• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Ay benim de hep öyle oluyor. Evde 11 7-12 8 ama hastanede 13ten aşağı değil. Hatta bir ara 16 10 bile çıktı. Bugün aşı olmaya gittim evden çıkmadan ölçtüm 11 7 oraya gittim 13 8. Travma oluştu bu tansiyon yüzünden.
Evet tansiyon meselesini bende de takıntı oldu. Evde sürekli takipteyim ama 12 8 gördüm en fazla. Acilde bile ölçtüremedim stres yaptıkça daha da yükseliyor anlık olarak.

Evet tansiyon meselesini bende de takıntı oldu. Evde sürekli takipteyim ama 12 8 gördüm en fazla. Acilde bile ölçtüremedim stres yaptıkça daha da yükseliyor anlık olarak.
16 10 geldiği gün beni de yarım saat falan beklettiler. Ama ona rağmen düşmedi. En son evde 1 hafta takip edip not et dediler öyle gönderdiler. Evde her şey normal. Hayırlısıyla zamanında gelse şu bebişler rahatlasak🤗🙏

Ben de 1.70 boy 55-57 kilo arasında hep S beden biriydim. 63le hamile kaldım ki tam da cok kilo aldım evlenince tribine girip spora başlamıştım ama bebiş ben burdayım dedi ve 4 ay yatırdılar beni düşük tehdidi nedeniyle 😮‍💨 şimdi kilo almayı kabullenme evresindeyim 😅
Hayatımın 29 senesi zayıf geçti birazda tombik geçsin diyorum ben 😄 boşver kabullen ve devam et 😄

Kızlar yarın kontrole gideceğim şeker yüklemesi yapar diye düşünüyorum o yüzden sabah aç gidicem ama akşam tatlı yedim ya etkiler mi acaba ?

Aynen bi sor canım. Bende cumartesi yaptırdım şekeri o gün sordum doktora. Diğer randevumda 28.haftada. Randevuya gidip sonra aşıyı yaptırırım diye düşünüyorum
Tamam canım, şeker yüklemesi mi yapıldı direkt, yoksa açlık tokluk durumuna göre mi ilerledi? Bende önce açlık tokluk bakılacakmış eğer risk varsa yükleme yapcaz dedi doktor

Benim de değerlerim iyi çıkmış doktor gerek duymadı şeker yüklemesine, hatta benim doktorum hastaneden ayrıldı o gerek yok demişti, yeni doktora randevu alıp gittim o da gerek yok yaptırmana dedi ben de yaptırmadım. Sat aynı gün zaten bizim. Bende 25+3 teyim.
Kontrole 29 da gideceğim tekrar süre de geçmiş olacak. Değerler iyi ise zaten gerek duymuyorlar için rahat olsun :KK200:
Yaa teşekkür ederim 🌸 aynı haftalarda kontrole gitmemizde güzelmiş 🥰 ben yeni doktor değiştirdim. Kalpte çıkan parlaklık için bana 22+1 de ya fetal dna yaptır ya da aldırmak için 2 haftan kaldı doğuma kadar down mı değil mi diye düşünüp durucaz sürpriz olmasın bize demişti. Moralimi psikolojimi çok bozmuştu. Bu doktordan memnunum. Senin doktorunla aynı adımları izlemesi de beni mutlu etti 🥰

Back
X