- 28 Ocak 2013
- 1.213
- 975
- 123
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #2.701
aa biliyor musun benim çin takvimi erkek diyor ve etrafımdaki herkes erkek olacak diyor. bende erkek gibi hissediyorum ama öncelik sağlık. bakalım ne çıkacak cinsiyeti.Bende aynen senin gibi düşünüyorum. zorlamak istemiyorum kendimi. Yoğurt istemiyor mesela canım. Yiyemiyorum yada kefir içemiyorum. Fena oluyorum yabi yumurta falanda yok.hamileliğimin en başından beri yumurtadan tiksinmiştim zaten entresan bir şekilde. Doktorunun söylediği rahatlattı beni acikcasi
Aaa ilk defa duyuyorum böyle yasaklar. Benim ki hiç bir şey demedi bana.
Çin takvimi yaptın mı? Kızımda da asla peynir yiyemedim merak ettim cin takvimo sonucunu
Ah kuzum ya. Uraz da öyle. Kanguruda taşıyorum zaman zaman ben urazi hala. Yere inmek ve emeklemek için cirpiniyor kucağımda. Gele uyutmaya çalışırken kucağımda baya baya tekmeler atıyor Bana da. Ama bu bebeler öyle bir korunaklı ki keselerinde, hiç bir şey olmuyor şükür ki onlara iyi düşün sende olur mu?
Aminn çokca. Teskkur ederim
Karatayin candır ya. Çok severim karatayin bende. Delidır falan ama tezleri baya doğru bence
Bence erkek. Ama kız olsa dünyalar benim olurdu gerçekten :)
Bende tatlıyı duşununce bile iykkk yaoanladsanim..Hele kakaonun kokusu bile beni mahvediyor. Sen cin takvimi yaptın mı?
Banada öyle çıkıyor ve öyle diyor herkes merak ediyorum çok belli olur yakındaaa biliyor musun benim çin takvimi erkek diyor ve etrafımdaki herkes erkek olacak diyor. bende erkek gibi hissediyorum ama öncelik sağlık. bakalım ne çıkacak cinsiyeti.
Yanlış hatirlamiyorsam 14. Hafta belli oluyordu. Daha cok var :/Banada öyle çıkıyor ve öyle diyor herkes merak ediyorum çok belli olur yakında
Bana b vitamini ve progestan vermedi şimdi tuvalete gittim bi parça kanlı sıvı geldi agrım falan yok ama öğlen hastaneye gitcem çarşamba gece çok sancım vardı bişey mi olmuşturBende ultrasyonda görür görmez erkek dedim eşimde erkek hissetmiş. Yüzük gib
Kan sulandırıcı igne folbiol b vitamini progestan verdi hepsini düzenli bir şekilde iciyorum.ama ilaçlar mideyi daha da fazla bulandiriyor.
Evet solda :)Soldami su anda peki ?
Bizde dosemealti na taşınalım diyoruzm. Hem doğası güzel hemde mustakilevler çok yapıldı oralara.Döşemealtı . Annemler Yeniköy'de oturuyor :)
Ben o kese olayına pek inanmıyorum açıkçası artikm ama sağ ve sol sa durmasidogru sonuç veriyormuşAhaaa çok ilginç ama benim kese pazartesi yuvarlaktı... bugün fasulye gibi çıktı ne olacak kuz mı erkek mi?
Japon talvmini bilmouirum aman cinler baya iyiler benceBence hepimiz buradan çin takvimine göre söyleyelim zaten ilerleyen haftalarda ortaya çıkacak istatistik yapar ne kadar doğru biliyor bir sonuç çıkarırız... oofff yine meslek deformasyonu istatistiksiz konuşmasam olmazbenimki de çin takvimine göre kız, japon takvimine göre %25 erkek %75 kız, rus takvimine göre kız... bu arada bende kız hissediyorum haydi hayırlısı...
Çok sevindim senin adına kuzumm sağlıkla kucağına almakta nasip olur umarimKızlar benimde bugün Dr randevum vardı... 6+0 sın dedi.Kalp atışı duydukta gördükte çok tatlıydı... Allah burada bekleyen herkese yaşatsın... hele ki benim gibi yıllardır çocuk için uğraşan aşılamalardan tüp bebeklere koşturup, sonra hediye paketi gibi spontan olan gebelikler yaşayanların ve tabiki burada herkesin şubat ayında sağlıklı çocuklarımızı kucağımıza almak nasip olur inşallah... crinone jel verdi birde cronex iğne kan sulandırıcı göbekten yapılıyormuş... tüp bebekte o kadar iğne yapıp sıkılmıştım ki göbekten subkutan deri altı iğneyi görünce azıcık canım sıkılmadı değil... ama olsun bebeşim için herşeyi yaparım
Bende erkek hissediyorum :) kız olsa süper olurdu ama işte yavruya artık ayipnolmasin diye kabulleniyorumm yok yüksek ihtimal erkek geliyor yineaa biliyor musun benim çin takvimi erkek diyor ve etrafımdaki herkes erkek olacak diyor. bende erkek gibi hissediyorum ama öncelik sağlık. bakalım ne çıkacak cinsiyeti.
Allah yardımcın olsun canim biraz bekle bakalim nolacak.Arkadaşlar kanama yaşayanınız var mı benim sabah 5 gibi geldi yoğun kahverengi kırmızı şimdi de peçeteye devam ediyor benim normal adet başlangıcım gibi sanırım gitti
Normalde sagda hissediyorsun o zaman rahimde oyle oluyor sanirim :))Evet solda :)
Hamilelikte bu durumu yasayanlar ve saglikli bebekleri duyaya gelenler olsada hemen doktora gitmende fayda var canimArkadaşlar kanama yaşayanınız var mı benim sabah 5 gibi geldi yoğun kahverengi kırmızı şimdi de peçeteye devam ediyor benim normal adet başlangıcım gibi sanırım gitti
Ayyy seninko de karmancorman olmuş :) dur bende yapayım bir Japon takviminiBu cinsiyet tahmini ilk ayların eğlenceli kısmi. Ben oğlum ve kızımda o kadar benzer şeyler yaşadım ki ikinciye de erkek diye hazırlamıştım. Şimdi yine meraktayım rus ve çin liler erkek japonlar yüzde 75 erkek diyor. Yalniz oğluma kiz demişti çinliler.
Acil doktora gozuk canimArkadaşlar kanama yaşayanınız var mı benim sabah 5 gibi geldi yoğun kahverengi kırmızı şimdi de peçeteye devam ediyor benim normal adet başlangıcım gibi sanırım gitti
Japona gore %75 kiz %25 erkek cikti bende :)))..cin e gore de kiz :))) ramzi teorisine gore de kız:))) hayirlisi artik Allah bilir saglikli sihhatli olsunlardaAyyy seninko de karmancorman olmuş :) dur bende yapayım bir Japon takvimini
Normal de yani karnımda da solda hissediyorum aslında benNormalde sagda hissediyorsun o zaman rahimde oyle oluyor sanirim :))
Bende solda hissediyorum eee ne olcak simdiNormal de yani karnımda da solda hissediyorum aslında ben
Gidiyorum simdi canım dua edin bişey olmasınAcil doktora gozuk canim
Şimdi doktora gidiyorum canım dua edin bişey olmamış olsun hala devam ediyo az azHamilelikte bu durumu yasayanlar ve saglikli bebekleri duyaya gelenler olsada hemen doktora gitmende fayda var canim
Bekleyemicem canım gelmeye devam ediyo doktora gidiyorum dua et bişey olmasınAllah yardımcın olsun canim biraz bekle bakalim nolacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?