2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Doktorum transferden sonra ishal yada kabız olma dedi ama sabah ishal gibi durum oldu. Yememe içmemem de dikkat ediyorum ama. Aynı durumda olan batmı acaba bugün transferimin 6. Günü
canım benimde transferimin 6.günü düne kadar kasık ve bel ağrılarım vardı bugün hepsi geçti hiç bir belirti yok sen ne durumdasın

canım benimde transferimin 6.günü düne kadar kasık ve bel ağrılarım vardı bugün hepsi geçti hiç bir belirti yok sen ne durumdasın
Bende hiç olmadı kaşık ve bel ağrısı iki akşamdır akşam vakti hafif hafif karnıma ağrılar giriyor. Belirti aramıyorum hiç ama herkesin bi belirtisi var acaba tutmasını diyorum ilk denemem benim, senin de ilk denemen mi?

Çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını,Allahım inşallah kucağına almayı da nasib etsin darısı başımıza

Bayanlar bugün ki kan tahlilim düşük çıktı. Artması için umudum vardi ama maalesef olmadı. Kimyasal gebelik bir kaç güne kadar adetim başlar. Açıkçası fazla üzülmedim. Veren de alan da Allah. 3 yıl boyunca hiç hamile kalmadım. İlk defa pozitif gördüm. Doktorum da dedi zaten hamile kalabiliyorsun. Bende bu yüzden 1 ay dinlenip. Diğer ay dondurulmuş embriyom ile yola devam etmeyi düşünüyorum. Pozitif alan arkadaşlar rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Negatif alanlarda kendinizi fazla yipratmayin. Rabbim ol desin. Olmayacak şey yok. Şimdi olmadı. Sonra olur. Yeter ki sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…