- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #44.741
Geçmiş olsun cnm nasil oldun ki ilk aylarda süt birikmesi çok oluyor ama bu aylarda olmuşun sen gelmiş geçmiş olsunKızlar merhaba, sizden uzak olsun mastit oldum bentir tir titredim gece, sabahta dayak yemiş gibiydim tüm gün uyudum sanırım. Kıpkırmızı olmuş ertesi günde, alev alev yanıyordu.
Doktora gittim sonra ultrasonla baktı evet mastit dedi antibiyotik verdi.
Bugün biraz daha iyiyim, kızım da huysuzdu ben hastayken, şimdi o da toparlandı şükür ki, sevgiler hepinize.
merhaba canım, keske benimkide emse şöyle felaket red donemindeyiz gece sapık gibj kalkip emziriyorum.Kızlar benimki bu aralar atakta sanirim uykudan sıçrayarak ce ağlarala kalkıyor sürekli meme ağzında ben yanında olayım istiyor uyurken. Eli sürekli ağzında hatta ayakları da. Kilo aldığını hiç düşünmüyorum bakalim yarin doktora gidecez öğrenecez. Bingildagi hala geniş. Memedeyken sinirli sinirli bir şeyler söylüyor:) denize sokmayı düşünen var mi bebeğini??
Beni de biliyon ya meme reddi vardi epey sürdü şükür geçti geçici bir dönem bende hep uyku aralarında emziriyordum. Gercekten emme konusunda rahatladım darısı başına ins tez zamanda.merhaba canım, keske benimkide emse şöyle felaket red donemindeyiz gece sapık gibj kalkip emziriyorum.
Kızlar merhaba, sizden uzak olsun mastit oldum bentir tir titredim gece, sabahta dayak yemiş gibiydim tüm gün uyudum sanırım. Kıpkırmızı olmuş ertesi günde, alev alev yanıyordu.
Bugün biraz daha iyiyim, kızım da huysuzdu ben hastayken, şimdi o da toparlandı şükür ki, sevgiler hepinize.
Geçmiş olsun cnm nasil oldun ki ilk aylarda süt birikmesi çok oluyor ama bu aylarda olmuşun sen gelmiş geçmiş olsun
Nasıl oluyor o pozisyonlar ya? Bakayım netten, koluma alıp emziriyorum ben pozisyonu da mı varmışBen de olmuştum canım kötü oluyor. Geçmiş olsun. Futbol topu / koltuk altı pozisyonunda emzir günde birkaç kez. İyi geliyor
Hemen deneyim iyi gelecektir Eminim çünkü o tarafta sertlik, oradaki süt kanalları tam boşalamıyor sanki.Ben de olmuştum canım kötü oluyor. Geçmiş olsun. Futbol topu / koltuk altı pozisyonunda emzir günde birkaç kez. İyi geliyor
Defalarca mastit olmuş hatta göğsünde kitle kalmış biri olarak o ağrıyı sızıyı içimde hissettim. Yapıyla mı alakalı nedir bu iş ben de anlamadım. Geçen iki senedir emzirmeyen arkadaşımda olmuş önemsememiş apseye çevirmiş bi de şaştım kaldım. Hemen doktora gitmekle çok iyi yapmışsın antibiyotikle çabucak geçer çok çok geçmiş olsunKızlar merhaba, sizden uzak olsun mastit oldum bentir tir titredim gece, sabahta dayak yemiş gibiydim tüm gün uyudum sanırım. Kıpkırmızı olmuş ertesi günde, alev alev yanıyordu.
Teşekkür ederimDefalarca mastit olmuş hatta göğsünde kitle kalmış biri olarak o ağrıyı sızıyı içimde hissettim. Yapıyla mı alakalı nedir bu iş ben de anlamadım. Geçen iki senedir emzirmeyen arkadaşımda olmuş önemsememiş apseye çevirmiş bi de şaştım kaldım. Hemen doktora gitmekle çok iyi yapmışsın antibiyotikle çabucak geçer çok çok geçmiş olsun
Nasıl oluyor o pozisyonlar ya? Bakayım netten, koluma alıp emziriyorum ben pozisyonu da mı varmış
Hemen deneyim iyi gelecektir Eminim çünkü o tarafta sertlik, oradaki süt kanalları tam boşalamıyor sanki.
merhaba canım, keske benimkide emse şöyle felaket red donemindeyiz gece sapık gibj kalkip emziriyorum.
Iyi aksamlar kizlar ek gidaya gecti mi herkes. 1 subat doğumlu bizimki sadece emiyor ama sanki süt azaldi gibi geliyor bana memeden ayrılmak istemiyor baslasak mi bizde az daha büyüse mi bilemedim
Kızlar merhaba, sizden uzak olsun mastit oldum bentir tir titredim gece, sabahta dayak yemiş gibiydim tüm gün uyudum sanırım. Kıpkırmızı olmuş ertesi günde, alev alev yanıyordu.
EMzirme akademisi ve emzirme sanatı diye iki grup var bunları diyor olabilir misin?Arka sayfalara baktım da göremedim kızlar facebookta emzirme akademisi ve bir grubun daha ismini daha yazmıştı bir arkadaş hatırlayamadım
Cok geçmiş olsun cnmKızlar merhaba, sizden uzak olsun mastit oldum bentir tir titredim gece, sabahta dayak yemiş gibiydim tüm gün uyudum sanırım. Kıpkırmızı olmuş ertesi günde, alev alev yanıyordu.
Iyiymis cnm bu aylr daha az kilo alınması gerekiyormus galiba ondan mi öyle dedi acaba doktormerhabalar kızlar.
4.ay kontrolümüze gittik bugün. Aşılarımızı olduk. 5 cm uzamış 1200 gram almış. Doktor fazla almış diye kızdı. Anne sütü ve mama alıyor. Verme diyor bu kadar e aç diyorum çocuk istiyor ağlıyor. Bir öğün 150cc kadar içiyor. Ben sağıyorum 40cc çıkıyor. Vermeyeyim de ne yapayım. 5.ayda ek gıdaya geçelim dedi. Kan ilacı kullanmanı istemiyorum dedi. Aşı biraz ateş yükseltmeye başladı. Korkuyorum valla. Bizde durumlar böyle.
Bende anlamiyorum verme diyorlarda cocuk acliktan agliyo napcaksin ki oda mecbur..merhabalar kızlar.
4.ay kontrolümüze gittik bugün. Aşılarımızı olduk. 5 cm uzamış 1200 gram almış. Doktor fazla almış diye kızdı. Anne sütü ve mama alıyor. Verme diyor bu kadar e aç diyorum çocuk istiyor ağlıyor. Bir öğün 150cc kadar içiyor. Ben sağıyorum 40cc çıkıyor. Vermeyeyim de ne yapayım. 5.ayda ek gıdaya geçelim dedi. Kan ilacı kullanmanı istemiyorum dedi. Aşı biraz ateş yükseltmeye başladı. Korkuyorum valla. Bizde durumlar böyle.
Kan ilacını niye kullandırma istemedi kımerhabalar kızlar.
EMzirme akademisi ve emzirme sanatı diye iki grup var bunları diyor olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?