaplarım.bu konuya tekrar yazmayı düşünmüyorum.hepinizin gönlündekinin gerçekleşmesini diliyorum.dualarımdasınız.
Etmez olur muyum hiç.ben de çok uğraştım.ama hiçbirşey umutsuz değilmiş zamanını bekliyor herşey.inşallah Allah sizlere de göstersin arkadaşımay masallah tebrik ederim sizi. cok mutlu olun. bizlerede dua edin
Amin cnmm aminn rabbim hepimize bu yolda yürüyen herkese tez zamanda nasip etsinTeşekkür ederim arkadaşlarım.Allah hepimize göstersin güzel günler.5.6.günde adet olacak gibi kasık ve bel ağrım oldu.bacağıma vuran ağrılar oluyordu.geceleri de çok sık tuvalete çıkıyorum.arada hala adet olacak gibi kasık ağrılarım var.şimdilik bunlar belirtilerim.yıllar sonra ümidi kesmişken oldu devamı gelir umarım.sizlere de göstersin Allah
Amin cnmm aminn rabbim hepimize bu yolda yürüyen herkese tez zamanda nasip etsin
Cnmmm yanlış bir butona basmışım şimdi görebiliorm msjlarını
Gözünaydınnnn cnmmm bu msjı şuan gördümmBugün 10.günümdü 216 çıkmış değerim.burda negatif alan arkadaşlarım varken çok da sevinemiyorum.Allahım nasip eder de sağlıkla ilerler umarım:) darısı bu uğurda maddi manevi yorulan,yıllardır emek harcayan arkadaşlarıma olsun.sanırım hala şoktayım çok garip bir duygu
Sağol canım benim:) sizler de çok sevinin inşallah.eninde sonunda oluyor.sadece sabırGözünaydınnnn cnmmm bu msjı şuan gördümm
Cnmmm degerin ama düşmemişte, hala umut yokmu cnm? Doktorun ne dediii??Kızlar selam benim test sonucum 9.gün ile aynı 12.58 malesef yükselmemiş.. Nasip değilmiş demek pozitif alan arkadaşlar canı gönülden tebrik ederim sizi Allah kucağınıza almayı nasip eder inşallah
merhaba kızlar bende 17 ocakta dondurulmuş embriyo transferimi oldum.ilki kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı bu ikinci denemem.3. gün embriyosu ve yasalar gereği bir tane transfer edildi.28 ocak test tarihim umarım güzel haberler veririm size
Canım benimde dondurulmusla oldu transferim adetin ikinci günü gittim estrofem kullandım 14 gün falanfi sanırım yanlış olmasin cyclo iğne vuruldum göbekten bi kac gun sonra da transfer için cagirdilar rahim kalınlığı vs uygun oluncada transfer yapılıyo
Pardon cyclo dediğim iğne değil 21 lik drajeydi onu attim iğnenin adini unuttum suan ama dediğin gibi çok fazla gidip gelme olmuyo ben 2 kere gitmiştim ama her doktorun farklı oluyo tabi hakkında hayırlısı olsun inşallah son tedavi sürecin olur da bebisin gelir :-*Çok fazla gitmiyoruz o zaman
Şehir dışından gelip gidiyorum zor oluyor o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?