2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Hiç ağrısı sızısı olmayıp tutunan çok kişi okuduk burda canım ağrılarının olmayışını tutmamasına yorma Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin

Kızlar benim yumurtalarım yavaş gelişiyor gonal f in dozunu artırdı doktorum dua edin bana da pazartesi yumurta toplanacak benim pek umudum yok

Kızlar benim yumurtalarım yavaş gelişiyor gonal f in dozunu artırdı doktorum dua edin bana da pazartesi yumurta toplanacak benim pek umudum yok
Canım önemli olan yumurtanın fazla olması değil sağlam kaliteli ve sağlıklı olması önemli az olsun senin olsun canım doktorun senin için en iyisini yapacaktır zaten

Arkadaşım umudum yok deme benimde yavaş ilerliyordu, banada başka iğnemi yazdı dozunumu artırdı hatırlamıyorum ama en azından yeterli sayıda toplanmıştı elhamdülillah

Canım önemli olan yumurtanın fazla olması değil sağlam kaliteli ve sağlıklı olması önemli az olsun senin olsun canım doktorun senin için en iyisini yapacaktır zaten
İnşallah canm o kadar iğne yapıldı 6 tane var inşallah dediğin gibi onlarda sağlıklı ve kalitelidir

İnşallah canm o kadar iğne yapıldı 6 tane var inşallah dediğin gibi onlarda sağlıklı ve kalitelidir
Canım çok şükür 6 tane varmış ben de 1-2 tane zannettim sen öyle diyince ki 1 yumurtayla bile hamile kalan bir çok kişi var yeter ki nasibinde olsun Allah ol desin.. Gönlünü ferah tut pozitif ol Allah yardımcın olsun

Amin hepimizin canım

Selam kızlar benim 3 yumurta 5. Güne gidiyor sanırım ama yarin gel transfer edelim diyebilirler sanki bugün 3. Gün çağırmadılar hayırlısı bakalım...pozitif alan herkese tebrikler,negatif arkadaşlar en kısa zamanda kavuşurlar umarım

Selam kızlar.
Benim bugün transferimin 6.günü ama o kadar heyecanlı ve stresliyim ki sürekli kendimi dinler oldum.
İlk denememdeki belirtilerin aynısını yaşıyorum,ki ilk denememde bebeğim tutunmuştu sonra düştü.
Zaman geçtikçe ve tedavi sayısı arttıkça psikolojim iyice darmadağın oldu.
Şu stresten kurtulmak istiyorum,beni bi silkeleyip kendime getirir misiniz lütfen

Cnmm biz n yaparsak yapalım n kdr emek verirsek verelim, hem maddi hem manevi n kdr yıpranıp psikolojimizde bozulsa RAB çok büyük o planlıo o karar verio evt biz istiorz diliorz ama en iyisi hangisi o bilio, bak geçen hastanede veznedeydim tam yanda bekliyen bebekler gördüm bazısı bi kç aylık bazısı 4-5 yaşında hepsi lösemi sıra bekliolar bazısı annesinin kucagında aglıo bazısı dolanıo hiçbişeyden habersiz aileleri üzgün perişan o sırada dua ettimm rabbim dedim beterin beteri var sen biliosun sen hepimiz adına en dogrusunu yapıcksın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…