• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bebeğinizi öpenler oldu mu nasıl tepki veriyorsunuz dün den beri kendi kendimi yiyorum niye bişey diyemedim diye şöyle ki komşum güya bebeği sevmeye gelmiş yanağını öptü boynunu öptü tekrar tekrar tekrar defalarca hiç durmadan ben bebeğimi öpmeye kıyamzken :( ya anlamıyorum ben yeğenlerimi bile öpmeye çekinirim.bi başkasının değil bebeğini çocuğunu bile öpmem neden öpersiniz minicik bebeği,bana birşey deyin bidaha olursa ne diyeyim :(

Valla canım artık sagım yapmycam yoksa bırakacak az emsin sık emsın acıkırsa mecbur emicek
Tabi emmeyide unutmasın tabikide. Gene arada sagdigindan ver sen yinede. Bazı şeyler benim oğlanda 3 kere yapmayla bile alışkanlık haline geliyor. Bir ara kaşıkla besledim memede verdim ama bir ara sürekli ağladı kaşığı kesince. Bugün biberon vermeye çalıştım istrmedi memeyi istrdi mesela

Kızlar bebeğinizi öpenler oldu mu nasıl tepki veriyorsunuz dün den beri kendi kendimi yiyorum niye bişey diyemedim diye şöyle ki komşum güya bebeği sevmeye gelmiş yanağını öptü boynunu öptü tekrar tekrar tekrar defalarca hiç durmadan ben bebeğimi öpmeye kıyamzken :KK43: ya anlamıyorum ben yeğenlerimi bile öpmeye çekinirim.bi başkasının değil bebeğini çocuğunu bile öpmem neden öpersiniz minicik bebeği,bana birşey deyin bidaha olursa ne diyeyim :KK43:
Benim de eşimin babası öpüyor, çok sinirleniyorum. Bir daha gelecekleri zaman söylicem eşime öpmesinler. 20 günlük bebek daha.

Kızlar bebeğinizi öpenler oldu mu nasıl tepki veriyorsunuz dün den beri kendi kendimi yiyorum niye bişey diyemedim diye şöyle ki komşum güya bebeği sevmeye gelmiş yanağını öptü boynunu öptü tekrar tekrar tekrar defalarca hiç durmadan ben bebeğimi öpmeye kıyamzken :KK43: ya anlamıyorum ben yeğenlerimi bile öpmeye çekinirim.bi başkasının değil bebeğini çocuğunu bile öpmem neden öpersiniz minicik bebeği,bana birşey deyin bidaha olursa ne diyeyim :KK43:
o nasil pis bir komsuymus öyle niye birşey diyemedin millet kendini cok sağlıklı temiz sanıyor çok sinirlendim simdi.Birtek eşimin kuzeni öptü oda kulağından. Bakışlarımı görünce anladi zaten tamam bir daha opmem dedi.Kv gizliden öpmüş olabilir tepkimi biliyorlar kiyamet kopar.

Benim de eşimin babası öpüyor, çok sinirleniyorum. Bir daha gelecekleri zaman söylicem eşime öpmesinler. 20 günlük bebek daha.
direk öpmemi diyeceksin canm ben çekiniyorum birşey demeye şimdi eşiimle payalştım oda bana kızıyo nedemek çekinmek bebekten önemli mi nasıl öptürüyorsun diyo,haberlerde görmüş bi bebek öpülmekten dolayı engelli olmuş,off ya insanlar az düşünceli olsada biz düşünmesek bu kadar

Son düzenleme:
o nasil pis bir komsuymus öyle niye birşey diyemedin millet kendini cok sağlıklı temiz sanıyor çok sinirlendim simdi.Birtek eşimin kuzeni öptü oda kulağından. Bakışlarımı görünce anladi zaten tamam bir daha opmem dedi.Kv gizliden öpmüş olabilir tepkimi biliyorlar kiyamet kopar.
canm küçük bir defa olsa yine birşey demiyeceğim ama bukadar abartı bi durumu görsen valla çıldırırdın dünden beri ben ben değilim yedim kendimi müsaade ettiğim için

Tabi emmeyide unutmasın tabikide. Gene arada sagdigindan ver sen yinede. Bazı şeyler benim oğlanda 3 kere yapmayla bile alışkanlık haline geliyor. Bir ara kaşıkla besledim memede verdim ama bir ara sürekli ağladı kaşığı kesince. Bugün biberon vermeye çalıştım istrmedi memeyi istrdi mesela
Arada avent biberon kullanıyordum bazen de kasık la veriyordım ama meme istemiyor cocuk bugün iki sefer gönüllü aldı onun dışında hop zıp yaparak aldırdım

Bende öpmem ben o işi kızıma devrettim o kucaga aldırmıyor öpene o daha minik öpulmez dıyıp bıraktırıyor:D bide hamilelik te pat pat söyledim kimse öpmesin hasta olan cocugu hasta olan gelmesin burda olanlar olmayanlara iletsn dedim o yüzden millet kucaklar kendini bile bile gözüme bakıyor hele ki çocuklar beşiğe yaklasamıyor :D

Kızlar bebeğinizi öpenler oldu mu nasıl tepki veriyorsunuz dün den beri kendi kendimi yiyorum niye bişey diyemedim diye şöyle ki komşum güya bebeği sevmeye gelmiş yanağını öptü boynunu öptü tekrar tekrar tekrar defalarca hiç durmadan ben bebeğimi öpmeye kıyamzken :( ya anlamıyorum ben yeğenlerimi bile öpmeye çekinirim.bi başkasının değil bebeğini çocuğunu bile öpmem neden öpersiniz minicik bebeği,bana birşey deyin bidaha olursa ne diyeyim :(
Döverim valla openi sanirim:) saka bir yana bir sey diyemem ama düşüncesiz insanlar ya doktor opturme dedi de bence cildi hassasmis bizde öpmüyoruz diyebilirsin ben boyle dicem

direk öpmemi diyeceksin canm ben çekiniyorum birşey demeye şimdi eşiimle payalştım oda bana kızıyo nedemek çekinmek bebekten önemli mi nasıl öptürüyorsun diyo,haberlerde görmüş bi bebek öpülmekten dolayı engelli olmuş,off ya insanlar az düşünceli olsada biz düşünmesek bu kadar
Nasıl engelli olmus öpülmekten uçuk falan mi varmis. Ay ben çok öpüyorum ya şuan korktum

Bende bugün aldım canim dene mutlaka 2 kere taktım ikisindede uyudu benim kızda uyanık olduğu sure boyunca ağlıyor

Ay yarın bir daha deneyeyim bakalım. Ben bacaklarını çıkarıyordum iki yandan. Senin yaptığın gibi içerde toplu şekilde sarayım bakalım belki öyle durur. Pek sanmıyorum ama :( kucakta bile ağlıyor benim ağlak cadı.

ben su sekerli seyler sut yapar olayina pek inanmiyordum ama gecen gun oglum cok fazla memede kaldi. aksam 8e geliyodu baktim ikisini de bosaltmis daha dalacak mi belli degil.ilk kez korktum daha ister de yetmezse diye,anneme siparis vermistim lokum vs turlu turlu valla annem ye dedi sut yapar. aksam saatinde baya yedim ya :) o gece sabaha kdr goguslerim dolu doluydu. normalde bunda da skntisiz ilerliyoruz cok sukur de cidden denedim gordum ben de. tavsiye ederim belki size de etki eder

Ben bütün gün yiyorum ya tatlı tuzlu ne bulursam :)) Hurma yiyorum her gün mutlaka.

Sling canim gorselde ekledim mutfak topladım böyle oglumun çorbasını yemeğini yapsam yeter çok gazlı bu kız karnı gurul gurul

Bizimki de öyle valla bakalım iyiymiş işe yarıyorsa sende.

Canim kusira bakma yanlis yazmisim 3400 gram dogdu4600 gram olmus fazla kilo aldi tombalak

Hay Allah seni ne etmesin. Diyorum o kadar az kilo almış ilk ay için, neden bu kız yazdıklarımıza şaşırıyor :)) Maşallah yeter, 1200 gr gayet iyi. Benim cadı da 1 buçuk kiloya yakın almış, bu kadar ağlamasa 2 kilo alacakmış zaar, ağlamak kalori yakıyor tabi :))

Ağlak bebe anneleri okuyun bir ara. Çekeceğiz bu sesi bir süre belli o :işsiz:

Bende öpmem ben o işi kızıma devrettim o kucaga aldırmıyor öpene o daha minik öpulmez dıyıp bıraktırıyor:D bide hamilelik te pat pat söyledim kimse öpmesin hasta olan cocugu hasta olan gelmesin burda olanlar olmayanlara iletsn dedim o yüzden millet kucaklar kendini bile bile gözüme bakıyor hele ki çocuklar beşiğe yaklasamıyor :D
ohh ne güzel yapmışsın keşke bende deseydim ama böyle dengesizle karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim

Valla direk söylerim canım ben, komşu filan olsa çoktan söylemiştim de şimdi dedesi olunca kırmak istemiyorum. Görmeye gelenlerin kucağına dahi vermiyorum, görmek isteyen yatağına gidip uzaktan bakıyor. Bir tek kv ve kp alıyor kucağına işte.

Valla direk söylerim canım ben, komşu filan olsa çoktan söylemiştim de şimdi dedesi olunca kurmak istemiyorum. Görmeye gelenlerin kucağına dahi vermiyorum, görmek isteyen yatağına gidip uzaktan bakıyor. Bir tek kv ve koltuk alıyor kucağına işte.
en güzelini yapıyorsun bundan sonra bende aynen öyle yapacam

canm küçük bir defa olsa yine birşey demiyeceğim ama bukadar abartı bi durumu görsen valla çıldırırdın dünden beri ben ben değilim yedim kendimi müsaade ettiğim için
Söz konusu bebeğim olunca asla taviz veremem kim olursa olsun. Hele o kadının yaptığı tam terbiyesizlik baska birsey değil. Kesin bir hışımla kadının üstüne hoplarmışım yani.ki düşün kp sevecek baba ellerini yıkadın mi diyorum yika öyle al çocuğu diyorum birşey diyemiyor. Düşün kv benle konusmuyor dün kızdım kendisine bebeği alıp hoplatiyor o hoplatilacak cocuk mu dedim beyni tam gelismedi nazik davran dedim. Konusmazsa konusmasin bebeğimden önemli degil kaldi ki ben opmeye dokunmaya kıyamıyorum. Valla ben gibi relax birisi annelik piskolojisiyle böyle korumacı olduysa diyorum.

ohh ne güzel yapmışsın keşke bende deseydim ama böyle dengesizle karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim
Benim asıl korkum cocuklardı 5 görümce var hepsinin de 3 er 4 er cocugu var birine öpmesi için izin versem hepsi isteyecek düşünsene 12 çocuk aman aman düşünmemek daha iyi :D

Ay yarın bir daha deneyeyim bakalım. Ben bacaklarını çıkarıyordum iki yandan. Senin yaptığın gibi içerde toplu şekilde sarayım bakalım belki öyle durur. Pek sanmıyorum ama :KK43: kucakta bile ağlıyor benim ağlak cadı.

Ben bütün gün yiyorum ya tatlı tuzlu ne bulursam :)) Hurma yiyorum her gün mutlaka.

Bizimki de öyle valla bakalım iyiymiş işe yarıyorsa sende.

Hay Allah seni ne etmesin. Diyorum o kadar az kilo almış ilk ay için, neden bu kız yazdıklarımıza şaşırıyor :)) Maşallah yeter, 1200 gr gayet iyi. Benim cadı da 1 buçuk kiloya yakın almış, bu kadar ağlamasa 2 kilo alacakmış zaar, ağlamak kalori yakıyor tabi :))
Ay canim uykusuzluk bi yandan 5 yasinda oglum kiskanclik bi yandan isguc eklenince yanlis yazmisim:)

Back
X