- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 43
- 40
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #44.321
Ya şuan üşenmedim kalktım tatlı yaptim onu yicem illa yemeklerden sonra tatlı yemem gerek. Ac kalınca hemen elim ayağım titriyor. Yazın bol bol yürüyüş yapıp yuzucem Allah izin verirse ins kilo veririrm bende 6 aylık hamile gibiyim göbeğim var
Sagol cnm:) adet olunca gider diyorlar göbek ama insallah diyelimO göbek hepimizde var sanırım.
Bu arada ohhh afiyet olsun
Tantuni olarak da kavurması da şiş de yani her türlü yerim ben öyle seçtiğim şeyler var yoktur genelde ne bulursam yerim:)Ay ben ciger hic sevmem
Bende aynı ya 7 kilo aldım doğum sonrasında hemen gitti ama suan 2/2.5 almışim tekrarBende çok az aldım hamileyken yemin ediyorum şimdi aynaya bakamıyorum
Ben bide yuzemeyen gruptaym su beni kaldrmiyr arkadasYa şuan üşenmedim kalktım tatlı yaptim onu yicem illa yemeklerden sonra tatlı yemem gerek. Ac kalınca hemen elim ayağım titriyor. Yazın bol bol yürüyüş yapıp yuzucem Allah izin verirse ins kilo veririrm bende 6 aylık hamile gibiyim göbeğim var
Ne guzel inslallah benm.yavrular sana benzer ben kirmjzi et yemiyrm.desem.yeridir sadece kofte yiyrm kiymali yemek dahi yemem eti asla agzma surmemTantuni olarak da kavurması da şiş de yani her türlü yerim ben öyle seçtiğim şeyler var yoktur genelde ne bulursam yerim:)
Niye cnm suyun kaldirma kuvveti sana da yeter bana da:) bu arada kamburlastim gibi geliyor doğumdan sonra yüzmek sirtim icin iyi gelecek çokta agriyor Zaten.Ben bide yuzemeyen gruptaym su beni kaldrmiyr arkadas
zaten bir sey cikmamis cok sukur de yine de icinde bise kalmasin. oglumun da bas cevresi 43kusur,boy kilo olarak daha fazla ama normal yani her seye oranla. doktorlar bazen fazla mi pimpirikli :) koruma amacli elbet ama korkuyor insan. pasanin gelisimine cok seviniyoruz cnm,beslenme durumu cok onemli cunku..6900 canım kilosu ayın 15inde 4 aylık olucak. Emin olalım Bi çektir dedi bende anlamadım
daha 8-9 gun oldu cnm su ana kdr hic yapmadi wcye ya da kendi tuvaletine. ama artk cisinin gelecegi zaman biliyor,soryoruz oturtuyoruz yapiyor mu hayir :) ama bilmesi de ilk gelismelerdendir diye dusunuyoruz. dun disari ciktik bezini taktm,ikeada oyun oynarken durdu acti bacaklari bekliyo elledi bize soyledi. neyse tabi bozmadik tm hadi yap fln,aa rezil oldum vs durumuna girmesin diye de tabi ugrasiyorz. bn hazirim ya mecbur hazir olcam.4yasina kdr bezsiz olmazsa okula gidemez kerata.. tembel sey :)Ogrenir ogrenir cis isi sabir isi birde annenin hazr olmasi gerekiyo sen hazrsan kolayca ogrenr bende ilk ogretmeye kalktm baktm ben hic hazr degilm vazgectm iki ay snra tekrr deneme yaptik bu sefer kararli ve hazrdm cok sukur ogrendi.
Maasallah ona soyler soyler buyk bir kismi atlatmssnzdaha 8-9 gun oldu cnm su ana kdr hic yapmadi wcye ya da kendi tuvaletine. ama artk cisinin gelecegi zaman biliyor,soryoruz oturtuyoruz yapiyor mu hayir :) ama bilmesi de ilk gelismelerdendir diye dusunuyoruz. dun disari ciktik bezini taktm,ikeada oyun oynarken durdu acti bacaklari bekliyo elledi bize soyledi. neyse tabi bozmadik tm hadi yap fln,aa rezil oldum vs durumuna girmesin diye de tabi ugrasiyorz. bn hazirim ya mecbur hazir olcam.4yasina kdr bezsiz olmazsa okula gidemez kerata.. tembel sey :)
Yok yok.beni cidden kaldrmiyo tam.yuzecek gbi oluyrm.hooop batyrmNiye cnm suyun kaldirma kuvveti sana da yeter bana da:) bu arada kamburlastim gibi geliyor doğumdan sonra yüzmek sirtim icin iyi gelecek çokta agriyor Zaten.
Günaydın kızlar. Benimki ben gideceğim ya hala uyanmadı gece 10.30dan beri uyuyor beyfendi bir koklasaydım bari yaaBu saatte uyandı konuşmaya çalışıyor atak haftası midir nedir daha dün sabahları Güzel uyuyor demistim:) demez olaydim:)
Bende geçenlerde sulu köfte yemiştim süt yapmıştı. Et süt yapıyor gerçekten.Kızlar denediniz mi bilmiyorum içli köfte baya iyi süt yapıyor. Tabi kişiye göre de değişir ama
Biz dün sabah olduk aşımızı. Demir ilacı da verdiler. Şuan ateşimiz var dünden beri onunla uğraşıyoruz.Kızlar 4.ay aşısını vurulan var mı?bide demir ilacı gerçekleşmiş bu ay kullanmaya başlayan var mi
Kıyamam karma aşı yapıyor ateş yaBende geçenlerde sulu köfte yemiştim süt yapmıştı. Et süt yapıyor gerçekten.
Biz dün sabah olduk aşımızı. Demir ilacı da verdiler. Şuan ateşimiz var dünden beri onunla uğraşıyoruz.
Ben artık bakmıyorum atak falanBu saatte uyandı konuşmaya çalışıyor atak haftası midir nedir daha dün sabahları Güzel uyuyor demistim:) demez olaydim:)
Canim allah yardmcn olsn dunde gordm.yazdklarni frsatm olmadi. 1gitti 1i gitmek uzere kaldi 3 allahn izniyle sonrasi bebisle kokulu zamanlarGünaydın kızlar. Benimki ben gideceğim ya hala uyanmadı gece 10.30dan beri uyuyor beyfendi bir koklasaydım bari yaa
Eve gittim eşim diyor aradı seni tüm gün. Gülmemiş hiç. Ya herşey onun geleceği için ama işte.. bu sabah son Dakika uyandı evsen çıkmadan emzirdim geç kaldım :) ama nasıl bakıyordu memedr yüzüme gülerekCanim allah yardmcn olsn dunde gordm.yazdklarni frsatm olmadi. 1gitti 1i gitmek uzere kaldi 3 allahn izniyle sonrasi bebisle kokulu zamanlar
Ası ateş mi yaptı cnm kaça cikti ateş? Ve aşıdan kaç saat sonra cıktı ateş? 4.ay aşısı niye ise ateş yapıyorBende geçenlerde sulu köfte yemiştim süt yapmıştı. Et süt yapıyor gerçekten.
Biz dün sabah olduk aşımızı. Demir ilacı da verdiler. Şuan ateşimiz var dünden beri onunla uğraşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?