• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Sana da çok geçmiş olsun. Benim gebeliğimin ilk 3 ayı tansiyon düşüklüğü ile geçti. Normalde de tansiyonum fırlamaz ama bu ara yükselcem diye uğraşıyor sanki 😐 ben kahve içmeyi epeydir bıraktım. Canım bazen istiyor ama içmiyorum. Çok nadir misafirlikte falan. Arada çayı kaçırıyorum 🙈 ama tuzlu sevdam ezelden beri vardır. 🙈 Onu da azalttım sanırım biraz. Bugün de 12 7 falandı tansiyonum. Bakalım yarın nasıl olacak. Düşüklüğü evet kötü bir şey ama yüksekliği en kötüsü. Allah kimseye yaşatmasın.
Cok gecmis olsun canim Insallah sorunsuz sekilde gecer bu surec 😞

Ben gece gündüz fark etmiyor hissediyorum ama eşim elleyince asla oynamıyor🤭
Adam 2-3 defa hissetti bizimde 😁
Bizde de aynı durum ben 14de hissetmeye başladı eşim 1 defa hissetti gerçi elini saatlerce tutamıyor o koyuyor bebiş duruyor o çekiyor hareket ediyor kendi elimde de öyle ben içten hissediyorum 🤣

22 haftalıkta dün nstye girdim biraz sancı çıktı. Doktorum magnezyum başladı tamamen istirahat dedi. Magnezyum kasılmaları durdurmak için ne zaman etki eder sağa sola dönmeye bile korkuyorum sanki suyum gelicek bir şey olucak gibi korkuyorum☹️
Nst ye girme nedenimiz ağrınızın olması mı? Benmde bu gebelikte erken doğum olacakmış gibi bi hissiyata sahibim ağrılarım cok oluyor karnım gğn içinde sertleşiyor yalancı sancı gibi ama daha erken diye görmezden geliyorum.

Kizlar benimde dusuk tansiyon sorunum
Oldu ya zaten normalde de genetikte dusuk tansiyonluyuz 9-6 cikar hep bazen 8-5 ama hamilelikte bunu tolere edemiyor sanirim vucudum cok halsizlesiyorum bol tuzlu su ile anca kendime geliyorum kucugu 6 olmasi ozellikle 7 ye cikinca kendime geliyorum.
Bu arada doktor sabah kahve onerdi bana baya iyi geldi kahve icince 10 a 7 oldu tansiyonum kahve damarlari hizlica buzusturdugu icin tansiyonu yukseltirmis sizlerinde aklinda olsun iciyorsaniz eger .
Aaaa ben şok. Normalde kahve içemem ama bu bebiş kahve seviyor son 1 haftadır her aksam içiyorum. Akıllı sağlıl saatim var bu aralar nabız 150lerde hatta uyarı verdi bugın hareketsizken 130. 140 diye. Kahve ile alakalı mıdır?
Gerçi bende hastalar kerva nındayım 5 gündür. Cam pencere acık nefes alamıyorum burnum tıkalı onunda etkisi vardır

Back
X