2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Amin canim insallah beraber aliriz kucagimiza bebislerimizi esimde ve bendede sikinti yok cok sukur yasim 40 heralde biraz ondan kaynakli diyorum yada rabbim nasip etmiyo senin sikinti nedir nerdensin nerde tedavi goreceksin

bende 38 yaşımdayım geç evlendim eşimde ve bende sıkıntı yok amh 0.90 vakit kaybetmek istemedim.İstanbuldayım bahçecide tedavi olacağım.Allah nasip etsin ikimize de bebeklerimizi kucağımıza almayı

bende 38 yaşımdayım geç evlendim eşimde ve bende sıkıntı yok amh 0.90 vakit kaybetmek istemedim.İstanbuldayım bahçecide tedavi olacağım.Allah nasip etsin ikimize de bebeklerimizi kucağımıza almayı
Amin canim insallah amh benim bir dusuk bir yuksek çıkmıştı ama sikinti olmadi tedaviye baslarken bende diyarbakır bahcecide olacagim insallah on görüşme yaptim doktorumla bidahaki adetimde insallah

Canım bende Bahçecide tedavi gördüm doktorun kim merak ettim

Amin canim insallah amh benim bir dusuk bir yuksek çıkmıştı ama sikinti olmadi tedaviye baslarken bende diyarbakır bahcecide olacagim insallah on görüşme yaptim doktorumla bidahaki adetimde insallah
Amh ı her ölçümde aynı hastane /laboratuvarda mı ölçtürdün? Amh ın değişken olduğunu bilmiyordum

Peki doktorunun bu duruma yorumu ne oldu?
Saka gibi ama hicbirsey olmadi yorumu ilk tup bebek denememiz gercekten fiyaskoymus simdi arastirdikca daha iyi anliyorum ne dese tamam dedik ne dese inandık yapacak baska birsey yoktu ha doktorum demek istemiyorum ama doktor efendi deli isim yapmis klinigi zimba zimp dolu nerdeyse insanlarin uzerine basip gececeksin dusun okadar yogun ama anladikki sadece bir ticarethane diyarbakir ozel diyarlife hastahanesi dc dr hakan Coksüer efendi ... her kurusum haram olsun

Kötü bir deneyim olmuş. Peki şimdi doktorunu ve merkezini değiştirmişsindir buna herhangi bir yorum yapmıyorlar mı?? Ben gerçekten çok şaşırdım. Benim de amh 0.3 bir defa ölçtürdük tüp bebeğe başlarken o kadar. Hatta çok üzüldüm bu değerimi ilk öğrendiğimde tabi sonra çabuk toparladım dikkatimi tedavime yoğunlaştırdım

Bahceciyle gorustum nasipse oraya baslariz yok ongorusmede tum tetkiklerimi götürdüm zaten

kızlar bana doktor ohss olma rıskım oldugu ıcın catlatma ıgnesı olrak ovıtrella yerıne lucrın vurdu ben gıbı lucrın vurulan var mı?

Doktorum transferden sonra ishal yada kabız olma dedi ama sabah ishal gibi durum oldu. Yememe içmemem de dikkat ediyorum ama. Aynı durumda olan batmı acaba bugün transferimin 6. Günü

Kızlar hepinizi takip ediyorum bende cuma adetle başlıyorum iğnelerimi aldım 4 kutu gonal f bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :)

Benim göremediğimi acaba siz görebiliyor olabilir misiniz

Eklentiler

• 60C35ECE-C0D1-43F4-AA70-E1AB4153B03F.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 61
  • 341B6452-B559-4AEC-A9B6-6AC49C8407DA.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…