- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 790
- 123
- 34
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #2.261
Öyle mi tabii tercih meselesi daha iyidir belki doktorunuzBen pınar hanıma muayene için gitmiştim..ilk ilişkiden sonra yanmam çok olmuştu..verdiği ilaç ve fitil çok fayda etmedi..başka ilaç istedim eczaneden onunla geçirdim..memorial a gidiyorum ben nesrin fener e..
Ayni zamanda doğum yapacağız. Bende 18 ocak diye düşünüyorum. Cuma gunu hastasonuna girmeden olsa çok daha iyi olur eşim açısından da.Canım benim 3 subat gorunuyor sezeryan oldugum icin ocak 20 gibi alirlar herhalde ocak annelrine kaydimi aldim bazen ocak annelerinede takiliyorum ama daha cok burdayim burdada subattaki tarihim kalsin yas 30 sehir Elazig 2.kızım olacak cok net hemde 168 boy 67kilo
Bire göre 2. Hamilelikler bence biraz daha zor geçıyor. Benim de inanılmaz zordu ikinci hamileliğim. Çok geçmiş olsun. M hamilelikte baya dertliydim bulantilardan bende Şimdi ise daha bir olağan karşılıyorum :) çokça midem bulanıyor ama yapacak bir şey yok diyorum. Utku kısmı ise bi benden alıyor. Ilayla oyun oynarken bile uyuyasım geliyor :) geçecek bu günlerdeSelam kızlar.
Hamilelik belirtileri mahvediyo beni herseyden tiksiniyprum bisey yiyemiyorum.Yemek fikri bile midemi bulandırıyo.Henüz kusmadım ama böyle giderse baya kusucam ilerleyen haftalarda. Uyku sevmeyen ben öglen uykusu aksam 9 da uyıyprum. Sürekli halsizim oglumda böyle olmamıstı kusmustum ama ara sıra hamile deil gibiydim. Buda öyle gecer sanıyodum ama yanılmşım
Bire göre 2. Hamilelikler bence biraz daha zor geçıyor. Benim de inanılmaz zordu ikinci hamileliğim. Çok geçmiş olsun. M hamilelikte baya dertliydim bulantilardan bende Şimdi ise daha bir olağan karşılıyorum :) çokça midem bulanıyor ama yapacak bir şey yok diyorum. Utku kısmı ise bi benden alıyor. Ilayla oyun oynarken bile uyuyasım geliyor :) geçecek bu günlerde
Oluyo cnmKızlar çarpıntınız oluyor mu sizinde ben oğlumda böyle bir şey yasamadim nabzim hep 90
Bizimkiler de 6 da kalkıyor. Çocuk olunca hamile olmak zor gerçekten. Kolaylıklar diliyorum sana da.Ah cocuk olmasa cidden daha kolay uyumaya fırsat bulmak cok birde oglum sabah 7 de kalkar öglen zor uyutuyprım. Evde bisey yapasım ypk ama mecbur cocık olunca daha güclü olmak zorundayız
Aynen cnm benim eşim öğretmen yariyil tatiline denk gelir cok iyi olurAyni zamanda doğum yapacağız. Bende 18 ocak diye düşünüyorum. Cuma gunu hastasonuna girmeden olsa çok daha iyi olur eşim açısından da.
Eki Görüntüle 2158994 bu koyunun ne oldugunu bilen varmi hersey normal bi bu koyu
Himm ozman rahatladim cnm bende tam netten bakiyodum sanirm anaokulu ogretnni olmanin faydalari bu hergun ne hastaliklarla bagisklik kazandimsıkıntı yok canım kızamıkçık bağışıklığın var onu gösteriyor ben hamilelikte 3 ay önce asi olmak zorunda kalmıştım şanslısın
Benimde tam tersi ilk hamileligim cok zordu AMA felaketti 9 ay yattim artik serumdan kollar morarmisti bulanti artik kanser ilaclari kullaniyodun klozetin onunde uyurdum.Ama bu Rahat geciyo gibi Yani suan oyle Insallah bozulmaz:)Bire göre 2. Hamilelikler bence biraz daha zor geçıyor. Benim de inanılmaz zordu ikinci hamileliğim. Çok geçmiş olsun. M hamilelikte baya dertliydim bulantilardan bende Şimdi ise daha bir olağan karşılıyorum :) çokça midem bulanıyor ama yapacak bir şey yok diyorum. Utku kısmı ise bi benden alıyor. Ilayla oyun oynarken bile uyuyasım geliyor :) geçecek bu günlerde
Keske sorsaydin Ben sorcam Insallah kizimda sormustum 150 atiyodu kiz mi acaba dedim 140dan azsa erkek fazlaysa kiz derler yaDuydum ama doktor öyle aceleci davrandı ki tam anlayamadım bile sorun yok dedi en azından.7+1 şuan çok teşekkür ederim.
Tablo nerdeki şekerim nerden kontrol edicezzsat nedir
Benimde oncekindede vardi bundada var canim rahim yapisiyla kaynakli sanirim durulmayack oldugu zamanlar bile oldu catin mi dar dedi millet hatta ama normal dogdu kizim normal agri lar dert etme buyuyo kuzuYok bnmkide dayanilcak sanci adet olckmisim gibi arada vuruyor arada geciyor sureklide degil dr gitmekte istemiyorum daha kucuk kese goremick flan sitrese grcm oyuzdn beklemek istiyorum biraz daha ama sanirim cogu insanda oluyormus bu agri durulmayacak kdrsa problem yk herlde bekleyelm bakalm gecer insallah
Neden öyle düşünüyorsun canım benim de hiç belirtim yok burda yazıyolar bende düşündüm ama hiçbir belirtim yokAllah kolaylıklar versin keşke bende belirti yaşasamhiç belirtim YÖK hiç hemde gelişimi durduğunu düşünüyorum
YOUTUBE da izlediğim videolarda 150-160 atan erkek bebek kalpleri vardı... bende 140 olayını duymultum ama bu tezi çürüttü videoKeske sorsaydin Ben sorcam Insallah kizimda sormustum 150 atiyodu kiz mi acaba dedim 140dan azsa erkek fazlaysa kiz derler yasaglıklı olsun ama insan merak ediyor bide hemen alısverıse başlamak istiyorum kızımla gidelim kardeşine hediye secelım insallah kıskanmaz öyle magazalardan kıyafet seçme huyu vardır hediye bile alırken arkadasalrına o seçer insallah kıskanmazsa o heyecanı yaşayalım hemen istiyorum buarada hersey Ateş pahası olmuş kızlar inslalah duzelir
1.sayfada canımTablo nerdeki şekerim nerden kontrol edicezz
Benim de sağ taraftan giriyor ağrı hep sıkıştırıp geçiyorSlm Kizlar iki gundur alt karnim agriyor bazen yumrtaliklarm normal mi ? 4+4 um bugün
Memorial a gitcem canım ya..doktoru da beğendik..bakalım yanıltmaz inşallah..:) EKLEDİM CANIM. Hangi hastaneye gideceksin karar verdinmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?