2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Bazen de embriyo oluşturup dondurup sonra miyomu alıyorlar yumurtalara zarar vermesin diye iyi arastirman lazim canim
Evet tedaviye başlayıp dondurup sonra ameliyatı önerdi son gittiğimiz doktor. Amh değerim 2.44 tü son ölçüldüğünde. diğer doktorlar değerimin iyi olduğunu bu sebeple önce ameliyatı olmamı önermişlerdi. Süreç uzadı yeniden ameliyat gerekli, Kısacası en başa döndük..kafamız iyice karıştı.. bir de işlem sırasında kararsız kalmamız da cabası.. neyse bunda da vardır bir hayır diyelim..

Çok geçmiş olsun, hayırlı olsun tedaviniz.. dondurulmuş embriyolar mı taze embriyolar mı daha iyi tutunuyo acaba, bu konuda da sitede okuduğum kadarıyla farklı görüşler var. Sizin bu konu hakkında fikriniz var mı?

Canım değerin 2'lerdeyse hâlâ iyi korkma ben bahcecide tedavi olmuştum bana da miyomlar embriyo oluşunca alınsın dendi çünkü işlem sırasında yumurtalar zarar görebilir dendi her iste bir hayır vardır bozma hic moralini inşallah olumlu olur hersey

Amin teşekkürler. Balıkesir’de yaşıyoruz. Miyim ameliyatı için Devlette İzmir tepecik, Bursa Uludağ üni. Hastanesini önerdi doktorumuz. Bu konuda bilgisi olanlar var mı? Genellikle devlet hastanelerinde randevu ve ameliyat sırası sorun oluyo acaba bu hastanelerde nasıldır. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Arkadaşlar merhaba bilenler vardır değerlerim 2 katından az katlanmıstı bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi baya belli artık sizce idrarda bu kadar belliyse kan da da artış göstermişmidir

Eklentiler

• IMG-20190124-WA0002.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 60
Arkadaşlar merhaba bilenler vardır değerlerim 2 katından az katlanmıstı bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi baya belli artık sizce idrarda bu kadar belliyse kan da da artış göstermişmidir
Tekrar kan testi yaptırarak en doğru sonucu öğrenirsin canım idrar testinde baya güzel iki çizgi var değer dusukmus gibi durmuyor ama dediğim gibi bı kan testi yaptırıver inşallah kat kat katlanmistir :)

Sağol teşekkür ederim amin hepimizin inşalah okuduğum araştırdığım ve doktorumun söylediği kadarı ile donmuş embriyo daha iyi oluormuş bazı doktorlar yumurta toplamasından sonra bilerek dondurup erteliyorlar çünkü rahim dinlenmiş oluyor hiç korkmayın zaten nasip varsa her şekilde olur

Tekrar kan testi yaptırarak en doğru sonucu öğrenirsin canım idrar testinde baya güzel iki çizgi var değer dusukmus gibi durmuyor ama dediğim gibi bı kan testi yaptırıver inşallah kat kat katlanmistir :)
Bugün akşam yaptıracağım canım transferden 10 gün sonra 26.21 çıktı 2 gün sonra 40.29 çıktı bugün tekrar kan testi günüm sabah idrar yaptım 2.cızgı böyle çıktı canım değerlerim katlanmıstır inşallah dediğin gibi :)

Benim de çok uzun sürmüştü tedavim laparoskopi falan da olmam gerekiyordu benim birde inşallah bu adetle başlarsın tedavine
İnşallah canım ya ben çorumdayım tedavi samsunda git Gel ayrı stres bakalım yarın gidiyorum tekrar ne olacak senin tedavin ne aşamada şuan

Teşekkür ederim amin

benim doktorum değerin en az %60 oranında artmasının yeterli olacağını söyledi 26 nın % 60 artmış hali 41 yapıyor yani yererli gibi canım ama en doğru sonucu kan tahlili verir tabi tekrarlaman lazım

miyom ameliyati acik mi olacak sonrasi ixin iyilesme sureci kac ay olacak bilmemekle beraber ben olsam tup bebege baslayip emriyolari dondurur sonra ameliyati olurdum. rahim icin belirtilen iyilesme surecinden sonra da dondurulmus embriyolarin transferine gecerdim. cunku belli yastan sonra yumurta kalitesinde dusus oluyor kenarda dondurulmus embriyom olsa miyom ameliyatinda ve iyilesme surecinde kendimi rahat hissederdim. daha once ben de miyom ameliyati oldum. rahim icinden bebegin yerlesme yeri de dahil 7 miyom alindi. bebek dusunuyorsan ameliyatini bir tup bebek uzmani yapsin diye oneriyorlardi.

bu miyomlarin yeri ile alakali sanirim. bende miyom ilk izledindiginde, sikayetim de olmadigi icin, alinmasin denildi once hamilelikte daha cok buyur ve agri yapar diyorlardi. ama ne zaman bebegin yerlesme yerinde de gorduler miyomlar alinmadan hamile kalamazsin dendi.

Benim ilk ameliyatım öncesinde de doğal yollu hamile kalabiliyosan kal birkaç ay dene denildi. Olmayınca da alınması gerekiyo bebeğin gelişimi için sıkıntı oluşturabilecek bir yerde düşük riski olabilir denildi bu sebeple laparoskopik miyomektomi oldum iyileşme sürecinden sonra tam artık tüp bebeğe başlayalım derken miyomun benzer yerde görülmesi bizi en başa döndürdü maalesef.. aslında doktorun önce tedavi sonra ameliyat fikri yavaş yavaş aklıma yatmaya başladı. Ama çok komplike bi durum, Balıkesir’de ne ameliyat ne tüp bebek olmıcak, ikisi için de iyi bir hastane ve doktor veya doktorlar bulmak gerek.. tabi başka şehirdlerden. Hadi tüp bebek için gidip gelinebilir ama ameliyat için hastanede kalma fikri biraz tuhaf..eşim ve annem Yanımda olur ama refakatçi tek kişi kalınıyo, vs.vs.. araştırmaya devam ediyorum. Tüp bebek için de Osman Develioğlu ve Şahin Zeteroğlu sanki daha mantıklı gibi..

benim doktorum değerin en az %60 oranında artmasının yeterli olacağını söyledi 26 nın % 60 artmış hali 41 yapıyor yani yererli gibi canım ama en doğru sonucu kan tahlili verir tabi tekrarlaman lazım
Bugün değerlerin kesin katlanması gerektiği söylendi canım katlanmazsa ne olucak bilmiyorum

tekrarlamasi kotu olmus ama hamile kalmadan ogrenmen de iyi olmus.
ben de sehir disinda ameliyat oldum. kocaelindeydim o zaman, ameliyati da istanbulda oldum. kalma sıkıntısı yoktu kardesim orada yasiyor ama zaten izmit de cok yakin.ben acik ameliyat olmustum 2 gun kalmistim hastanede. iyilesme sureci icin de 3 ay demisti doktorum. tup bebek icin nereyi dusunuyorsan tedaviye basladigin yerde ameliyat olmalisin bence.

Evet haklısın en mantıklısı öyle görünüyo. İlgine Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…