- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.281
Sürün azlığı çokluğu için söyleyebileceğim 3 şey uyku uyku uyku :)
Katılıyorum sana ama nasıl uyucaz ki bu sıpalar sağolsun 2 saatte bi uyandırıyolarbazen 1.5 saatte bir hatta
Hay yaşa sen :))
Gündüz sallamadım bugün. Ama gece krizlerinde tek kurtarıcım o olacak gibi duruyor.
Her türlüsü yorucu be arkadaşım. Bebekken bir şeyden anlamıyor avutamıyorsun. Büyüyünce de inadına yapar gibi yapıyorlar insan ona kızıyor. Anne baba olmak zor.
Trendyol'dan aldım canım 116 lira mı neydi.
Bu sabah taktım kahvaltı hazırlarken 10 dk durdu mızık mızık, sonra bastı yaygarayı. Ama kucağımdayken bağlamaya çalıştım iyi bağlayamadım. Yarın sabah yine denicem. Uyusa içinde ne güzel olur da benimki o pozisyonda uyumaz. Neyse 10 dk 10 dakikadır o bile yeter kahvaltı hazırlamak için. Yemeğe oturunca zaten uyanıksa asla yemek yiyemiyorum, bir memeye onu takıp tek elle yemek dışında çarem yok. Yemeğe misafir varsa sofra zehir oluyor çünkü emziremiyorum sofrada. O yüzden kimse gelsin istemiyorum. Kp gelecek haftaya. 1 hafta anca kalacak adam ama benim 7 gün 3 er öğünden 21 öğünüm zehir olacak. Sırayla yeriz artık yemeği
Bende cok susuyorum emzirmenin uzunluguna bağlı olarak 3 bardak suyada çıkıyor bazen beyfendi basen keyif yapıyor yarım saat bende götürüyorum sularıEmzirirken su içilmiyor mu ki? Benim yanımda hep su şişesi var ve emzirmeye başlayınca oruçlu gibi susuyorum. İçmeden duramıyorum. Her emzirmede 1 bardak su içim yanınızda bulunsun falan gibi şeyler okuduğumu hatırlıyorum. Var mıymış mantıklı bir açıklaması? Bir arkadaş daha demişti emzirme anında su içmeyin falan diye.
canm etrafımda o konuda inanılmaz baskı vardı su içme sakın kanallar açık olduğu için bebeğe sadece su gider diyolardı bende alıştım bu duruma ama görüyoruz ki laf senin kız maşallah nekadar güzel kilo almış
Zordu ama geçti ve değdi canım simdi 2 si de her isini kendi görüyor hatta evde gozum kulagim bana yardim bile ediyorlar senin kilonda cok ideal miş yahu ne guzel muhtemelen senin süt yağlıdır kaloriler gidiyodur benimki pek yağlı degil zannımca
Katılıyorum sana ama nasıl uyucaz ki bu sıpalar sağolsun 2 saatte bi uyandırıyolarbazen 1.5 saatte bir hatta @engteacher86
Bende dogum sonrası hemen eski kiloya dönmüştüm ama 1 kg almişm bile simdiye belki fazla da olmusturKızlar emzirirken yemek yiyo musunuz? Bizimki yemek saati acıkıyor bende dayanamiyorum elimde cay di ekmekdi atistiriyorum 2. Sorum emzirirken.kilo verilir ama ben uzerine 1 kilo aldım benim gibi kilo alan var mi? Hani bu emzirme de baya kalori harciyorduk ?
Merhaba, evet. 7 küsur çıktı yine, bir öncekine göre yukselmemis ve normal sınırlar icindeymis. Tedavi olmayacak. 6 ay sonra filan kan vermeniz gerekirse tiroid de baktirin dedi sadeceofhayhak sonuçları alabildiniz mi arkadaşım ?
Canım bende acayıp su içiyorum emzirirken gece bile yanımda bir litre su oluyor emzirirken içiyorumcanm etrafımda o konuda inanılmaz baskı vardı su içme sakın kanallar açık olduğu için bebeğe sadece su gider diyolardı bende alıştım bu duruma ama görüyoruz ki laf senin kız maşallah nekadar güzel kilo almış
Bende bunu onaylıyorum canım dün süt artırıcı damla diyordum ki önceki iki gece neredeyse hiç uyumamistm gece bi üçte kalktık bi de 6da masallah bugün ki süt durumumz gayet iyiydi dün bugün hem dışarı çıktık dolandık falan kafamız dagıldı hemde güzel uykuyla bugünü güzel gecirdk sütümz yerinde yakında sayfadaki arkadaslarnla yeter artık senin sütünden bıktık diyecek :)36 gündür her emzirmede yarım şişe su içiyorum ve o tezi çürütüyorum. İç gitsin, sorana da beni anlat
Ben 2. Aydaki kilo alımına göre karar vercem canım. İlk kızım da 1. Ayda 1 kilo almıştı, 2. Ay 600 gr 3. Ay 400 gr diye düşmüştüBakalım bu nasıl olacak, gerçi bu sefer 1 buçuğa yakın aldım Elif. Abası gibi olmasın diye her mızıldadığında memeye tutuyorum, kusuyor çocuk artık fazla gelince :)
Yok, uyuyabileceğimizi iddia etmiyorum :)) Sadece uyuyunca bollaşıyor kesin, onu diyorum
Bende bugün Hiç gündüz uyumadım sütüm az gerçekten uyku etkili bir faktör ama yemekte önemli ben bugün anca 2 öğün yiyebildim hep kucakta oglus gazman bugünBende bunu onaylıyorum canım dün süt artırıcı damla diyordum ki önceki iki gece neredeyse hiç uyumamistm gece bi üçte kalktık bi de 6da masallah bugün ki süt durumumz gayet iyiydi dün bugün hem dışarı çıktık dolandık falan kafamız dagıldı hemde güzel uykuyla bugünü güzel gecirdk sütümz yerinde yakında sayfadaki arkadaslarnla yeter artık senin sütünden bıktık diyecek :)
Kilo almamasi icin 2 hafta sonrasi na atmasi ilginc geldi aciklama falan da mi yapmadı dr?Merhaba, evet. 7 küsur çıktı yine, bir öncekine göre yukselmemis ve normal sınırlar icindeymis. Tedavi olmayacak. 6 ay sonra filan kan vermeniz gerekirse tiroid de baktirin dedi sadece
Ama kilo almadı benim oğlum hic, yediklerini hemen çıkarıyor, onun için de 2 hafta sonra gel dedi, mama önermedi.
Sizin ne çıktı?
Valla ben yiyorum canım fırsat yok Baska. Kiloda tatlı şeyler sürekli yiyorum bende almışımdır düzene girelim veri izKızlar emzirirken yemek yiyo musunuz? Bizimki yemek saati acıkıyor bende dayanamiyorum elimde cay di ekmekdi atistiriyorum 2. Sorum emzirirken.kilo verilir ama ben uzerine 1 kilo aldım benim gibi kilo alan var mi? Hani bu emzirme de baya kalori harciyorduk ?
Her çocuk bir olmuyor ki sende ilk kızından kalma korku var galiba benim oglum acayip istahsizdi kizim datam tersi idi bakalım senin bebek nasil olucak insallah yemek konusunds seni yormayan bir bebek olur canim36 gündür her emzirmede yarım şişe su içiyorum ve o tezi çürütüyorum. İç gitsin, sorana da beni anlat
Ben 2. Aydaki kilo alımına göre karar vercem canım. İlk kızım da 1. Ayda 1 kilo almıştı, 2. Ay 600 gr 3. Ay 400 gr diye düşmüştüBakalım bu nasıl olacak, gerçi bu sefer 1 buçuğa yakın aldım Elif. Abası gibi olmasın diye her mızıldadığında memeye tutuyorum, kusuyor çocuk artık fazla gelince :)
Yok, uyuyabileceğimizi iddia etmiyorum :)) Sadece uyuyunca bollaşıyor kesin, onu diyorum
Hadi yaa sut yapsin diye yedik galiba ama bebeler ac kalmasin ki senin sütün de yağlı idi galibaBende dogum sonrası hemen eski kiloya dönmüştüm ama 1 kg almişm bile simdiye belki fazla da olmustur
Bu hafta dogru düzgün emziremedm o halde kilo alımı güzel olunca öyle tahmin ediyorumHadi yaa sut yapsin diye yedik galiba ama bebeler ac kalmasin ki senin sütün de yağlı idi galiba
Yedim ki nasıl yedim hemde aksamlari boza içiyorum içinde ceviz kuru üzüm le pekmezi şerbet gbı yapıp içiyorum bısküvi falan da atıstrıyorm tahin helva yıyordum o bitince tahin pekmez gectm daha neler nelerHadi yaa sut yapsin diye yedik galiba ama bebeler ac kalmasin ki senin sütün de yağlı idi galiba
demek ki yanlış bi inanış canm senin bebiş de iyi ki.kilo almıştı yanılmıyorsamCanım bende acayıp su içiyorum emzirirken gece bile yanımda bir litre su oluyor emzirirken içiyorum
Evet canım masallah bu hafta düzgün emmemesine sütün azalmasına ragmen kilosu iyi çıktıdemek ki yanlış bi inanış canm senin bebiş de iyi ki.kilo almıştı yanılmıyorsam
Acemi bir doktordu pek güven vermedi.Kilo almamasi icin 2 hafta sonrasi na atmasi ilginc geldi aciklama falan da mi yapmadı dr?
Merhaba, evet. 7 küsur çıktı yine, bir öncekine göre yukselmemis ve normal sınırlar icindeymis. Tedavi olmayacak. 6 ay sonra filan kan vermeniz gerekirse tiroid de baktirin dedi sadece
Ama kilo almadı benim oğlum hic, yediklerini hemen çıkarıyor, onun için de 2 hafta sonra gel dedi, mama önermedi.
Sizin ne çıktı?
Canim benimkide cok kusuyor ama cok yiyor bence fazla yediklerini kusuyor surekli memede çünkü. Kurmasını engellemek icon reflu yatağı aldım iyi geliyor o hem daha rahat uyuyor.Yeşil kaka yapıyor sık sık emdiği için bir gaz problemi var düzenli.Acemi bir doktordu pek güven vermedi.
Anne sütü alıyorsa mamaya gerek yok dedi. Kusmasin diye de dik tutun eğimli yatakta yatırın filan dedi.
Etrafındaki herkes kusmasi normal endisrlenme diyor ama benim içim hic rahat değil. Hekim arkadaşlar da olur öyle rahat ol sen deyip beni pışpışlıyorlar. Ben de içimi rahatlatmaya çalışıyorum,çişli kakalı bez çıkıyor diye.
Allah kerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?