- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.701
Canim test gununu bekle bunlara kafa yorma ve takilma sana dunya kadar cift cizgi gönderebilirim kanda negatif cikan sabret kac gunun varBenim göremediğimi acaba siz görebiliyor olabilir misiniz
Hayirli olsun canim insallah nekadara aldin igneleriKızlar hepinizi takip ediyorum bende cuma adetle başlıyorum iğnelerimi aldım 4 kutu gonal f bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :)
Dualarim seninle canimEvet cnmm hayırlısı ögleden snra haber vericm
Çok saol cnmm rabbim herkese her istiyen ve diliyene nasip etsinDualarim seninle canim
canım benimde transferimin 6.günü düne kadar kasık ve bel ağrılarım vardı bugün hepsi geçti hiç bir belirti yok sen ne durumdasınDoktorum transferden sonra ishal yada kabız olma dedi ama sabah ishal gibi durum oldu. Yememe içmemem de dikkat ediyorum ama. Aynı durumda olan batmı acaba bugün transferimin 6. Günü
SANIRIM TEKRAR YAPSAN İYİ OLUR ZİRA DİĞER PEMBELİKLER PEK NORMAL DEĞİL, KASET BOZUK OLABİLİR.Benim göremediğimi acaba siz görebiliyor olabilir misiniz
Bende hiç olmadı kaşık ve bel ağrısı iki akşamdır akşam vakti hafif hafif karnıma ağrılar giriyor. Belirti aramıyorum hiç ama herkesin bi belirtisi var acaba tutmasını diyorum ilk denemem benim, senin de ilk denemen mi?canım benimde transferimin 6.günü düne kadar kasık ve bel ağrılarım vardı bugün hepsi geçti hiç bir belirti yok sen ne durumdasın
Çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını,Allahım inşallah kucağına almayı da nasib etsin darısı başımızaKızlar
Herkese günaydın olsun.
Benim 5. Gün embriyosuydu dün sonuç pozitif cıktı cok sükür. Çarsamba katlanması ve kese görmesi var, inşallah devamında da güzel haberler alırım.
Süreci anlatmak istiyorum belki birine faydalı olur iyi gelir yazdıklarım bilmiyorum...
Ben transfer sonrası bekleme zamanında hep yattım kızlar,
Annem geldi ve yemekleri o yaptı. Ben bi tek yemek için kalktım diyebilirim. Yürüyüs falan yapmadım. Arada havuc suyu içtim. Cünkü canım cok cekiyodu. Malum ilaçlardan da acayip bi susama oluyor. hiç kabız yapacak şeyler yemedim. Meyve falan ilk günler yemedim. Havuc suyunu da 4. Günden sonra içtim. Çekirdek falan yemedim.
Banyo yapmadım. İlk 5 gün sonrada 3-4 gün arayla. Geceleri uyuyamadım. Hala da uyuyamıyorum. İlaçlar bende yan etki yaptı kaşıntı...
Çalışmadığım için evde sürekli yattım.
Benim bu kacıncı denemem hatırlamıyorum. 2 deneyebildiğim ve belki 10 yıldır istiyorum. Yaşım da 38.
Çok çok zor süreçler deneyene. Yaşayan bilir. Benim için bu bir mucize...
Stres yapmamaya çalıştım. Çok da ağladım. Ama kendimi hiç sıkmadım. Hep karnımı sevdim dualar ettim. Tesbih çektim. Onlara ellerimle şifa yolladım. Tutunun annenize gelin diye dualar ettim. Bol nefes egzersizi yaptım. Burundan alıp ağızdan uzun nefesler verdim. Ellerim karnımdayken. Zorlamadan. Sakinleştirici müzikler dinledim geceleri. Hep tesbih çektim. Bana iyi gelen şeylerdi bunlar.bir de kitap okudum bol bol.. güzel neşeli filmler izledim.
Herşeyin hayırlısı olsun her aşama bi zorluk tabii ve şu an odu diyemem hala daaa çok KORKUYORUM..
Allahım herşeyin hayırlısını versin. Önce teslimiyet. Allahım sen görüyorsun halimi, ben çok zorlanıyorum, senden yardım istiyorum. Bana destek olan bi tek sensin.verecek olan sensin. Anne olmaya hazırım. Bebeğimi büyütmeye hazırım. Nolur sen bana ikram et nasibimde yoksa bile ikramın olsun. Hasbin allah ve nimel vekil. Dedim...karnımda sevdim hayat ver allahım. Annemden bana benden evladıma rahim esmasıyla can ver hayat aksın canımda can olsun dedim...
Yazılar yazdım defter tuttum.. sıcak tuttum hasta olmamaya özen gösterdim. Bol etli corbalar içtim. Kerevizli, pırasalı yemekler yedim. Anamdan allah bin razı olsun hep yemek yaptı. Ben bi kahvaltıyı topla getir götür yaptım azcık. Çay kahve falan içmedim. Su su su.. günde belki 5-6 lt.. ilalar ağır. Tiroidde çıktı. İlaçlarımı tam saatinde aldım. Bi köşem var ilaçları koyduğum. Cok düzenli aldım. Rahat koyafetler giydim.
Şimdilik hepsi bu. Hep burada forumlara baktım. Yazdım okudum. Dua ettim herbiriniz için. Kötü haber alanlara ağladım. Hep yanlızdım bu süreçte. Çok zordu. Allahım mucizesini herkes için göstersin kaderimizde yoksa bile ikramı olsun. Elhamdilullah. Rabbim bütün şerleri hayra çevir.
Sağol canım 1.040 tl ye aldım kardeşlerim eczacı ondan uygun aldımHayirli olsun canim insallah nekadara aldin igneleri
Cok iyi almışsın fiyat olarak 2300e almistim aralikta 4 kutu olmazsa basladigimda haberleselim yardimci olursun sanirimSağol canım 1.040 tl ye aldım kardeşlerim eczacı ondan uygun aldım
Aaa benimde ebru hanım. Çok iyi cana yakın bir doktor. İyi ki onu seçmişim. Umarım. Sende olumlu sonuç alırsın.
Aaa benimde ebru hanım. Çok iyi cana yakın bir doktor. İyi ki onu seçmişim. Umarım. Sende olumlu sonuç alırsın.
İnşallah canım hayırlısıyla tedavin güzel geçsin. Bebisin kucağına almak nasip etsin inşallah. Burdan güzel haberlerini duyalımHamilenin duası kabul olurmuş dua et canım bana da şubatta başlıyorum
Beklemedeim cnm ama moralim yok yine akıntım var, ögleden snra çıkıck dediler..cocukoloji canım ne yaptın aldınmı sonucunu merak ediyorum
MERAKLA BEKLIYORUZ CANIM İNŞALAH POZİTİF SONUC CIKARBeklemedeim cnm ama moralim yok yine akıntım var, ögleden snra çıkıck dediler..
Moral bozmak yok iyi gelicek sonucunBeklemedeim cnm ama moralim yok yine akıntım var, ögleden snra çıkıck dediler..
İçim çokk karamsar cnm ya, akıntı morelimi altüst ettiMoral bozmak yok iyi gelicek sonucun
Aminn cnm aminn ndn se modum çok düşük..MERAKLA BEKLIYORUZ CANIM İNŞALAH POZİTİF SONUC CIKAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?