Bence babaanne yanlış yapıyor :)) ikisininde eşit olduğunu ikisininde çok sevildiğini anlatsın birini diğerinden üstün tutmayın sonra bu durumu düzeltmek çok zor olur[/QUOTE. Evet canım eşim kızıyo zaten ama anlamıyolar eski kafalılar biraz. Bebeğe ne aldıysam beğenmedi zaten deli etti beni heves diye bişey bırakmadı

beyaz dantelli portbebe aldım çantayla takım olarak yok diyo bu be böyle kız için git değiştir dedi ben beğenerek almıştım beyaz kız rengi değilki maviden bıkmışım zaten

değiştirmeye gittim allahtan adam değiştirmedi oh olsun :)) hepsinide kullancam giydircem oğluma canıma deysin :) bebeğin kırkı çıkana kadar ben yatarım yanında dedi hanımefendi bu ne özgüven anlamadım :)) yok dedim sağol zaten kocam 1 hafta izin alcak o yardım eder dedim bana :) bazen deli ediyo beni 4 çocuk büyütmüş ama hala cahil bildiğini sananlardan :) oğluma bebekken küfür öğretirdi allahım o günler nasıl geçti gitti bilmiyorum bana anne demiyodu çocuğum delirme noktasına gelmiştim artık geçti gitti şükür buna öyle yapmasına izin vermicem allahın izniyle çıkıp gidicez zaten kendi evimize