Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar
Resmi sildim sandım atmışım sanırım kilo alımı fazla bayramdan sonra kontrolümüz var bakalım iştahı çok iyi. Azaltmaya da çalıştım mamayı ama olmadı.
Kızlar 4. Ay uyku gerilemesi oluyor. Bebekler ondan doğru dürüst uyumuyor. Bu dönemde uyutmak için yeni alışkanlıklar edindirmemeye çalışmak, eski düzende devam etmek gerekmiş; yoksa kalıcı hale geliyormuş. Mesela bebeğinizi saat 8de yatırıyırsanız, uyumasa bile normalde uyuduğu yerden çıkartmamak, uyku rutinlerini aynen aynı saatte yapmaya devam etmek gibi.
Canım benim yeğenim ve teyzemin 4 çocuğu uyku arkadaşıyla uyudu. 3 yaşına kadar kullandılar, sonra bıraktılar. Ben de aldım, doğduğundan beri duruyor yatağında.
Canım benim yeğenim ve teyzemin 4 çocuğu uyku arkadaşıyla uyudu. 3 yaşına kadar kullandılar, sonra bıraktılar. Ben de aldım, doğduğundan beri duruyor yatağında.