2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Transferin 8. Günü adet oldum ben de. Dondurulmus embriyo transferiydi. Beta hcg ge baktırdık 0.100. Adet görmüş oldum. Samsun’da oturuyorum. Samsun ya da Ankara için önerecegınız yer var mı kızlar? Erkek infertilitesi bizdeki sorun

F98497FD-8F8E-4455-B475-7996B23FE179.webp
Merhaba arkadaşlar. Tedavimden artan bu ilaçlara ihtiyacı olan varsa ücretsiz gönderebilirim. Sevgiler

Selam kızlar bugün transferimin 10. Günü ve kanamam oldu baya çoğu tortu şeklindeydi. Acile gittim bişey yapamayız sadece gebelik batmı diye tahlil yapabiliriz dediler. Şimdi tahlil sonuncunu bekliyorum. Aynı durumda olan varmı acaba altüst oldum çok kötüyüm.
Canım sonucun ne çıktı yerleşme kanaması olabilir benimde başıma geldi 3 gün sürdü ama allaha şükür bebeğime bişey olmadı hamileyim

Transferin 8. Günü adet oldum ben de. Dondurulmus embriyo transferiydi. Beta hcg ge baktırdık 0.100. Adet görmüş oldum. Samsun’da oturuyorum. Samsun ya da Ankara için önerecegınız yer var mı kızlar? Erkek infertilitesi bizdeki sorun
Bende samsunda tedavi oluyorum davut güven hoca var omü tüp bebek merkezinde benim doktor izne çıkmış mecbur ona geçtim aslında hep onu istiyordum ama erkek oldugu için gitmemiştim devran hoca uzun protokol tüp bebek tedavisine başlamıştı okadar ilaç kullandım boşa gitmesin diye korkumu yenip davut hocaya gittim bence sende gel görüş hastaya ilgisi alakası ve başarı oranı çok yüksek

Testini test gününde tekrar et istersen canım benim değerlerim
20 Ocak 26.22
22 ocak 40.29
24 Ocak 102 çıktı 2 gün sonra tekrarlıycam artışı kontrol edicem
Hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına Almayıda nasip etsin. İlk testini kaçıncı gün yaptırmıştın. Benim bugün 10. Günüm asıl test günüm Salı günüydü.

canım bir sürü başarısız denemeden sonra artık biraz daha emin adımlarla ilerlemek istiyoruz dna hasar oranı genetik v.s bunlarla uğraşacağız
Şimdiye kadar genetik olmadıysa bide oşekilde deneyin Volkan baltacı sizi yönlendirir sanırım eşi Aysun baltacı da çok iyi bi doktor mutlaka görüş fikirlerini al sana yardım sağlar DNA hasar testini de yaptırırsınız hem inşallah bundan sonrası güzel olur sizin için

Şimdiye kadar genetik olmadıysa bide oşekilde deneyin Volkan baltacı sizi yönlendirir sanırım eşi Aysun baltacı da çok iyi bi doktor mutlaka görüş fikirlerini al sana yardım sağlar DNA hasar testini de yaptırırsınız hem inşallah bundan sonrası güzel olur sizin için
genetik ve kan pıhtılaşmasını verdik canım daha çıkmadı sonuçlar şimdi eşime dna hasar oranına baktıracağız o sonuçları alacağız elimize yeni bir merkez arayışına gireceğiz canım.

genetik ve kan pıhtılaşmasını verdik canım daha çıkmadı sonuçlar şimdi eşime dna hasar oranına baktıracağız o sonuçları alacağız elimize yeni bir merkez arayışına gireceğiz canım.
İnşallah hepsi temiz gelir sonuçlarının.daha temkinli ilerliyorsun daha iyi Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah . hangi merkezdeydin şimdiye kadar

rahimde perde nasıl ortaya çıktı canım.ben sadece rahim filmi çektirdim o da temiz çıktı.başka bir şeye baktırmama gerek var mı acaba
Bende çektirmiştim onda görmedim dedi doktor şuan tüp bebek tedavisi görüyorum rahim kalınlaştığı için gördüm dedi bende pek ikna olmadım ama bilmiyorum işte canım histereskopi yapılacak perdeyi almak için benim bebeklerim düşüyordu bir de çok zor hamile kalabilmiştim

Kimse sizi sizin kadar düşünmüyor iyice araştırın ondan sonra sebepsiz diyorlarsa sebepsizdir canm ben bilseydim önce perdeyi aldırıp ondan sonra yine olmazsa tüp bebek yaptırırdım
Aynen çok haklısın Canım benim bi avantajım kızkardeşim ebe her sonucumu ona gönderiyorum farklı doktorlara gösteriyo şuanlık perde durumu yoktu bende onun dışında bi problem varmı bilmiyorum

merhaba kızlar bugün test yaptırdım kocaman bir 0,16 yani negatifi aldım .çok üzgünüm şimdi ankarada mikrogen ya da düzen laboratuvarında eşimin spern dna hasar oranına baktıracağız,genetik test ve kan pıhtılaşması testlerini yaptırıp yeni bir merkezde sıfırdan başlayacağız.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Nerde oturuyorsun imkanij varsa istanbula gitmeni tavsiye ederim.

Back
X