2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

S Sehro89 merhaba bende adana baskentde esra hanimin hastasiyim. 2 subatta lucrin ile uzun protokol ile basliyoruz insallah. Siz hangi asamadasiniz
ben kısa protokol yaptırdım 2 defa ilkinde 36 yumurta toplanmasına rağmen kaliteli embriyom olmadığı için tedavim iptal oldu.2.sinde 27 yumurta toplandı 3.gün embriyosu taze transfer yapıldı kimyasal gebelik yaşadım .17 ocaktada dondurulmuş embriyo transfer edildi 27 ocakta test tarihim.açıkçası bundanda negatif alırsam başka bir doktorla devam edeceğim.senin sürecin nasıl gelişti

Benim ilk tup bebek denememden doktorum yine esra hanimdi bir oglum var. Ikinci icin ugrasiyoruz 1,5 yildir iki kere ayri ayri dondurulmus embriyo transferi oldu ve malesef negatifti. Dondurulmuslarim bittigi icin sifirdan basladik tedaviye. Cikolata kisti hastasi oldugum için bana hep uzun protokol uygun goruyor. Bu tedavidede ardisik koyalim dedi 3. Gun ve 5. Gun olarak ama esim istemiyor ya ikiside tutarsa diye bende tekrar negatif olursa diye korkuyorum sansimiz artsin diye iki koyulsun istiyorum. Tabi bunlarin hepsi olasilik asil embriyolarin durumuna gore sekillenecek seyler. Hangisi hayirlisi ise ona yonelmeyi nasip etsin allah.
Insallah hayirlisi ile olumlu sonuc alırsın az kalmis test tarihine

Salı günü kan testim 1.20 negatifti. Ama ben hala regl olmadim ne kadar sonra adet olurum bilgisi olan var mi. Bir de doktorum histeroskopi istedi deneyimi olan var mi çok korkuyorum ya acaba transferi ne kadar sonra yapar

Kızlar az önce adet oldum doktoru aradım ptesi gel dedi yani adetin 5. Günü oluyor bu şekilde başlayan varmı acaba

Uzun protokol ne demekkiiii
Bu adetinin 21. Gunu lucrine basliyorsun sonra diger adetin olunca tekrar ariyorsun igne kullandigini soyluyorsun onlar bu sefer gonalf veriyor yumurta gelistirici o gonalf ortalama olarak 7-12 gun arasi kullaniyorsun yumurta gelisimine gore degisiyor istenilen olgunluga gelince catlatma ignesini vurup yumurta toplama islemini yapiyorlar

Canım ben iğneleri aldimki 4 kutu gonal f bunun dışında bişe vermedi yarın ve diğer gün hastanede olmadığı için ptesi ye kaldım sanirim

Arkadaşlar merhaba bilenler vardır değerlerim 2 katından az katlanmıstı bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi baya belli artık sizce idrarda bu kadar belliyse kan da da artış göstermişmidir
Öncelikle hayırlı olsun Kaçıncı gün embriyosuydu ve transferden sonra kaçıncı gün yaptınız testi?

Kızlar benim rahmimde perde varmış pazar günü yumurta toplama yapılacak transfer sonraya kaldı

Hepim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…