2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kahverengı kanaması olan arkadslar az önce bnmde başıma gwldıdw. Doktoru aradık yarın gelsın demiş.Doktora ne zmn gıttınız. Bel ağrısı var mı
Benim ilk kırmızıya yakın oldu sabah 5gşbi hemen 9da da doktora gittim çok şükür bugün hiç gelmedi iki gün devam etti kahverengi pembe karışık geldi kalp atışını duymadan bişey yapamayız dendi ama yine de gitmende fayda var ne olur ne olmaz

içini ferah tut canım sen ilk gebelik konusunda ki tavsiyelere uyuyorum bazen çok uyuyorum diye kendime dert ediyorum sonra ya 2 numaraya hamile olsaydım sittin sene uyuyamazdim deyip tadını cikartiyorum

içini ferah tut canım sen ilk gebelik konusunda ki tavsiyelere uyuyorum bazen çok uyuyorum diye kendime dert ediyorum sonra ya 2 numaraya hamile olsaydım sittin sene uyuyamazdim deyip tadını cikartiyorum
Rahatladım şükür canım yarın büyük ihtimal tekrar kan alırlar bakalım.ne olacak inşallah hayırlı haberlerle gelirim. Uyu canım uyu iyidir sonra uyku neydi diye soracaksın

Bana dua edin kızlar yarın hem tahlil sonuçlarımı alıcam hemde kalp atışını duymamız lazım. Çok korkuyorum. Bana ve kontrolü olan herkese güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin Allah
Korkma artık kuzum her şey çok güzel. Olacak. Ben bile inaniuorum buna sen neden inanmiyorsun :)

kızlar az önce selpaga az miktarda kırmızı renkli bi kanama geldi 5+4 teyim böyle bisey yaşayan war mi napmam gerekiyo bilmiyorum

Benim de çalışmaya başlayınca halim kalmıyor . Kendini belli etmeye başladı gün içinde ara ara karnım agiriyor ama ben çok geç farkettim diyroum bir buçuk yaşında kızım var çok iyi geliyor bana zamanın nasıl geçtiğini i anlamiyorum. İlk hameligimde günler geçmiyordu .Doktora gitmek için gün sayıyordum. Şimdi 15 gün önce randevu aldım oburgun gidicez doktora ama sanki randevuyu dun almış gibiyim ilk hamileligimde vitamin kullanmaya başladığım anda rahatlamıştim .yeniden dünyaya gelmiş gibi olmuştum .galiba bunda da öyle olacak.
Ayrıca hamilelik belirtisi olamayan arkadaşlar keyfini çıkarın bir gebeliğin sağlıklı yada sağlıksız olduğu mide bulantısı , baş dönmesi veya kasik ağrısıyla belli olmaz . Hamilelik belirtilerini dibine kadar yaşayan bir arkadaşım vardi daha önceki gün gebeliğin sonlandığini öğrendi. Yani illa bir belirti aramayın anın tadını çıkartın.

Benimde hiç belirtim yok henüz cok erken sanırım sadece cok hafif göğüslerim sızlıyor

Teşekkür ederim cnm. Yarın 7+4 oluyorum inş duyarız kalp atışını

Birsey olmaz Allahın izni ile rahat ol keseyi gördünüz mü
gördük kalp atışınıda dinledik ama kalbi duruyormuş birşey anlamıyormuşsun 1 hafta onceden duran varmıs fılan esımde dıyo oyle bırsey olsa sen agrıdan sızıdan duramazsın dıyo ama korkuyorum ya benımde doktor kontrolum yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…