- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #43.381
İlla yanında olucaz deseneBizde sallayarak uyutuyorduk şimdi şiş pat yöntemini uyguluyoruz sallamayi unuttu bu sefer de şişş sesine ve patpat a alıştı bırakınca uyanıyor. Bizi ancak 5 aylık olunca uyku eğitimi paklar.
Biz de rotarix aldık, acaba yanlış mı söyledi adam? Yarın sorarız bakalım, eksik almış olmasın.rotarix için 265 lira dedi bana eczaci
Ş-pat yöntemi sakinleştirmek için aslında, yani sadece ağladığı zaman kucağı alıp şş sesi çıkartıp popoya vurup, sakinleşti mi tekrar yatağa yatırmak, uykuya Dalan’a kadar da aynı şekilde tekrarlamak gerekiyor ama uyusun diye yatakta yapmamak lazım.Bizde sallayarak uyutuyorduk şimdi şiş pat yöntemini uyguluyoruz sallamayi unuttu bu sefer de şişş sesine ve patpat a alıştı bırakınca uyanıyor. Bizi ancak 5 aylık olunca uyku eğitimi paklar.
Ben aldım canım ödeme aşamasında bize ödeme aşaması olarak geciyoKızlar günaydınDoğum yardımını alan var mı? Hala ödeme aşamasında yazıyo
Selam kızlar. Bugün bizim 3.ay randevumuz vardı. 60cm 5900 gram olmuşuz:) koca adam oldu bu benim başımarotayı olduk ikili olacakmış diğeri 5.ayda. Hastane 267tl aldı maşallahları var !! İnşallah ishal vs yapmaz. Doktor mamayla fazla kilo almasın en fazla 1 kg alsın dedi. E bu çocuk aç kalır o zaman vermeyip ben yapacağım
Selam kızlar. Bugün bizim 3.ay randevumuz vardı. 60cm 5900 gram olmuşuz:) koca adam oldu bu benim başımarotayı olduk ikili olacakmış diğeri 5.ayda. Hastane 267tl aldı maşallahları var !! İnşallah ishal vs yapmaz. Doktor mamayla fazla kilo almasın en fazla 1 kg alsın dedi. E bu çocuk aç kalır o zaman vermeyip ben yapacağım
Benim kız 6 kilo 3 e geçebilirim 2 numara fazla almışım değiştirirlerse değiştireceğim ama 3 numaranın en uzun kullanıldığını duymuştum
Canım benimki 6230 olmuş 12 günde 700 gr almış bende sık mama veriyordum ama 3 saatte bi vermek lazımmış hazmı içinSelam kızlar. Bugün bizim 3.ay randevumuz vardı. 60cm 5900 gram olmuşuz:) koca adam oldu bu benim başımarotayı olduk ikili olacakmış diğeri 5.ayda. Hastane 267tl aldı maşallahları var !! İnşallah ishal vs yapmaz. Doktor mamayla fazla kilo almasın en fazla 1 kg alsın dedi. E bu çocuk aç kalır o zaman vermeyip ben yapacağım
aynen öyle aç kalsa daha mı iyi ne yapayım sütüm doyurmuyor.Maşallah ponçiğe canımmecbur veriyoruz mamayı aç kalmasın dansa bizimde cuma günü 3. Ay kontrolümuz var bakalım ne durumdayiz
ya ben anne sütü veriyorum ilk sonra 90cc mama yapıtıyım bazen hepsini içiyor bazen azını bazen daha fazla istiyor. Doktorda biz mamayla beslenen bebeklerde her ay 1 kg alsın fazlasını almasın diyoruz dedi. E dedim hiç anne sütü alamayan bebek zayıf kalır o zaman onlar ne yapacak. Saçmalık başka birşey değilMaşallah cnm bebeğine.
En fazla 1 kilo alsın derken şaka yapmış herhalde doktor :) fazla mama verme mi demek istedi ki? Aynı zamanda anne sütü de alıyor muydu?
Vücut yapısı ile de alaka sanırım. Ben yaklaşık 2. Ayından beri 3 numara kullanıyorum. Bizde fazla uzun sürmedi ama 3 numaranın ömrü. 4 aylık olmadan 4 numaraya geçiyoruz.
Bende 3 saate bir veriyorum acıkırsa araları emzirerek geçiyorum. Benimkide ilk 15 gün 500 gram aldı diğer 15 gün 900 gram. Bundan sonraki ay sadcee 1 kg almış görmek istiyormuş. Oda en fazla dedi. Olur dedim sipariş veririm. Maşallah bebeğine canımU
Canım benimki 6230 olmuş 12 günde 700 gr almış bende sık mama veriyordum ama 3 saatte bi vermek lazımmış hazmı için
Hemşire de doktor da saçmalamış resmen. Ben 15 gün önce doktora gittiğimde bebeğimin boyu 60 cm, kilosu 6500 dü ve bana dediği normalde 5500 olması lazım fazla kilo almış. Lütfen kendini üzme, bebeğine gayet de güzel bakıyorsun Eminim. Sütün yaramıyor diyen şu hemşireler de bana denk gelmiyor, zır cahiller ya. Süt yaramıyor diye bir şey yok. Her annenin bebeğine sütü yarar. Çok da iyi bebeğin kilosu.Merhaba,
Ben de yazayım, bugün 3. Ay kontrolüne götürdük sağlık ocağına.
Kiyafetle 5500 ve 63 cm olmuş. Kilosu hep azdı, doktor mama veriyor musun ne veriyorsun dedi, yüzü yetersiz beslenen çocuk yüzüymüs.
Bizim oğlan alerjik, ben bir aydır diyetteyim, günde 7-8 kakalar, aşırı kusmalar ancak azalıyor yoluna giriyordu. Bana kalsa sutum var ama kustugu ve fazla kaka yaptığı için kilo alamıyordu. Ama bir haftadır filan stresten sütümün azaldığını fark ediyorum. Bebek hemşiresi sütün yaramıyor demek emzirmeyi bırak mama ver sen filan dedi. Uyumuyor deyince tok bebek uyur dedi.
Acayip canım sıkıldı. Eve gelince mama verdim, hemen akabinde alerjik bebeklerde görülen meşhur kanlı kakalı bezi gördüm. Kocam da ailem de bebegin alerjik olduğuna inanmıyor, benim hüsnü kuruntum sanıyor.
Oturdum ağlıyorum ben bu çocuğa bakamıyorum, yediremiyorum, doyuramıyorum, uyutamıyorum diye.
Bizde de durum böyle. Hak Taala şu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine bütün yavrulara sağlık ve afiyet, annelere de sabır ve huzur versin inşallah.
Evet canım senin bebegin kaç kiloBende hala 2 numara kullanıyorum 4 ü duyunca şaşırdım
Canımmsenden daha iyi kimse bakamaz doyuramaz. Emzirme mama ver ne dmeekmiş!!! Sütün olduğu kadar emzir. Doymazsa tabiki ver mama. Çocuğunu açlıktan ağlatacak uyutmayacak değilsin ki.. hiç kimseyi de dinleme. En iyi sen bilirsin yavrunun ihtiyacını.Merhaba,
Kiyafetle 5500 ve 63 cm olmuş. Kilosu hep azdı, doktor mama veriyor musun ne veriyorsun dedi, yüzü yetersiz beslenen çocuk yüzüymüs.
Bizim oğlan alerjik, ben bir aydır diyetteyim, günde 7-8 kakalar, aşırı kusmalar ancak azalıyor yoluna giriyordu. Bana kalsa sutum var ama kustugu ve fazla kaka yaptığı için kilo alamıyordu. Ama bir haftadır filan stresten sütümün azaldığını fark ediyorum. Bebek hemşiresi sütün yaramıyor demek emzirmeyi bırak mama ver sen filan dedi. Uyumuyor deyince tok bebek uyur dedi.
Acayip canım sıkıldı. Eve gelince mama verdim, hemen akabinde alerjik bebeklerde görülen meşhur kanlı kakalı bezi gördüm. Kocam da ailem de bebegin alerjik olduğuna inanmıyor, benim hüsnü kuruntum sanıyor.
Oturdum ağlıyorum ben bu çocuğa bakamıyorum, yediremiyorum, doyuramıyorum, uyutamıyorum diye.
Bizde de durum böyle. Hak Taala şu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine bütün yavrulara sağlık ve afiyet, annelere de sabır ve huzur versin inşallah.
7 kiloyu geçti mi maşallah benim ki daha 6 kiloyu geçti 2 şubatta doğduk kontrollerde hiçbişey demiyolar zayıf falan diye sadece anne sütü alıyor benim kiKaç kilo canım bebeğin? 7 kiloyu geçti benim kız, 3 numara hem bacak içlerine lastik izi yapıyor hem de kaka taşıyor özellikle de sırtından. O yüzden ben elimdeki paketler bitince 4 numara alcam. Toplasam 50-60 bez yoktur.
Rotarix Aşısının fiyatı 265 tl kızlar, eczacı ya da hastane kandırması durumu yok.Selam kızlar. Bugün bizim 3.ay randevumuz vardı. 60cm 5900 gram olmuşuz:) koca adam oldu bu benim başımarotayı olduk ikili olacakmış diğeri 5.ayda. Hastane 267tl aldı maşallahları var !! İnşallah ishal vs yapmaz. Doktor mamayla fazla kilo almasın en fazla 1 kg alsın dedi. E bu çocuk aç kalır o zaman vermeyip ben yapacağım
Sütünün yaramaması durumuna kesinlikle katılmıyorum, yetmiyor olabilir ama yaramaması imkansız. Muhtemelen laktoz/süt alerjisi durumu var sende farkındasın. Ailene kanlı kakalı bezi gösterseydin bi çocuk alerji uzmanına giderdiniz.Merhaba,
Merhaba,
7 kiloyu geçti mi maşallah benim ki daha 6 kiloyu geçti 2 şubatta doğduk kontrollerde hiçbişey demiyolar zayıf falan diye sadece anne sütü alıyor benim ki
Sen sanslisin.benim sutum az olduğundan bebeğim uyuya kalmıyor memede.ardından mama veriyorum hafif uyuklar gibi oluyor hiç hareket etmesem de sanki biri dürtmüş gibi 5 dk ya uyanıyor. Uyutak için o kadar uğraşıyorum max 20 dk uyuyup uyanıyor. Doktor çoklu gıda alerjisi ve reflü sebep oluyor diyor ama doğduğundan beri katı diyetteyim ve reflü ilacı veriyoruz.hicbirsey yapmasak nolur hayal edemiyorum.o kadar emeğe açlığa karşın uykusuz ağlayan bir bebek caresizligin dip alasini yaşatıyor banaŞ-pat yöntemi sakinleştirmek için aslında, yani sadece ağladığı zaman kucağı alıp şş sesi çıkartıp popoya vurup, sakinleşti mi tekrar yatağa yatırmak, uykuya Dalan’a kadar da aynı şekilde tekrarlamak gerekiyor ama uyusun diye yatakta yapmamak lazım.
Ben memede uyutmaya başladım, yatak odasında yanıma yatırıyorum, emerken uyuyor, iyice dalınca da yatağına koyuyorum. Bunu da misafir geldiği bir gün keşfettim, normalde ayağımda sallıyordum ama benim oğlanı hareket ettirince uyanıyor, ettirmeyince uyanmadığını farkettik bakalım. Ben de 6. Ayda ek gıdaya başlayınca uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum. Ablam, teyzem hep öyle yaptılar. 3 günde de bitti işleri.
Sen sanslisin.benim sutum az olduğundan bebeğim uyuya kalmıyor memede.ardından mama veriyorum hafif uyuklar gibi oluyor hiç hareket etmesem de sanki biri dürtmüş gibi 5 dk ya uyanıyor. Uyutak için o kadar uğraşıyorum max 20 dk uyuyup uyanıyor. Doktor çoklu gıda alerjisi ve reflü sebep oluyor diyor ama doğduğundan beri katı diyetteyim ve reflü ilacı veriyoruz.hicbirsey yapmasak nolur hayal edemiyorum.o kadar emeğe açlığa karşın uykusuz ağlayan bir bebek caresizligin dip alasini yaşatıyor banaŞ-pat yöntemi sakinleştirmek için aslında, yani sadece ağladığı zaman kucağı alıp şş sesi çıkartıp popoya vurup, sakinleşti mi tekrar yatağa yatırmak, uykuya Dalan’a kadar da aynı şekilde tekrarlamak gerekiyor ama uyusun diye yatakta yapmamak lazım.
Ben memede uyutmaya başladım, yatak odasında yanıma yatırıyorum, emerken uyuyor, iyice dalınca da yatağına koyuyorum. Bunu da misafir geldiği bir gün keşfettim, normalde ayağımda sallıyordum ama benim oğlanı hareket ettirince uyanıyor, ettirmeyince uyanmadığını farkettik bakalım. Ben de 6. Ayda ek gıdaya başlayınca uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum. Ablam, teyzem hep öyle yaptılar. 3 günde de bitti işleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?