- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.301
Esim askeri personl aileme iki saat onun ailesne 4saat mesafedeyz smdilik bi sonraki tayin yermz kismt nere olursa oraya ama onun ailesnn oldgu yerde birligimz yok yani onun ailesnn oldgu ilde gorev yapmycgmz kesin insallhnerde yaşıyorsun canm,eşlerden Allah razı olsun ne ihtiyacım olursa arıyorum getiriyor ama kv.denin desteği de çok çocukları bırakmam gerektiğinde asla müsait değilim demez o yüzden kötü olmakta istemiyorum ama bazen ciddi anlamda aşıyorlar kendilerini
Ben kusmayi bizim.dr a soyledim çok onemsemedi ama benim icim rahat degildi gerçi dr onu da gozonune alip test istedi ben sonradan anladim laktoz intoleransi nda kusma da oluyor muş yani demem oki bizim dr alaninda gayet iyi sen de içine sinen bir dr a git bence bu arada bizimde cisli kakali bezimiz vardı ama azar azar di anne sütü de az gelince cocuk kilo verdiAcemi bir doktordu pek güven vermedi.
Anne sütü alıyorsa mamaya gerek yok dedi. Kusmasin diye de dik tutun eğimli yatakta yatırın filan dedi.
Etrafındaki herkes kusmasi normal endisrlenme diyor ama benim içim hic rahat değil. Hekim arkadaşlar da olur öyle rahat ol sen deyip beni pışpışlıyorlar. Ben de içimi rahatlatmaya çalışıyorum,çişli kakalı bez çıkıyor diye.
Allah kerim.
Canım normalde sut fazla şimdi az ise ondan olabilir gaz sancısı varsa da emmek istemeyebilir bugün düzeldi gibi gibi Umut da öyle emmio zorla verıyordumKızlar bebeğim çok isteksiz emiyo ağzından cikariyo dikkati çabuk dağılıyo gazdan mi yoksa sütüm az ondan mi sizce?
Gazlı olunca emmek istemiyorlar canim sütKızlar bebeğim çok isteksiz emiyo ağzından cikariyo dikkati çabuk dağılıyo gazdan mi yoksa sütüm az ondan mi sizce?
Benim kız sevdi canim şimdilik koyunca uyuyor hareket halinde oluyorum bide ebebekten aldım ben bel destekli sevi bebenin 119 liraydıYaa çok güzel olmuş çok heveslendim şu an. @engteacher86 acil dene bende alayım olmazsa. Trendyolda 70li bişiydi fiyatı sende mi öyle aldın?
Bence sen verebilirsin canim sanki seni biraz emzik niyetine kullanıyor gibi geldi benim kız karnını doyurduktan sonra almıyor zorlasamda sokamiyorum ağzına :)Kizlar emzik verenler kacinci haftadan sonra verdinjz veya vermeyi dusunuyorsunuz benimki mahvetti göğüslerimi emmekten
1 saat cocuk emzirenlere hayranım 2 cocuk da 10 dk emer bırakır soksamda almaz en fazla öylece tutarBence sen verebilirsin canim sanki seni biraz emzik niyetine kullanıyor gibi geldi benim kız karnını doyurduktan sonra almıyor zorlasamda sokamiyorum ağzına :)
Aktif emıyor mu canım o kadarKizlar emzik verenler kacinci haftadan sonra verdinjz veya vermeyi dusunuyorsunuz benimki mahvetti göğüslerimi emmekten
Bizde öyleyiz yarin 1. Ay kontrolümüz var bakalım kaç kilo olduk öyle aman aman memeci bir bebisko olmayacak belli1 saat cocuk emzirenlere hayranım 2 cocuk da 10 dk emer bırakır soksamda almaz en fazla öylece tutar
Emiyor arada dinleniyor o kadar ama sonra hepsinj kusuyorAktif emıyor mu canım o kadar
Duyunca bıraksa bırakmıyor sıpa doydugunu idrak edemiyor kusuyor sonrs tekrar istiyor1 saat cocuk emzirenlere hayranım 2 cocuk da 10 dk emer bırakır soksamda almaz en fazla öylece tutar
Bir buçuk almıştı benimki şasıyorum ki o emmeye masallah gelişimi iyi ınsallah senın ki de iyi çıkarBizde öyleyiz yarin 1. Ay kontrolümüz var bakalım kaç kilo olduk öyle aman aman memeci bir bebisko olmayacak belli
Ne anladık o zaman o kadar emmeden az emsnn öz emsnEmiyor arada dinleniyor o kadar ama sonra hepsinj kusuyor
Önce Göğsü boşaltıyor sonra mideyi boşaltıyor ister sonra da ama memişlerde süt kalırsaDuyunca bıraksa bırakmıyor sıpa doydugunu idrak edemiyor kusuyor sonrs tekrar istiyor
Duş aldim gene şişmedi göğüsüm ins uykusuzluktandir yarin düzelir bugün memeyi red etti almadı ağzına ağladı çok panik oldum sonra aldı 2.ayda meme reddi yaşanabiliyormus. Buzlukta sütümü biberonla versem mi diye düşündüm ac kalmasin diue ama ondan da korktum tam meme reddi yaşarken biberonla tanışmasın dedimCanım normalde sut fazla şimdi az ise ondan olabilir gaz sancısı varsa da emmek istemeyebilir bugün düzeldi gibi gibi Umut da öyle emmio zorla verıyordum
Benimki 7 yaşında ben bile o vicdan azabını yaşıyorum surekli yardim etmesini bekliyorum istiyorum yardim ediyor sagolsun ama bugün farkettim ki o da yoruldu bende tek basima o kadar uykusuz ve yorgunum ki bazen sorusuna cvp bile veremiyorum ve bunu hissediyorlar dengeyi kurmak çok zor ya benimki 7 yaşında olmasına rağmen zor dengeyi sağlıyorum sizi dusunemiyorum zor işimiz Allah yardımcımız olsunGazlı olunca emmek istemiyorlar canim süt
Öyle birden çok fazla azalmaz ya birde büyüdükleri için çabuk çekip doyuyorlar diye düşünüyorum bu emzirme olayıda hep bir şüpheymiş , oglusumu emziremedim diye içim hep buruk ona karşı çok şükür sağlıklı gelişimide güzel bir çocuk ay acayip vicdan yaptim ben kızlar 2.5 yaş olması arada çok zormuş ilgilenemiyorum çocukla diye oturup ağlıyorum araya 4 yaş konmalıymış en azından ciddi anlamda cok Üzülüyoruminsallah bebis büyüdükçe bir düzeni olur daha fazla vakit ayırabilirim koklaşarak yatardık kitabımızı okurduk şuan hiç vakit yok hersey babasıyla sanki aramiza mesafe girdi
Kucaginda dık tut hoplata zıplata dene alır belki ben öyle yapıyorm almadığı zaman aç olunca alıyor öyle dolaptakini verceksen kaşıkla dene benceDuş aldim gene şişmedi göğüsüm ins uykusuzluktandir yarin düzelir bugün memeyi red etti almadı ağzına ağladı çok panik oldum sonra aldı 2.ayda meme reddi yaşanabiliyormus. Buzlukta sütümü biberonla versem mi diye düşündüm ac kalmasin diue ama ondan da korktum tam meme reddi yaşarken biberonla tanışmasın dedim
Merhaba canım bize hastanede bir aydan önce vermeyin dediler. Bir ay kontrolünde doktoruna da soracağımKizlar emzik verenler kacinci haftadan sonra verdinjz veya vermeyi dusunuyorsunuz benimki mahvetti göğüslerimi emmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?