meva888
Merhaba. Doktor bizi 5.5 aylıkken ek gıdaya başlatıyor. Özel bir liste verdi 1. Hafta günde 2 öğün olacak şekilde kabak havuç patates. 2 gün içinde 80-120 cc yemeye başlasın dedi blender kullanmıyosun dedi. 2. Hafta meyveler ekleniyo 3. Hafta buğday. Bende 3. Haftada yumurtasız sütlü kekle diyet açmaya başlıyorum ama bunlrın gün gün özel ölçüleri var sonra yoğurt sonra peynir şeklinde . Sorunsuz devam edersek 4. Haftada da bebeğim açıcak Allahın izni ile süt diyetini. Ek gıdanın 2. Haftası kakada ki kan mukus yeşillik tamamen biticek merak etme dedi.
Deri testi yapmadı egzaması olmadığı için. Her zaman mesaj atıcaksın beraber yürütücez süreci kararları ben veririim ben devam dersem devam ediceksin dedi.
Ben doktordan çok memnun kaldım. Şuan bize sadece süt ve süt ürünleri birde yumurta diyeti yaptırıyor. Diğer her şeyi ye dedi. 12. Ayına kadarda özel bir liste yaptı. Listeler artarak gidiyor hafta hafta. 1. Yaşından önce ; süt baharat tuz bal yasak. Suyuda zorlama göster ne kadar içerse dedi. Emzirdikten sonra ek gıda verirsen yemez önce ek gıda sonra emzir dedi. Birde göz göze olucaksın yemek yedirirken şevkle yedirdiğin besini ona anlatıcaksın ses taklitleri yapıp özendiriceksin dedi. Meyvelerle başlarsan sebze istemez dedi.