Ay sen iyi süt içiyorsun, ben gaz olmasın diye içmiyorum. Süte hasretle bakıyorum valla
Ben de süte hasretim

O kadar çok severim ki sütü, sırf sağlık için değil tadını sevdiğim için içiyordum. Doğumdan beri 2-3 sefer çok canım çektiği için 1-2 yudum; 1 kez de 1 bardak içtim. Ne zaman içmeye başlayabiliyoruz biz bu sütü?
Bebeyi uyutunca evde hangi işi yapacağını şaşıran anneler burda mı

bi posta uyurken evi süpürdüm uyandı biraz oynaştık sonra ki uyuduğu posta da evi sildim çamaşır astım bi daha ki postada da yemek yapıcam daha liste uzun. Günler böyle geçip gidiyor valla
Bebeyi uyutunca evde hangi işi yapacağını şaşıran anneler değil de 'bulaşıkları toplamak için bile çocuğun uyanmasını bekleyen anne' burda

Uyurken ya kucağımda ya ayağımda olduğu için hanım uyurken oturuyoruz, omuzda uyuyorsa geziyoruz, o uyanınca kucağımda o ağlarken iş yapıyorum
Kızlar bu mama nın tadı berbat ya yavrum nasıl içsin
@engteacher86 canim senin dedigin gibi şu keçi sütlu mama olsa keşke
Canım şu Golden Goat mamayı bir denesene. Alerjik bebekler seviyor genelde onu ama. İnternetten alsana yaşadığın yerde yoksa. Nerdeydiniz siz?
Ya eskiden alerjimi varmis ya hep yeni nesil cocuklarinda cikiyor valla 30 yil sonra torunlarimizda neler cikacak acaba tabi Allah baska dert vermesin bunların gecici yemeyiz
Canım emin ol eskiden de varmıştır da teşhis edilmiyordu muhtemelen. Ağlaya ağlaya büyüyordu çocuklar. Şimdi mık dese doktorda alıyoruz soluğu. Normal yani her şeyin ortaya çıkması.
Yok canım aynı değişik birşey yok sık sık emen bir bebe hiç olmadı zaten ekstra bişey de vermiyorum ki karnını doyuran tek yol meme neyini begenmıyor acıkmıyor mu acaba 4 saat geçti
Canım hala aynı mı emmedi mi?
Evlat sahibi olmak müthiş bir duygu tarifsiz . Yalnız eskiden çocuk büyğtmek daha mı kolaymış yoksa biz mi biraz evhamlıyız. Emmesi çişi kakası emziği biberonu gazı meme reddi falan filan her şey her şey zorluyo bizleri. Bizler resmen pirinç unuyla büyümüşüz he sağlıklı mı değil ama Allaha şükür iyiyiz zekiyiz. Valla bazen bu tarz konuları rafa kaldırıp; mamaysa mama memeyse meme diyip dinlenip pozitif enerjimi gülümsememi hayat ışığımı Asya’ya vermek istiyorum. Ona buna kafayı taktıkça enerji kalmıyo çocuğun asıl ihtiyacı olan neşeli enerjik anne olmuyo nacizane kendi adıma konuşuyorum. Ben artık bu tarz konuları akışına bırakıp kendime eşime de zaman ayırmaya başlıcam. Ve tabiki asya için daha sağlıklı sağlam psikolojiye sahip bir anne olucam. He hem bu konuları başarıyla kotarabilen hemde pozitif güçlü ebeveynler vardır aramızda ama ben ne yazık ki olamadım öyle. Çok da yıpratmak istemiyorum kendimi. Büyük Hastalık olmasında küçük ufak tefek rahatsızlıklarda geçer memesi biberonu emziği gazı da halledilir. Ben böyle yapmazsam Asya en ihtiyacı olan zamanda yorgun bir anne profiliyle karşılaşacak. Bunu istemiyorum. Sizinlede paylaşmak istedim.
Lohusalık depresyonundan çıkmışsın canım gözün aydın.

Aramıza hoş geldin diyeyim.
Her şey olacağına varıyor ve olacağı kadar oluyor. İlk kızımda 1 yılı kendime de aileme de zehir ettim. Ben ettim siz etmeyin. Tadını çıkar bu zamanların. Maşallah hepimizin bebelerine. Nerdeyse 3. Aya girdik hepimiz. Az kaldı çocuk büyütmenin zevkli günleri yaklaşıyor
Kızlar merhabalar uzun zamandır giremiyordum.önce benim dikişler sonra oğluşumun poposunun aşırı pişik olması derken şimdi de gazı ile uğraşıyorum.3-5 gündür çok yoğun devamlı ağlıyor.önce yoktu.2 aylık olacak iki gün sonra.emmeside bozuldu.normal bi süreç sanırım.
Geçmiş olsun canım.
Bayadır yoktun evet, arada uğra.
Anlattığın şeyler hepimizde var emin ol yanlız değilsin. Az kaldı 3-4 aylık olduklarında biraz düzene giriyor her şey. Arada gel anlat, kafanı dağıtırsın.
Sezeryan olan arkadaslar dikislerinizde agri oluyor mu? Birde eve supurge tutuyor musunuz? Benim.hala dikisimin sag tarafi agriyor ara ara sizlama seklinde normal mi acaba?
Sezaryenli değilim ama benim de malum bölgedeki dikiş yerleri sızlıyor arada. İnce bir sızı şeklinde. Her zaman değil ve uzun sürmüyor. 70 gün oldu ama tam iyileştim diyemem henüz. Birkaç ay daha var.