- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.074
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #2.501
OH BE AÇIKLAYICI Bİ YORUM GELDİıgg bağışıklığın olduğunu ıgm şu anda kandaki mevcut hastalığı gösteriyor enfeksiyon hastalıklarında yeni olan bir durum mu yoksa eski bir durum mu vucutta şu an bi enfeksiyon var mı diye bakılacak canım bozma moralini eski bir enfeksiyondur öyle düşün
en güzeli oturtucan elini ayağını bağlican zorla sokcan agzına kaşığıen etkili yöntem
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BOZMA MORALİNİ BAK UFAKTA OLSA ÜMİD VARMIŞ..YOKTAN VAR EDEN RABBİM ORDAN TUTAR İNŞAALLAHKızlar merhaba, bayram arefesinde kan geldi diye paniklemistim. Progestan yazmıştı doktor. Hazır memleketteyken doktora gideyim durum ne diye dedim. Kese bozulmuş dedi, düşük görünüyor progestani kullanmayı bırak dedi. Zaten ilk gebeligimde de kalp atışını duyamamistik kürtaj olmuştum. Çok kötü oldum toparlayamiyorim kendimi. Biliyorum veren allah alan da allah. Zor geldi ikinci de de yaşayınca. Doktor yine de küçük bi ümit var dedi bozulmuş kesenin yaninda minik bir yuvarlak var. Onun için beta hcg değeri artıyor mu diye bakicaz. Dualarinizi bekliyorum.
Canim ya Allah tan ümid kesilmez baktin tutundu duzeldi eger varsa ruhu bu dunyada ne yaparsan yap olacaktir ama yoksada elden yapacak birsey yok Allah gonlune gore versin inşallah olurKızlar merhaba, bayram arefesinde kan geldi diye paniklemistim. Progestan yazmıştı doktor. Hazır memleketteyken doktora gideyim durum ne diye dedim. Kese bozulmuş dedi, düşük görünüyor progestani kullanmayı bırak dedi. Zaten ilk gebeligimde de kalp atışını duyamamistik kürtaj olmuştum. Çok kötü oldum toparlayamiyorim kendimi. Biliyorum veren allah alan da allah. Zor geldi ikinci de de yaşayınca. Doktor yine de küçük bi ümit var dedi bozulmuş kesenin yaninda minik bir yuvarlak var. Onun için beta hcg değeri artıyor mu diye bakicaz. Dualarinizi bekliyorum.
Canm ney o sıkma canını perinotolajinin takip etmesi çok daha iyi çok daha dikkatli ve detaylı takip eder seni cnmKızlar sonuclarin hepsi iyi ama anti rubella igg ve anti rubella igm biraz yüksek çıkmış riskli gördü perinatoloji bölümüne yönlendirdi çok moralim bozuk
Kızlar merhaba, bayram arefesinde kan geldi diye paniklemistim. Progestan yazmıştı doktor. Hazır memleketteyken doktora gideyim durum ne diye dedim. Kese bozulmuş dedi, düşük görünüyor progestani kullanmayı bırak dedi. Zaten ilk gebeligimde de kalp atışını duyamamistik kürtaj olmuştum. Çok kötü oldum toparlayamiyorim kendimi. Biliyorum veren allah alan da allah. Zor geldi ikinci de de yaşayınca. Doktor yine de küçük bi ümit var dedi bozulmuş kesenin yaninda minik bir yuvarlak var. Onun için beta hcg değeri artıyor mu diye bakicaz. Dualarinizi bekliyorum.
Allah bir mucize nasip etsin inşallahKızlar merhaba, bayram arefesinde kan geldi diye paniklemistim. Progestan yazmıştı doktor. Hazır memleketteyken doktora gideyim durum ne diye dedim. Kese bozulmuş dedi, düşük görünüyor progestani kullanmayı bırak dedi. Zaten ilk gebeligimde de kalp atışını duyamamistik kürtaj olmuştum. Çok kötü oldum toparlayamiyorim kendimi. Biliyorum veren allah alan da allah. Zor geldi ikinci de de yaşayınca. Doktor yine de küçük bi ümit var dedi bozulmuş kesenin yaninda minik bir yuvarlak var. Onun için beta hcg değeri artıyor mu diye bakicaz. Dualarinizi bekliyorum.
çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce güzel haberler alırsınKızlar merhaba, bayram arefesinde kan geldi diye paniklemistim. Progestan yazmıştı doktor. Hazır memleketteyken doktora gideyim durum ne diye dedim. Kese bozulmuş dedi, düşük görünüyor progestani kullanmayı bırak dedi. Zaten ilk gebeligimde de kalp atışını duyamamistik kürtaj olmuştum. Çok kötü oldum toparlayamiyorim kendimi. Biliyorum veren allah alan da allah. Zor geldi ikinci de de yaşayınca. Doktor yine de küçük bi ümit var dedi bozulmuş kesenin yaninda minik bir yuvarlak var. Onun için beta hcg değeri artıyor mu diye bakicaz. Dualarinizi bekliyorum.
Bn şimdi duydum. 6+6 dedi doktor. 122 attı.Kızlar bebeğinin kalp sesini duyanlar var mı? Kaçıncı hafta+gün de duydunuz?
ay canıııım duydun mu masaAllah.. kız mı ki ?Bn şimdi duydum. 6+6 dedi doktor. 122 attı.
gözün aydın canım darısı bizeBn şimdi duydum. 6+6 dedi doktor. 122 attı.
Canim bende 5+5 ve hic bulanti hatta belirti bile yok , bilmiyorum endiselenmelimiyimKızlar ya 5+6 oldum hala mide bulantım başlamadı endişeleniyorum acaba kötü bişeymi varherşeyden nem kapar oldum bulansa yakınırım bulanmasa endişeleniyorum ne yapmam gerekiyo
Ayy bilmiuorum ki kafam karıştı 140 altı erkek değil miydi? Keşke kızım olsa. Ama ben buna hiç ihtimal vermiyorum. Baya baya oğlana hazırladım ben kendimiay canıııım duydun mu masaAllah.. kız mı ki ?
ha avet 140altı erkek diyorlardı ... bende şaşırdım :)Ayy bilmiuorum ki kafam karıştı 140 altı erkek değil miydi? Keşke kızım olsa. Ama ben buna hiç ihtimal vermiyorum. Baya baya oğlana hazırladım ben kendimi
Ah kuzum ya. Çok zor yaşadığın. umarım o zor olan ihtimale tutunur bebeğin. Çok üzüldüm. melekler sizinle olsun. Umarım düşmez yavrun.Kızlar merhaba, bayram arefesinde kan geldi diye paniklemistim. Progestan yazmıştı doktor. Hazır memleketteyken doktora gideyim durum ne diye dedim. Kese bozulmuş dedi, düşük görünüyor progestani kullanmayı bırak dedi. Zaten ilk gebeligimde de kalp atışını duyamamistik kürtaj olmuştum. Çok kötü oldum toparlayamiyorim kendimi. Biliyorum veren allah alan da allah. Zor geldi ikinci de de yaşayınca. Doktor yine de küçük bi ümit var dedi bozulmuş kesenin yaninda minik bir yuvarlak var. Onun için beta hcg değeri artıyor mu diye bakicaz. Dualarinizi bekliyorum.
Benimde kızımda çok tatlı yemiştim bakalım ne olacakye ekşiyi doğur ayşe'yi hadi bakalım :):):) (kız olursa cidden ayşe olacak )Gerçi ilk bebeğim erkek onda da ekşi yemiştim hep baklavadan falan tiksinmiştim:)
Ah ne güzel darısı hepimizin başına benimde 6+6 pazartesi duyarım inşallahBn şimdi duydum. 6+6 dedi doktor. 122 attı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?