- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #2.441
şubat ayında sağlıkla hepimiz yavrularımızı kucağımıza alacağız. Lütfen endiselenme iyi şeyler düşün ki iyi olsun.Teşekkür ederim iyi dileklerin için, geçen sene gelişimi duran bi gebelik yaşadım haliyle endişe ediyorum. Allah isteyen herkese tez zamanda evlatlarını kucağına almayı nasip etsin
Ben sanırım bilmeden boyattım döllenme olduğu hafta..kızlar hayırlı günler... ilk 3 a saç boyanmaz olayı varya.... içinizde boyayan var mı daha evvel ? veya simdi
Benim endokrin doktorum 2,5in altında olması lazım demişti hamileyken..ama her doktorun bakış açısı farklı..tahlil sonuçlarım çıktı demir eksikliği var dedi. belki doktorun demir ilacı erken başlar dedi.
dosyayı yükleyemedim buraya eskiden ne kolaydı şimdi hep hata veriyor.
mesela TSH 2,84 çıkmış normal değil mi bu rakam burada hanımlar konuşuyordu çünkü.
bende tam gideceğim gün randevu almıştım test yaptım..Ben sanırım bilmeden boyattım döllenme olduğu hafta..
Her şeyi düşünmeden alıyorum ben mesela..organik mi değil mi pek takmıyorum..hem yiyecek konusunda hem diğer ürünler konusunda..aynen iite belki de ben kolaya kaçtığım için zor geldi banatercih meselesi. Bize hiiiiç zor gelmiyor. Zoraki yapmıyoruz ki bunu zaten. İsteyerek yapıyoruz. Yaşam tarzı desek daha doğru aslında. Ama merak ettim ne zor geldi sana :)
tercih meselesi. Bize hiiiiç zor gelmiyor. Zoraki yapmıyoruz ki bunu zaten. İsteyerek yapıyoruz. Yaşam tarzı desek daha doğru aslında. Ama merak ettim ne zor geldi sana :)
3 ay geçsin bitlkisel bıyayla boyatcam ben..bende tam gideceğim gün randevu almıştım test yaptım..eğer test yapmamış olsaydım boyatmış olacaktım... sonrada vicdan yaptım ama diplerim baya uzadı..bide ısrsı cok erken beyazladı saçlarım...
bitkisel boyalarda mat olmuyor mu?3 ay geçsin bitlkisel bıyayla boyatcam ben..
benim hamile kalmadan öncede böyle idi canım. zaten senden duymuştum şimdi tekrar öltçürünce sorayım dedim.Benim endokrin doktorum 2,5in altında olması lazım demişti hamileyken..ama her doktorun bakış açısı farklı..
amonyaksız olan boyalar olur diye duymuştum ama tam bilmiyorum3 ay geçsin bitlkisel bıyayla boyatcam ben..
Merhaba canım, seninle bat tarihlerimiz aynıMerhaba kızlar bende mayıs 6 son adet tarihim nasipse şubat doğum sağlıkla inşallah hepimiz 6 yıl tüp bebek tedVisi oldum ilk gebeliğimde gelişimi durdu şimdi de hiç belirti kasık ağrısı falan hissetmiyorum ne bulantı ne başka birşey kalp atışı için bekliyoruzinşallah sağlıkla görürüm bebeğimi en son geçen bafta keseyi gördük var mı aranozda belirtisi geçenler
Yapoyor ama hepsini yapmiyorKızlar bu tahlilleri sağlık ocağı yapmıyo mu
Kesinlikle.mükemmel bir karar bu sizin içi. Asla pişman olmayacaksınız. Bizde izmir mi antalya mi arasında çok kararsız kalmıştık ama İzmiri trafiği çok ve istanbuldan pekte farklı gelmemişti bize o zaman. Gerçi bu yaz okul bulamayınca burada açaba izmir mi taşınsak diye de çok dusunustuk. İzmiri en büyük avantajı bence okulları. Bu bakımdan çok şanslısıniz orada olduğunuz için.Biz de eşimle şehirden ayrılma planları yapıyoruz. Biz izmir de olduğumuz için izmir deki küçük sahil kasabalarından birini istiyoruz. Bu kararı almamızın en büyük etkeni büyük şehirde çocuk büyütmek istemememiz. Zor tarafları olacaktır elbet ama bu kalabalık ve gitgide çığrından çıkan yaşam karmaşasından kurtulacağız. Bizim hayalimizde kendi sütümüzü yumurtamızı sağlayabileceğimiz küçük bi çiftlik evi. Umarım en kısa zamanda bu planımızı gerçekteştirebiliriz.
Kesinlikle İzmir in İstanbul dan bi farklı kalmadı. Siz de çok şanslısınız böyle bi yaşam standartını hayata geçirebildiğiniz için. Umarım bundan sonraki planlarınız da aksamadan kolaylık ve iyiliklerle güzelliklerle olurKesinlikle.mükemmel bir karar bu sizin içi. Asla pişman olmayacaksınız. Bizde izmir mi antalya mi arasında çok kararsız kalmıştık ama İzmiri trafiği çok ve istanbuldan pekte farklı gelmemişti bize o zaman. Gerçi bu yaz okul bulamayınca burada açaba izmir mi taşınsak diye de çok dusunustuk. İzmiri en büyük avantajı bence okulları. Bu bakımdan çok şanslısıniz orada olduğunuz için.
Bir kere alışınca bir daha eskisi gibi olamıyorsun bence. Dediğim gibi işte yaşam şekli. Bizden daha delinolanlar var mesela cevremizde. Antalyanin köyünde yaşayan bir aile mesela çocuğuna bakkal sütü ve yoğurdu bile hiç vermemiş. Çocuğu 3 yaşında. Bahçesinde keci bwskouorlar. yoğurdunu mayasız peynirini kendisi yapıyor. Biz evde yaptığımız yoğurt kalmayınca mesela marketten orgabik yoğurt alıyoruz. Ama işte bunu yapmayanlar bile var :) ben sanırım keçi falan besleyemem :) yaşam şekli işte tamamenHer şeyi düşünmeden alıyorum ben mesela..organik mi değil mi pek takmıyorum..hem yiyecek konusunda hem diğer ürünler konusunda..aynen iite belki de ben kolaya kaçtığım için zor geldi bana
Hepimiz için oyle olmasi dilegiyl. Umarım. Yasamak istedifiniz hayata biran önce kavuşursunuz . İzmir çok güzel bir yer ve eğitim olanakları inanılmaz fzla.Kesinlikle İzmir in İstanbul dan bi farklı kalmadı. Siz de çok şanslısınız böyle bi yaşam standartını hayata geçirebildiğiniz için. Umarım bundan sonraki planlarınız da aksamadan kolaylık ve iyiliklerle güzelliklerle olur
canım ankara da bu mevsimde zor portakal :)Ayyy aynıyız seninle. Peki portakal yiyebiliyor musun :)
Amin amin amin insallah tek dileğim her zaman buTeşekkür ederim iyi dileklerin için, geçen sene gelişimi duran bi gebelik yaşadım haliyle endişe ediyorum. Allah isteyen herkese tez zamanda evlatlarını kucağına almayı nasip etsin
Aynen bende acayip tuzlu yiyorum tatlıyı çok severdim ama tiksindim bende yiyemiyorumtatlıdan inanılmaz tiksindim düşüncesi bile bayıltıo şuan beni:) Ben aşırı ekşi yiyorum hatta limon tuz yapacagım birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?