- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.721
N kdr güsel yazmışsın cnmm, aminn cnm aminn çok zor süreçler rabbimmm hepimize güç kuvvet versin bu süreçlerdeBayanlar bugün ki kan tahlilim düşük çıktı. Artması için umudum vardi ama maalesef olmadı. Kimyasal gebelik bir kaç güne kadar adetim başlar. Açıkçası fazla üzülmedim. Veren de alan da Allah. 3 yıl boyunca hiç hamile kalmadım. İlk defa pozitif gördüm. Doktorum da dedi zaten hamile kalabiliyorsun. Bende bu yüzden 1 ay dinlenip. Diğer ay dondurulmuş embriyom ile yola devam etmeyi düşünüyorum. Pozitif alan arkadaşlar rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Negatif alanlarda kendinizi fazla yipratmayin. Rabbim ol desin. Olmayacak şey yok. Şimdi olmadı. Sonra olur. Yeter ki sağlık olsun
Evet zor süreçler maalesef. Rabbim alnımızın akıyla atlatmayi nasip etsin inşallahN kdr güsel yazmışsın cnmm, aminn cnm aminn çok zor süreçler rabbimmm hepimize güç kuvvet versin bu süreçlerde
Aminn cnm aminn ögleden snra işallahEvet zor süreçler maalesef. Rabbim alnımızın akıyla atlatmayi nasip etsin inşallahsenin sonucun ne zaman belli oluyor. Heyecanla bekliyorum. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Hadi güzel haber ver inşallahAminn cnm aminn ögleden snra işallah
Kuzum bozma moralini dua et herşey Allahtan o neylerse güzel eyler iyi olucakİçim çokk karamsar cnm ya, akıntı morelimi altüst etti
Kaç çıktı sonucun canımBayanlar bugün ki kan tahlilim düşük çıktı. Artması için umudum vardi ama maalesef olmadı. Kimyasal gebelik bir kaç güne kadar adetim başlar. Açıkçası fazla üzülmedim. Veren de alan da Allah. 3 yıl boyunca hiç hamile kalmadım. İlk defa pozitif gördüm. Doktorum da dedi zaten hamile kalabiliyorsun. Bende bu yüzden 1 ay dinlenip. Diğer ay dondurulmuş embriyom ile yola devam etmeyi düşünüyorum. Pozitif alan arkadaşlar rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Negatif alanlarda kendinizi fazla yipratmayin. Rabbim ol desin. Olmayacak şey yok. Şimdi olmadı. Sonra olur. Yeter ki sağlık olsun
7. Gün 36.22 9. Gün 54 bugün 11. Gün 16.29 çıktı. Doktor maalesef kimyasal gebelik dedi.Kaç çıktı sonucun canım
7. Gün 36.22 9. Gün 54 bugün 11. Gün 16.29 çıktı. Doktor maalesef kimyasal gebelik dedi.
Hayirlisiyla insallah canimBayanlar bugün ki kan tahlilim düşük çıktı. Artması için umudum vardi ama maalesef olmadı. Kimyasal gebelik bir kaç güne kadar adetim başlar. Açıkçası fazla üzülmedim. Veren de alan da Allah. 3 yıl boyunca hiç hamile kalmadım. İlk defa pozitif gördüm. Doktorum da dedi zaten hamile kalabiliyorsun. Bende bu yüzden 1 ay dinlenip. Diğer ay dondurulmuş embriyom ile yola devam etmeyi düşünüyorum. Pozitif alan arkadaşlar rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Negatif alanlarda kendinizi fazla yipratmayin. Rabbim ol desin. Olmayacak şey yok. Şimdi olmadı. Sonra olur. Yeter ki sağlık olsun
Benimle hemen hemen ayni degerler olmus ama kimyasal gebelikmiydi dedigimde hayir demisti doktor ilaclarin etkisiyle hcg artıyor demisti hakkimizda en hayirli olani versin rabbim tez zamanda7. Gün 36.22 9. Gün 54 bugün 11. Gün 16.29 çıktı. Doktor maalesef kimyasal gebelik dedi.
Kesinlikle tarif edilemeyen duygular. Aynen rabbim hayırlısını nasip etsinÜzülme arkadaşım.. Üzülme desemde boş, 9.gün kanda negatif oldugunu gördüm.. 12.gün mecbur birdaha yapılcak diye yinede umutla bekledim.. Negatifi görünce o duygularımı ifade edemem. Çok ağladım ama geçti sanırım. Rabbim neyler neyler ise güzel eyler
Bayanlar bugün ki kan tahlilim düşük çıktı. Artması için umudum vardi ama maalesef olmadı. Kimyasal gebelik bir kaç güne kadar adetim başlar. Açıkçası fazla üzülmedim. Veren de alan da Allah. 3 yıl boyunca hiç hamile kalmadım. İlk defa pozitif gördüm. Doktorum da dedi zaten hamile kalabiliyorsun. Bende bu yüzden 1 ay dinlenip. Diğer ay dondurulmuş embriyom ile yola devam etmeyi düşünüyorum. Pozitif alan arkadaşlar rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Negatif alanlarda kendinizi fazla yipratmayin. Rabbim ol desin. Olmayacak şey yok. Şimdi olmadı. Sonra olur. Yeter ki sağlık olsun
Benim kimyasal gebeliğim olsa da bahceciyi tavsiye ederim. Neden dersen ben ilk denemem olmasına rağmen once Allah sonra onların sayesinde pozitif yaşadım. Tecrübeli klinik. Tabi ki tercih senin. Hayırlısı olsun canımPeki arkadaşlar önerebileceğiniz merkez var mı ? Ben ilk denememi olan yere gitmek istemiyorum.. Nasipse rapor çıkarıp başka yere gitmek istiyorum.. Bahçeciyide çok duydumda.. siz ne dersiniz
Ben anatolia ya gidiyorum ama özel hiç SGK anlaşması yokPeki arkadaşlar önerebileceğiniz merkez var mı ? Ben ilk denememi olan yere gitmek istemiyorum.. Nasipse rapor çıkarıp başka yere gitmek istiyorum.. Bahçeciyide çok duydumda.. siz ne dersiniz
Benim kimyasal gebeliğim olsa da bahceciyi tavsiye ederim. Neden dersen ben ilk denemem olmasına rağmen once Allah sonra onların sayesinde pozitif yaşadım. Tecrübeli klinik. Tabi ki tercih senin. Hayırlısı olsun canım
Ben anatolia ya gidiyorum ama özel hiç SGK anlaşması yok
Ama çok memnunum
Amin hepimize pozitif demiyorum. Cunku onemli olan hayirlisi. hayırlı sonuçlar nasip etsin RabbimBenimle hemen hemen ayni degerler olmus ama kimyasal gebelikmiydi dedigimde hayir demisti doktor ilaclarin etkisiyle hcg artıyor demisti hakkimizda en hayirli olani versin rabbim tez zamanda
Canım ilaçlar hariç 7500 verdikÇok fazla olmazsam acaba kaç paraya çıkmıştı tüm maliyetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?