2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Pozitif alan arkadaşlar tekrardan hayırlı olsun.olmayanlar lütfen pes etmeyin.bazı mesajlarım gözardı edildi.ben de bugün pozitifi görmüş biri olarak canı gönülden yazanlara çok teşekkür ederim.konuşmak isteyen arkadaşlarım olursa özelden seve seve cevaplarım.bu konuya tekrar yazmayı düşünmüyorum.hepinizin gönlündekinin gerçekleşmesini diliyorum.dualarımdasınız.

Canım benim sağlıkla kucağına almanı canı gönülden diliyorum hayırlı olsun

Cnmm bn mesajını şuan okuorm görmedim pozitif aldıgın mesajı, gözünaydın cnm çok sevindimm... belirtilerin nelerdi?

Teşekkür ederim arkadaşlarım.Allah hepimize göstersin güzel günler.5.6.günde adet olacak gibi kasık ve bel ağrım oldu.bacağıma vuran ağrılar oluyordu.geceleri de çok sık tuvalete çıkıyorum.arada hala adet olacak gibi kasık ağrılarım var.şimdilik bunlar belirtilerim.yıllar sonra ümidi kesmişken oldu devamı gelir umarım.sizlere de göstersin Allah

ay masallah tebrik ederim sizi. cok mutlu olun. bizlerede dua edin

Amin cnmm aminn rabbim hepimize bu yolda yürüyen herkese tez zamanda nasip etsin

Gözünaydınnnn cnmmm bu msjı şuan gördümm

Merhaba
Dondurulmuş sürecinden biraz bahseder misin
Önümüzdeki ay bende deneyeceğim tekrar
Süreç uzun mu

Canım benimde dondurulmusla oldu transferim adetin ikinci günü gittim cyclo kullandım sonra ki muayenede iğne vuruldum göbekten bi kac gun sonra da transfer için cagirdilar rahim kalınlığı vs uygun oluncada transfer yapılıyo

Çok fazla gitmiyoruz o zaman
Şehir dışından gelip gidiyorum zor oluyor o yüzden

Çok fazla gitmiyoruz o zaman
Şehir dışından gelip gidiyorum zor oluyor o yüzden
Pardon cyclo dediğim iğne değil 21 lik drajeydi onu attim iğnenin adini unuttum suan ama dediğin gibi çok fazla gidip gelme olmuyo ben 2 kere gitmiştim ama her doktorun farklı oluyo tabi hakkında hayırlısı olsun inşallah son tedavi sürecin olur da bebisin gelir :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…