2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

N kdr güsel yazmışsın cnmm, aminn cnm aminn çok zor süreçler rabbimmm hepimize güç kuvvet versin bu süreçlerde

N kdr güsel yazmışsın cnmm, aminn cnm aminn çok zor süreçler rabbimmm hepimize güç kuvvet versin bu süreçlerde
Evet zor süreçler maalesef. Rabbim alnımızın akıyla atlatmayi nasip etsin inşallah senin sonucun ne zaman belli oluyor. Heyecanla bekliyorum. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Kaç çıktı sonucun canım

7. Gün 36.22 9. Gün 54 bugün 11. Gün 16.29 çıktı. Doktor maalesef kimyasal gebelik dedi.

Üzülme arkadaşım.. Üzülme desemde boş, 9.gün kanda negatif oldugunu gördüm.. 12.gün mecbur birdaha yapılcak diye yinede umutla bekledim.. Negatifi görünce o duygularımı ifade edemem. Çok ağladım ama geçti sanırım. Rabbim neyler neyler ise güzel eyler

Hayirlisiyla insallah canim

Rabbim öteki dondurulmuş embriyomun tutunup. Sağlıklı genetiği olmasını ve kucagima almay nasip etsin. Ne diyim. Hayır ve şer Allahtan olduğu için neden olmadı, olmayacak diye isyan edemem. Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Peki arkadaşlar önerebileceğiniz merkez var mı ? Ben ilk denememi olan yere gitmek istemiyorum.. Nasipse rapor çıkarıp başka yere gitmek istiyorum.. Bahçeciyide çok duydumda.. siz ne dersiniz

Kesinlikle tarif edilemeyen duygular. Aynen rabbim hayırlısını nasip etsin

Canım haYırlısı olsun hakkında
Değerin kaç çıkmıştı
Bende senşn gibi 3 yıl hiç bir şekilde hamile kalamadım
Son tedavimde betayı 9 görmek bile heycanlandırdı beni
Sonradan düştü tabi
Bende adetim bitmek üzere diğer adetimde başlayacam dondurulmuşlarla inş

Peki arkadaşlar önerebileceğiniz merkez var mı ? Ben ilk denememi olan yere gitmek istemiyorum.. Nasipse rapor çıkarıp başka yere gitmek istiyorum.. Bahçeciyide çok duydumda.. siz ne dersiniz
Benim kimyasal gebeliğim olsa da bahceciyi tavsiye ederim. Neden dersen ben ilk denemem olmasına rağmen once Allah sonra onların sayesinde pozitif yaşadım. Tecrübeli klinik. Tabi ki tercih senin. Hayırlısı olsun canım

Ben anatolia ya gidiyorum ama özel hiç SGK anlaşması yok
Ama çok memnunum

Teşekkür ederim arkadaşım yorumun için, bu nette yazılanlar kafamı karıştırdı.. Biri bir ara bahçeci skandal yazın çıkar demiş, yazdım okuduğumda kafam karıştı ama yinede bahçeci ön planda

Benimle hemen hemen ayni degerler olmus ama kimyasal gebelikmiydi dedigimde hayir demisti doktor ilaclarin etkisiyle hcg artıyor demisti hakkimizda en hayirli olani versin rabbim tez zamanda
Amin hepimize pozitif demiyorum. Cunku onemli olan hayirlisi. hayırlı sonuçlar nasip etsin Rabbim

Çok fazla olmazsam acaba kaç paraya çıkmıştı tüm maliyetler
Canım ilaçlar hariç 7500 verdik
İlaçlarıda tanıdık eczaneden neredeyse raporlu parasına aldık
1600 de ilaçlar tuttu
3 tane dondurulmuşa da 2150 verdik
Yani masraflı aslında ama klinik çok güzel ççpl ilgililer
Doktor moralini aşırı Yüksel tutuyor
Psikolojik olarakta haZırlıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…